Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
Kızlar erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar diyor benimde bat 6 hemen mi yapsam 3 Gün kala falanmı yapsam farkedermi günler sizce

Ben de hayal meyal gordum ama soylediginiz kadar belirti icin hgc biraz yukselmis olmaliydi o zaman da net cikardi diye dusunuyorum. Bir iki gun sonra sabah idrariyla test yapin, umarim guzel haberi alirsiniz.

Ama şöyle bşy var tek çizgiydi silik bile çıkmamıştı sonra sinir oldum testin içini actım ışığa bakınca gördüm bunu normalmi sizce
Ben cizgi gordum gibi. 10 dakkadan sonra dahi ciksa cizgi varsa emin olun biseyler var. Ben mesela 3 test yaptim üçüde 1 saatten sonra hayali cizgi belirdi ve suan 11 haftalik hamileyim. Bebegimin kalp atislarini felan duydum hersey cok guzel sukur :)

O 10 dakka suresine takilmayin yani tekrarlayin 2 gune yine silikse vardir insalllah :)

Ya ama anladınızmıı demek istediğimi hayali çizgi bile yoktu testi acınca bunu gördüm ( belkide o çizgi içerde hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…