- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Sonucu yazınO zaman sabah idrariyla yapayım ben teşekkürler
Negatif :/Sonucu yazın
Olsun adet güne ne kadar bekle erken olduğu için çıkmamıştırNegatif :/
Umarım öyledir ya teşekkür ederimOlsun adet güne ne kadar bekle erken olduğu için çıkmamıştır
Evet malesef negatif bu ay ovülasyon testiyle deneyeceğimKonu sahibi ne yaptınız kan falan verdiniz mi ?
Evet canım doğru bilmişsin hamileymişimSilil çizgi çıkmış bence hamilesin kan testi yaptır
Hayırlı olsun ne güzelEvet canım doğru bilmişsin hamileymişim
Ben yaptım canım 6 gün var ve negatif çıktıEvet iki tane aldım testi aslında beklemek istiyorum ama çok sabırsızım((
Ben yapmıcam şuan 10 gün var bata gün sayıyıyorum 2 gün kala yapıcam sonra morelim bozuluyoBen yaptım canım 6 gün var ve negatif çıktıgün içinde midem bulanıyo ve yorgun hissediyordum ama negatifmiş
Ben bir şey görmüyorum ama çok erken değil mi? 6 gün var dediğinize göre ovulasyondan sonra 8 gün filan geçmiş daha, o da geç yumurtlamadıysanız. Hamile olsanız bile şu an pozitif test görme ihtimaliniz %20'den az. (Pregnancy tests on 8 days past ovulation - Countdown to pregnancy)Kızlar merhaba 1.5 yıldır evliyim cok bebiş istiyorum Bugün itibarilye Adetime altı gün var dün ve bugün test yaptım böyle cıktı yardımcı olabilirmisiniz Eki Görüntüle 2552106
Merhaba konu üzerinden biraz geçmiş ama böyle çıktığı ay hamilesiydiniz aynı durumu yaşıyorum bendeSinirden testi söktüm resmini atıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?