• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Canım hayırlı olsun inşallah çok mutlu oldum. Belirtin varmıydı?
Çok teşekkür ederim. Üçüncü gebeliğim olacak benim. Hepsinde göğüs hassasiyetim oluşuyor ondan anlıyorum. Normal zamanda yaşadığım bir şey değil. Üzerimde de biraz ağırlık var. Daha çok yeni olduğu için başka belirti yok şimdilik :) en önemlisi vücudunu tanımak en ufak değişikliği anlayabiliyoruz 😊

Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Benimde 6 gün var reglime. Çekiniyorum gebelik testi yapmaya. İçim bir tuhaf. Şimdi çıkıp alasım var.. 😇 Ben bu testi nerede bulabilirim ,acaba her eczanede var mıdır ?
Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Üçüncü gebeliğim olacak benim. Hepsinde göğüs hassasiyetim oluşuyor ondan anlıyorum. Normal zamanda yaşadığım bir şey değil. Üzerimde de biraz ağırlık var. Daha çok yeni olduğu için başka belirti yok şimdilik :) en önemlisi vücudunu tanımak en ufak değişikliği anlayabiliyoruz 😊
Canım tebrik ederim öncelikle. Bişey sorcam göğüs hassasiyetin devam ediyor mu hala ve ne zaman başladı

Canım tebrik ederim öncelikle. Bişey sorcam göğüs hassasiyetin devam ediyor mu hala ve ne zaman başladı
Çok teşekkür ederim 🍀 yumurtlamadan bir süre sonra başladı. Önce küçük küçük sol tarafımda batmalar oldu, sonra birdenbire yanma ve ağrımaya başladı. Şu an da devam ediyor her iki göğsümde.

Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Benimde 6 gün var reglime. Çekiniyorum gebelik testi yapmaya. İçim bir tuhaf. Şimdi çıkıp alasım var.. 😇 Ben bu testi nerede bulabilirim ,acaba her eczanede var mıdır ?
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim inşallah sen de güzel haberler verirsin 🍀 ben öyle rastgele bir eczaneye girdim. İki tane farklı markalardan test istedim bir de erken gebelik testi. Eczacı elinde tek bir marka olduğunu söyleyince istemiyorum diyemedim. Adı biraz dandik geldi 🙈 Olumsuz tecrübesi olanlar da olmuş ama sandığımdan daha hassas çıktılar. Ben yine de adını yazayım sen sorarsın. "Miratech"

Çok teşekkür ederim 🍀 yumurtlamadan bir süre sonra başladı. Önce küçük küçük sol tarafımda batmalar oldu, sonra birdenbire yanma ve ağrımaya başladı. Şu an da devam ediyor her iki göğsümde.
Bende adetten 1 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti ama test yapmaya cesaretim yok. Ara ara adet olacakmış gibi his var kasıklarım da bide tam adet olacağım gün göğüs ağrım başladı hala devam ediyor dokunamıyorum. Gögüs ağrısı başlayınca adet olacam düşüncesi oluştu bende.

Bende adetten 1 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti ama test yapmaya cesaretim yok. Ara ara adet olacakmış gibi his var kasıklarım da bide tam adet olacağım gün göğüs ağrım başladı hala devam ediyor dokunamıyorum. Gögüs ağrısı başlayınca adet olacam düşüncesi oluştu bende.
Yumurtlama gördünüz mü? Adetiniz geciktiyse çıkabilir tabi geç döllenme olmadıysa.

Bilmiyorum ki yumurtlama zamanını çok düzensiz oluyorum 39 gündü döngüm şuan 43 gün oldu ader olmayı bekliyorum bakalim.
O zaman ovulasyon testi kullanmıyorsunuz demektir. Hele ki adetleriniz düzensizse bence mutlaka kullanın. Ben bütün gebelikleri ovulasyon testi sayesinde elde ettim

O zaman ovulasyon testi kullanmıyorsunuz demektir. Hele ki adetleriniz düzensizse bence mutlaka kullanın. Ben bütün gebelikleri ovulasyon testi sayesinde elde ettim
Bende olursam eğer öyle yapacam canım şimdi olamadığım için siparişte veremedim

Merhaba canım tekrar dün atmıştım ya yum 7. Günü diye. Bugün 8. Günü sen bana umut oldun tekrar yaptım sence alttakinde düne göre fark var mı

Eklentiler

• 3137E83C-1B79-4AAB-A1AC-C694FB4B4BE2.jpeg
    3137E83C-1B79-4AAB-A1AC-C694FB4B4BE2.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 231
Bi de farklı ışıkta çektim

Eklentiler

• A4E95470-A3D3-4C83-8745-4A1AA359A5D9.jpeg
    A4E95470-A3D3-4C83-8745-4A1AA359A5D9.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 207
Hala hayalet çizgi gibi ama sanki altta daha koyu geldi 🙈😍 kaç dakika sonra öyle oldu çok bekledin mi
Canım testi yaptım duşa girdim hızlıca çıktım belirli belirsizdi ama görüyordum sonra durdukça o gördüğüm yere iyice koyulaşmaya başladı umarım kurumuma değildir. Daha önce çok kuruma çizgisi gördüm. Çıplak gözle aydınlık bi ışıkta baktığımda pembe bir gölge duruyor. Kuruma çizgisinde gri okuyordu ertesi gün. Umarım gerçek bir çizgidir 🙈

Bak balım bunu da yatmadan çektim şimdi yani, durdukça yeri belli oluyor gibi ya da bana öyle geliyor bilemedim

Eklentiler

• BE729E6F-900D-46FA-AB17-08DD7E83AAA3.jpeg
    BE729E6F-900D-46FA-AB17-08DD7E83AAA3.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 221
Canım testi yaptım duşa girdim hızlıca çıktım belirli belirsizdi ama görüyordum sonra durdukça o gördüğüm yere iyice koyulaşmaya başladı umarım kurumuma değildir. Daha önce çok kuruma çizgisi gördüm. Çıplak gözle aydınlık bi ışıkta baktığımda pembe bir gölge duruyor. Kuruma çizgisinde gri okuyordu ertesi gün. Umarım gerçek bir çizgidir 🙈
İnşallah öyledir. İlişkinin üzerinden kaç gün geçti

İnşallah öyledir. İlişkinin üzerinden kaç gün geçti
Ovılasyonla takip ettim canım. 15 nisanda yumurtam çatladı . Bugün testi yaptığımda 8. Gündü . 7. Günden sonra yavaş yavaş rahime tutunmaya başlarmış bebek öyle bi delilik yaptım erken test yaparak

Ovılasyonla takip ettim canım. 15 nisanda yumurtam çatladı . Bugün testi yaptığımda 8. Gündü . 7. Günden sonra yavaş yavaş rahime tutunmaya başlarmış bebek öyle bi delilik yaptım erken test yaparak
Yumurtamız aynı günde çatlamış. Benim 13 14 yumurtlamaydı. Ama hangi gün hamile kaldığımı bilemiyorum.

Back