Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun adet güne ne kadar bekle erken olduğu için çıkmamıştır
Umarım öyledir ya teşekkür ederim geçen ay 7 gün gecikme oldu umarım bu ay öyle abes bir gecikme olmaz ve ben umitlenmem direkt ovulasyon testine başlıcam. Eşimle sadece hafta sonları gorustugumuzden benim denk getirmem zor olacak:/

Kızlar merhaba adetime 10 gün var . Çok erken ama hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı. gebelik olup da erken diye çıkmamış olabilirmi acaba.

Merhaba arkadaşlar 1 yıldır cocuk sahibi olmak istiyorum şükürler olsun eşimdede bendede bir sıkıntı cıkmadı . adetime 1 gün var ve test yapmak istedim bu sonucu aldım ve merak ediyorum sizce hamilemiyim değilmiyim.bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen

Eklentiler

• 45150681-C988-446F-A61B-5DBF40E30FFA.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 128
  • 06DF7016-C988-45EA-BCC9-7F9A66755F06.jpeg
    37,8 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar merhaba 1.5 yıldır evliyim cok bebiş istiyorum Bugün itibarilye Adetime altı gün var dün ve bugün test yaptım böyle cıktı yardımcı olabilirmisiniz

Kızlar merhaba 1.5 yıldır evliyim cok bebiş istiyorum Bugün itibarilye Adetime altı gün var dün ve bugün test yaptım böyle cıktı yardımcı olabilirmisiniz Eki Görüntüle 2552106
Ben bir şey görmüyorum ama çok erken değil mi? 6 gün var dediğinize göre ovulasyondan sonra 8 gün filan geçmiş daha, o da geç yumurtlamadıysanız. Hamile olsanız bile şu an pozitif test görme ihtimaliniz %20'den az. (Pregnancy tests on 8 days past ovulation - Countdown to pregnancy)

Merak edip erken gebelik testi yaptım Oyuzden sormak istedim fıtografı karartığım zaman boyle sonuç cıkıyor Kör olucam bakmaktan artık

Eklentiler

• B00A2D63-5DCE-4C4D-BC84-907C1309C0CB.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…