- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Geç döllenme olunca nasıl olur acabaAz kalmış sabırlı olun ki sonradan üzülmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olunca nasıl olur acabaAz kalmış sabırlı olun ki sonradan üzülmeyin
Gec dollenme olunca adetten 2 hafta sonra idrarda dahi zar zor cikiyor. Yani mesela adet gunune kadar kanda hamilelik degerlerinin yukselmesi kesenjn olusmasi lazim yani 3 haftalik felan olmasi gerekirken adet gunune yakin hamile kalmaya deniyor. Mesela ben tam adet olmam gereken gunde yumurtlama olmus ve o zaman hamile kalmisim. 2 hafta sonra iste hcg yukseldi testlerde cikti. Sizin adetten once yaptiginiz testde minik cizgi var. Dogru ise eger gec dollenme degil yani :) ama oladabilir Allah vergisi her sey olabilirGeç döllenme olunca nasıl olur acaba
Benim hiç başıma gelmedi canim bilemicem zaten cokta tecrübem yok ilk hamileligim bende acemiyimGeç döllenme olunca nasıl olur acaba
Dişarda çizgi yoksa içtekinin önemi yok galibaGec dollenme olunca adetten 2 hafta sonra idrarda dahi zar zor cikiyor. Yani mesela adet gunune kadar kanda hamilelik degerlerinin yukselmesi kesenjn olusmasi lazim yani 3 haftalik felan olmasi gerekirken adet gunune yakin hamile kalmaya deniyor. Mesela ben tam adet olmam gereken gunde yumurtlama olmus ve o zaman hamile kalmisim. 2 hafta sonra iste hcg yukseldi testlerde cikti. Sizin adetten once yaptiginiz testde minik cizgi var. Dogru ise eger gec dollenme degil yani :) ama oladabilir Allah vergisi her sey olabilir
Gec dollenme olunca adetten 2 hafta sonra idrarda dahi zar zor cikiyor. Yani mesela adet gunune kadar kanda hamilelik degerlerinin yukselmesi kesenjn olusmasi lazim yani 3 haftalik felan olmasi gerekirken adet gunune yakin hamile kalmaya deniyor. Mesela ben tam adet olmam gereken gunde yumurtlama olmus ve o zaman hamile kalmisim. 2 hafta sonra iste hcg yukseldi testlerde cikti. Sizin adetten once yaptiginiz testde minik cizgi var. Dogru ise eger gec dollenme degil yani :) ama oladabilir Allah vergisi her sey olabilir
Canim bakarmısın aradan 2 saat gecti test böyle olduBen 8 aylik evliyim 4 ay felan dedik olmasin korunduk. Sonra denemeye basladik ilk ay felan olmadi tabi daha gencim bilgim yok sorun var saniyordum. 2. Ay bende ayni sizin gibiydim surekli test yapiyordum felan
Benim gec dollenme oldu adetten 2 hafta sonra hcg yukseldi :) bende hcg yukselmeden gebe kalamadan once hep testlerin icini acip bakardim. Ozellikle bu erken gebelik testlerin ama hep tek cizgiydi yani avsanizda acmasanizda yoksa cikmiyo var ise cikabiliyor
Umitlendirmek istemem ama sanirim bi gebelik var ya. belirgin ve bu sanirim erken gebelik testi. Kesin sonuc veriyor. Bence yarin kan testi yaptirin. Yada iki gun bekleyin veya yarin aksama tekrar idrar testi yapinCanim bakarmısın aradan 2 saat gecti test böyle oldu
Kızlar erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar diyor benimde bat 6 hemen mi yapsam 3 Gün kala falanmı yapsam farkedermi günler sizce
işe gitmek için şimdi kalktım midem bulanıyor kusacak gibiyim test yapmadım adet günüme kadar beklemeyi düşünüyorum çok stres oldum çünkü şimdiden mide bulantısı olurmu onu anlamadım belirtiUmitlendirmek istemem ama sanirim bi gebelik var ya. belirgin ve bu sanirim erken gebelik testi. Kesin sonuc veriyor. Bence yarin kan testi yaptirin. Yada iki gun bekleyin veya yarin aksama tekrar idrar testi yapin
Erken test yaptıgınız mo kac gun once yaptınız?Olabilir kendini her zaman en kotusune alistir ben mesela kalp atisini duymadan var diye sevinmedim. Ama sunu biliyorumki kimyasal gebelikden sonra daha tutucu oluyor yumurtalar ve daha kolay hamile kaliniyor diye biliyorum. Bi yakinima oyle demisti doktor. Sen iki gune tekrarla insallah bak bakalik yine silik cizgide olsa varmi. Hakkinda a hayirlisi olsun insallah
eger dis kabini atmadiysaniz takin 2.cizgi disardan gorunuyorsa tebrikler.Canim bakarmısın aradan 2 saat gecti test böyle oldu
Dış kabını taktım hafif gözüküyor ama aradan zaman gecti ya doğrusudur ondan endişe ettim acaba çok yenide o şekilde sonradanmı belirdi 5 gün vardı adeteeger dis kabini atmadiysaniz takin 2.cizgi disardan gorunuyorsa tebrikler.
benimde 2gunum kaldi biraz midede kalkma oldu sabah kasiklarimda 1haftadir siskinlik zaten var ama strestende mideyw vurabilir diye dusunuyorum
Bence moral bozmagin. Aynisini bendr yasadim 3 test aldim ve ucude 1 saatten sonra hayali cizgi cikti. Herkese sordum hep dediler iste 10 dakka sonrasi yanlis diye. Bende yasadim olmadi diye dediler. Ama ben bi hafta sonra hamile oldugumu ogrendim. Simdi bebegimin kalp atislarini duydum 3 haftayada cinsiyet ogrenicem. Yani olabilir olamaz diye bisey yok. Ama her zaman kendini en kotusune hazirlamali insanCanım çok fazla umitlenme bence. Aynısını yaşadım ve hamile değildim malesef. Havayla temasta çıkıyor sanırım çizgi
Kendini hamile olduğuna inandırıp yıkılması daha kötü olur emin olun. Sonuç pozitif olursa da sevinir en azından. Ben saatinden bahsetmiyorum havayla temasta bu çizgi çıkıyor malesef. Ama umarım hamiledirBence moral bozmagin. Aynisini bendr yasadim 3 test aldim ve ucude 1 saatten sonra hayali cizgi cikti. Herkese sordum hep dediler iste 10 dakka sonrasi yanlis diye. Bende yasadim olmadi diye dediler. Ama ben bi hafta sonra hamile oldugumu ogrendim. Simdi bebegimin kalp atislarini duydum 3 haftayada cinsiyet ogrenicem. Yani olabilir olamaz diye bisey yok. Ama her zaman kendini en kotusune hazirlamali insan
Verir beş güne kadar veriyormuşKızlar predictor early testi 4 gün kala yapsam sonuç verir mi?
Kızlar erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar diyor benimde bat 6 hemen mi yapsam 3 Gün kala falanmı yapsam farkedermi günler sizce
O zaman sabah idrariyla yapayım ben teşekkürlerVerir beş güne kadar veriyormuş