- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Demin gittim baktım varla yok arası pembe beyaz arasında bi çizgiYani bekle bakalım ins vardır
Çok çok dikkatli bakınca belli oluyorBen göremedim çizgi
Demin gittim baktım varla yok arası pembe beyaz arasında bi çizgi
Precdıcor early tek çizgi çıkmıştı o çizgiyi ben testi sökünce gördüm Sinir oldum acaba negatif olunçada içinde çizgi olurmuMarkası neydi?
Hayali bir çizgi var. Bence 2 gün sonra sabah idrarı ile tekrarlayın
Varsa şayet biraz belirginleşir..
Ben 8 aylik evliyim 4 ay felan dedik olmasin korunduk. Sonra denemeye basladik ilk ay felan olmadi tabi daha gencim bilgim yok sorun var saniyordum. 2. Ay bende ayni sizin gibiydim surekli test yapiyordum felanYa ama anladınızmıı demek istediğimi hayali çizgi bile yoktu testi acınca bunu gördüm( belkide o çizgi içerde hep var
Geçen ay kimyasal geçirmiştim çocuğum olmaz diye korkuyorumheycanini anlıyorum ama biraz beklemelisin canim en azından 2 gün sonra tekrar bak
Aaaaaaa sizde benim gibi sökmüşmüydünüz böle nasıl çıkıyorduBen 8 aylik evliyim 4 ay felan dedik olmasin korunduk. Sonra denemeye basladik ilk ay felan olmadi tabi daha gencim bilgim yok sorun var saniyordum. 2. Ay bende ayni sizin gibiydim surekli test yapiyordum felan
Benim gec dollenme oldu adetten 2 hafta sonra hcg yukseldi :) bende hcg yukselmeden gebe kalamadan once hep testlerin icini acip bakardim. Ozellikle bu erken gebelik testlerin ama hep tek cizgiydi yani avsanizda acmasanizda yoksa cikmiyo var ise cikabiliyor
Gercekten bakiyordum ucuz testler erken gebelik testleri hepsine. Ucuz testlerde idrar birikintisi oluyodu o yuzden net gorunmuyodu tam kurunmadin ama erken gebelik testleri cok netti yani gebe kalmadan onceki testlerimi hep acip bakmistim. Net bi sekilde tek cizgi. Filas aciyodum onu bunu yapiyodum varmi diye hic bi turlu ikinci yoktu yani yok ise tek cizgi oluyo net bi sekilde ikinci cizginin zerresi olmuyor. 2 hafta sonra testleeri tekrarlamistim 3 test yaptim ucude yarim saat 1 saat sonra cizgi belirdi. Belkide siz actiginizda yeni yeni belirginlesmeye baslamistir o yuzden actiginizda denk gelmis olabilir. Fotoda belirgin olcak kadar belli suan ben gordum yani silik bi cizgi resminizdeAaaaaaa sizde benim gibi sökmüşmüydünüz böle nasıl çıkıyordu
İnşallah hamilesinizdirÇok çok dikkatli bakınca belli oluyor
Öyle korkulara kapılma canim kimyasal geçirip sağlıklı gebelik yaşayanlar var sabırlı ol bir kaç gün bekle bakalım hayırlısı neyse o olurGeçen ay kimyasal geçirmiştim çocuğum olmaz diye korkuyorum
Ayyy insallah öyledir ağzınızdan bal damlıyor Ben sanki hafif görüyorum ilk defa içini açmıştım test belki hatalıdır oda olamazmıGercekten bakiyordum ucuz testler erken gebelik testleri hepsine. Ucuz testlerde idrar birikintisi oluyodu o yuzden net gorunmuyodu tam kurunmadin ama erken gebelik testleri cok netti yani gebe kalmadan onceki testlerimi hep acip bakmistim. Net bi sekilde tek cizgi. Filas aciyodum onu bunu yapiyodum varmi diye hic bi turlu ikinci yoktu yani yok ise tek cizgi oluyo net bi sekilde ikinci cizginin zerresi olmuyor. 2 hafta sonra testleeri tekrarlamistim 3 test yaptim ucude yarim saat 1 saat sonra cizgi belirdi. Belkide siz actiginizda yeni yeni belirginlesmeye baslamistir o yuzden actiginizda denk gelmis olabilir. Fotoda belirgin olcak kadar belli suan ben gordum yani silik bi cizgi resminizde
İnsallah olur iyiki varsınız sizle dertleşmek çok iyi geliyor banaÖyle korkulara kapılma canim kimyasal geçirip sağlıklı gebelik yaşayanlar var sabırlı ol bir kaç gün bekle bakalım hayırlısı neyse o olur
Olabilir kendini her zaman en kotusune alistir ben mesela kalp atisini duymadan var diye sevinmedim. Ama sunu biliyorumki kimyasal gebelikden sonra daha tutucu oluyor yumurtalar ve daha kolay hamile kaliniyor diye biliyorum. Bi yakinima oyle demisti doktor. Sen iki gune tekrarla insallah bak bakalik yine silik cizgide olsa varmi. Hakkinda a hayirlisi olsun insallahAyyy insallah öyledir ağzınızdan bal damlıyor Ben sanki hafif görüyorum ilk defa içini açmıştım test belki hatalıdır oda olamazmı((
Amin insallah Adet günüme kadar beklim diyorum ama sabredebilirmiyim bilmiyorumOlabilir kendini her zaman en kotusune alistir ben mesela kalp atisini duymadan var diye sevinmedim. Ama sunu biliyorumki kimyasal gebelikden sonra daha tutucu oluyor yumurtalar ve daha kolay hamile kaliniyor diye biliyorum. Bi yakinima oyle demisti doktor. Sen iki gune tekrarla insallah bak bakalik yine silik cizgide olsa varmi. Hakkinda a hayirlisi olsun insallah
İnsallah olur iyiki varsınız sizle dertleşmek çok iyi geliyor bana
Allah razı olsun Bide acemiyim aptal gibi oldum geçen ay kimyasal yaşayınca ama çok erken yaptım beklemem lazımdıcanim benim sende yaşasın kadın dayanismasi allah'ın izniyle ins hamilesindir canim dualarimiz seninle
Sen adet gününde tekrar yap yada direk kan ver garanti sonucAllah razı olsun Bide acemiyim aptal gibi oldum geçen ay kimyasal yaşayınca ama çok erken yaptım beklemem lazımdı
Adet günü yapıcam karar verdim ne öncesi ne sonrası umarım dayanabilirim çatlamamSen adet gününde tekrar yap yada direk kan ver garanti sonuc
Az kalmış sabırlı olun ki sonradan üzülmeyinAdet günü yapıcam karar verdim ne öncesi ne sonrası umarım dayanabilirim çatlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?