- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Şöyle bi durumum var tatile gidicem o tarihe de regl denk geliyor eğer hamile değilsem regl ertelemek için ilaç alıcam o yüzden bi an önce bilmek istiyorumAdetten önce test yapmayın bence. Kimyasal gebelikse üzülürsünüz.(internetten araştırabilirsiniz kimyasal gebeliği.)
He ama “ben dayanamam merak ederim” derseniz de adete üç gün kala yapabilirsiniz
Hayırlısı olsun inşallahYumurtlamadan 10 gün sonra çıkmaya başlar varsa benm de günüm geçti bu ay bebeğim 7 buçuk aylık daha korkuyorum test yapmaya da Allah'tan beyaz akıntı dışında bı belirti yokinşallah senin olur da benm olmaz
Yumurtlamadan sonra en erken 11,12.günler kaset test yapsanız da hayalet çizgi görebilirsiniz. Ben ovülasyon testi kullandım ve 11.günde silik çizgi ile öğrendimMerhaba dün (03.08.21) ilk kez yumurtlama günümü değerlendirdikgenelde ilk denemelerde gebelik ihtimali düşük derler ama nasip tabiki. Erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Ve bu erken gebelik testleri güvenilir midir? Sizlerin arasında ilk denemede başarılı olan var mı? Bu arada ne eşimde ne de bende sağlık problemi yok şuan işimiz Allaha kalmış durumda nasip kısmet yani
Benn bu konuda biraz acemiyim kusura bakmayın, ovülasyon testi sadece yumurtlamayı göstermez mi nasıl öğrendiniz onunla anlatır mısınız? Ben işte ağustos 3ünü değerlendirdik ya 15i gibi erken gebelik testi yapmayı düşünmüştümYumurtlamadan sonra en erken 11,12.günler kaset test yapsanız da hayalet çizgi görebilirsiniz. Ben ovülasyon testi kullandım ve 11.günde silik çizgi ile öğrendim
Bir de şöyle bi şey var biz 1 yıldır evliyiz fakat düğün yapmamıştık şimdi düğün yapcazYumurtlamadan sonra en erken 11,12.günler kaset test yapsanız da hayalet çizgi görebilirsiniz. Ben ovülasyon testi kullandım ve 11.günde silik çizgi ile öğrendim
Test 5 dklık iş o problem değil, olur da silik çizgi görürseniz kan verirsiniz hemen, çifte düğün olurBir de şöyle bi şey var biz 1 yıldır evliyiz fakat düğün yapmamıştık şimdi düğün yapcazbu testler falanlar filanlar düğüne denk geliyor
Yanlış ifade ettim sanırım kusura bakmayınBenn bu konuda biraz acemiyim kusura bakmayın, ovülasyon testi sadece yumurtlamayı göstermez mi nasıl öğrendiniz onunla anlatır mısınız? Ben işte ağustos 3ünü değerlendirdik ya 15i gibi erken gebelik testi yapmayı düşünmüştüm
pikten 11 gün sonra mı yoksa çatlamadan mı canımYumurtlamadan sonra en erken 11,12.günler kaset test yapsanız da hayalet çizgi görebilirsiniz. Ben ovülasyon testi kullandım ve 11.günde silik çizgi ile öğrendim
belirtin var mı? pazartesi erken gibi ama tutmuşsa bile daha yeni yerleşiyordur :)Merhaba M Meraklihatunnn gebelik belirtin var mı? Bende ayın beşinde gördüm piki ve çatlamayi 6 sında gördüm o günleri değerlendirdik ptesi kan testi yapsam çıkar mı acaba çok merak ediyorum
Yani belirtim var gibi ama kendimi kodlayıp gebeliğe yormak istemiyorum korkudan artık. Peki kaç güne kan testinde çıkar tutmuşsa biliyor musunuz?belirtin var mı? pazartesi erken gibi ama tutmuşsa bile daha yeni yerleşiyordur :)
yumurtlamadan 12-13 gün sonra çıkarYani belirtim var gibi ama kendimi kodlayıp gebeliğe yormak istemiyorum korkudan artık. Peki kaç güne kan testinde çıkar tutmuşsa biliyor musunuz?
belirtin var mı? pazartesi erken gibi ama tutmuşsa bile daha yeni yerle
O zaman Çarşamba günü yaparsam bana daha net bir sonuç veriryumurtlamadan 12-13 gün sonra çıkar
Teşekkür ederim bu ara dayumurtlamadan 12-13 gün sonra çıkar
rica ederim inşallah tutmuşturTeşekkür ederim bu ara da
İnşallahrica ederim inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?