Erken gebelik testi 🥰

Meraklihatunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.029
1.019
63
Merhaba dün (03.08.21) ilk kez yumurtlama günümü değerlendirdik genelde ilk denemelerde gebelik ihtimali düşük derler ama nasip tabiki. Erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Ve bu erken gebelik testleri güvenilir midir? Sizlerin arasında ilk denemede başarılı olan var mı? Bu arada ne eşimde ne de bende sağlık problemi yok şuan işimiz Allaha kalmış durumda nasip kısmet yani

Adetten önce test yapmayın bence. Kimyasal gebelikse üzülürsünüz.(internetten araştırabilirsiniz kimyasal gebeliği.)

He ama “ben dayanamam merak ederim” derseniz de adete üç gün kala yapabilirsiniz
Şöyle bi durumum var tatile gidicem o tarihe de regl denk geliyor eğer hamile değilsem regl ertelemek için ilaç alıcam o yüzden bi an önce bilmek istiyorum tabiki tatil önemli değil en ufak şüphe ya da belirti olursa test negatif çıksa bile içmem de... İşte merak benimkisi

Yumurtlamadan 10 gün sonra çıkmaya başlar varsa benm de günüm geçti bu ay bebeğim 7 buçuk aylık daha korkuyorum test yapmaya da Allah'tan beyaz akıntı dışında bı belirti yok inşallah senin olur da benm olmaz

Ben erken gebelik testini regl tarihimi 1 hafta geçtikten sonra yapmıştım silik çıkmıştı sanırım benim geç döllenme oldu cuma ilk kontrole gidicem. İlk denemede tuttu daha önce doğum kontrol hapı kullanıyordum

Yumurtlamadan sonra en erken 11,12.günler kaset test yapsanız da hayalet çizgi görebilirsiniz. Ben ovülasyon testi kullandım ve 11.günde silik çizgi ile öğrendim

Yumurtlamadan sonra en erken 11,12.günler kaset test yapsanız da hayalet çizgi görebilirsiniz. Ben ovülasyon testi kullandım ve 11.günde silik çizgi ile öğrendim
Benn bu konuda biraz acemiyim kusura bakmayın, ovülasyon testi sadece yumurtlamayı göstermez mi nasıl öğrendiniz onunla anlatır mısınız? Ben işte ağustos 3ünü değerlendirdik ya 15i gibi erken gebelik testi yapmayı düşünmüştüm

Bir de şöyle bi şey var biz 1 yıldır evliyiz fakat düğün yapmamıştık şimdi düğün yapcaz bu testler falanlar filanlar düğüne denk geliyor

Bir de şöyle bi şey var biz 1 yıldır evliyiz fakat düğün yapmamıştık şimdi düğün yapcaz bu testler falanlar filanlar düğüne denk geliyor
Test 5 dklık iş o problem değil, olur da silik çizgi görürseniz kan verirsiniz hemen, çifte düğün olur
Yanlış ifade ettim sanırım kusura bakmayın ovülasyon testi ile yumurtlama günümü değerlendirip sonrasındaki 11.gün öğrendim. Aslında bazı durumlarda ovülasyon testi ile de gebelik öğrenilebiliyor. Burada okuduğum ve öğrendiğime göre ovülasyon testi adet gününe yakın bir zamanda pozitif çıkıyor, tabii bu her durumda geçerli değil. Ancak ben merak edip gebelik testinde hayalet çizgiyi gördükten sonra ovulasyon testi de yapmıştım ve yumurtlamaşım gibi çift çizgi çıkmıştı

Şu testlere harcanan parayla bi çocuk kreşi acilir heraldehep sabirsizlikdan halbuki en doğrusu adet gecikmesini beklemek

Merhaba M Meraklihatunnn gebelik belirtin var mı? Bende ayın beşinde gördüm piki ve çatlamayi 6 sında gördüm o günleri değerlendirdik ptesi kan testi yapsam çıkar mı acaba çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…