- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Ne kadar geç o kadar iyi bence sonra negatif çıkınca depresyona giriyor insanKızlar erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar diyor benimde bat 6 hemen mi yapsam 3 Gün kala falanmı yapsam farkedermi günler sizce
Belirtiniz varmıKızlar erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar diyor benimde bat 6 hemen mi yapsam 3 Gün kala falanmı yapsam farkedermi günler sizce
Çok sık idrara cıkıyorum sabahları midem bulanıyo belim ağrıyo göğüslerim şişBelirtiniz varmı
Evet iki tane aldım testi aslında beklemek istiyorum ama çok sabırsızımNe kadar geç o kadar iyi bence sonra negatif çıkınca depresyona giriyor insan
6 gün cok.en azından 3 gün kala falan yapın negatifi görünce uzulursunuz sonraEvet iki tane aldım testi aslında beklemek istiyorum ama çok sabırsızım((
Yaptım negatif6 gün cok.en azından 3 gün kala falan yapın negatifi görünce uzulursunuz sonra
Olsun daha erken bekleyin bakalimYaptım negatif(((((
Sinirden testi söktüm resmini atıyorum sizeOlsun daha erken bekleyin bakalim
Markası neydi?Sinirden testi söktüm resmini atıyorum size
Sanki çok.silik var gibiSinirden testi söktüm resmini atıyorum size
Ama içini sökünce gördüm bunu dıştan bakınca tek çizgiydi TEk çizgiyi görünce morelim bozulduMarkası neydi?
Hayali bir çizgi var. Bence 2 gün sonra sabah idrarı ile tekrarlayın
Varsa şayet biraz belirginleşir..
Ama şöyle bşy var tek çizgiydi silik bile çıkmamıştı sonra sinir oldum testin içini actım ışığa bakınca gördüm bunu normalmi sizceSanki çok.silik var gibi
Normal demekki cok yeni sabah idrariyla tekrar yap eğer koyulasirsa vardır bide adetine 6 gün varmış çok normalAma şöyle bşy var tek çizgiydi silik bile çıkmamıştı sonra sinir oldum testin içini actım ışığa bakınca gördüm bunu normalmi sizce
Ben cizgi gordum gibi. 10 dakkadan sonra dahi ciksa cizgi varsa emin olun biseyler var. Ben mesela 3 test yaptim üçüde 1 saatten sonra hayali cizgi belirdi ve suan 11 haftalik hamileyim. Bebegimin kalp atislarini felan duydum hersey cok guzel sukur :)Ama şöyle bşy var tek çizgiydi silik bile çıkmamıştı sonra sinir oldum testin içini actım ışığa bakınca gördüm bunu normalmi sizce
O 10 dakka suresine takilmayin yani tekrarlayin 2 gune yine silikse vardir insalllah :)Ben cizgi gordum gibi. 10 dakkadan sonra dahi ciksa cizgi varsa emin olun biseyler var. Ben mesela 3 test yaptim üçüde 1 saatten sonra hayali cizgi belirdi ve suan 11 haftalik hamileyim. Bebegimin kalp atislarini felan duydum hersey cok guzel sukur :)
Adetime 1 gün kala beklim benceNormal demekki cok yeni sabah idrariyla tekrar yap eğer koyulasirsa vardır bide adetine 6 gün varmış çok normal
Ya ama anladınızmıı demek istediğimi hayali çizgi bile yoktu testi acınca bunu gördümBen cizgi gordum gibi. 10 dakkadan sonra dahi ciksa cizgi varsa emin olun biseyler var. Ben mesela 3 test yaptim üçüde 1 saatten sonra hayali cizgi belirdi ve suan 11 haftalik hamileyim. Bebegimin kalp atislarini felan duydum hersey cok guzel sukur :)
Yani bekle bakalım ins vardırAdetime 1 gün kala beklim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?