Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pikten 11 gün sonra silik gördüm ama silik dediğim hayaletten de öte gibiydi ama yine de ben burdayım diyordu Zaten gün geçtikte koyulaşmaya başlıyor pozitif çizgisi. En net sonucu ise gecikmenin 3 4 gün sonrası veriyor
Pikten 11 gün sonra silik gördüm ama silik dediğim hayaletten de öte gibiydi ama yine de ben burdayım diyordu Zaten gün geçtikte koyulaşmaya başlıyor pozitif çizgisi. En net sonucu ise gecikmenin 3 4 gün sonrası veriyor
Yumurtlamadan sonraki 11 ya da 12.günler kaset testle öğrenebilirsiniz. Ben erken gebelik testi yapmadım, kaset testler de sonucu gayet net veriyor erken olsa da. Silik çizgiyi görürseniz hemen kan vermeye koşun Umarım her şey gönlünüzce olur
Yumurtlamadan sonraki gün silikleşti çatlama oldu bende
Yumurtlamadan sonraki 11 ya da 12.günler kaset testle öğrenebilirsiniz. Ben erken gebelik testi yapmadım, kaset testler de sonucu gayet net veriyor erken olsa da. Silik çizgiyi görürseniz hemen kan vermeye koşun Umarım her şey gönlünüzce olur
Merhaba dün (03.08.21) ilk kez yumurtlama günümü değerlendirdik genelde ilk denemelerde gebelik ihtimali düşük derler ama nasip tabiki. Erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Ve bu erken gebelik testleri güvenilir midir? Sizlerin arasında ilk denemede başarılı olan var mı? Bu arada ne eşimde ne de bende sağlık problemi yok şuan işimiz Allaha kalmış durumda nasip kısmet yani