• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi 🥰

pikten 11 gün sonra mı yoksa çatlamadan mı canım
Bu arada tebrikler bebişinnn:)
Pikten 11 gün sonra silik gördüm ama silik dediğim hayaletten de öte gibiydi 😂 ama yine de ben burdayım diyordu☺️ Zaten gün geçtikte koyulaşmaya başlıyor pozitif çizgisi. En net sonucu ise gecikmenin 3 4 gün sonrası veriyor ☺️

Pikten 11 gün sonra silik gördüm ama silik dediğim hayaletten de öte gibiydi 😂 ama yine de ben burdayım diyordu☺️ Zaten gün geçtikte koyulaşmaya başlıyor pozitif çizgisi. En net sonucu ise gecikmenin 3 4 gün sonrası veriyor ☺️
Ayyy maşallah pikten sonra yumurtlama kaç gün sürdü diğer gün silikleşti mi? 😍😍🙈

Bende sizin gibi pikten 11 gün sonra denicem😊

Ayyy maşallah pikten sonra yumurtlama kaç gün sürdü diğer gün silikleşti mi? 😍😍🙈
Yumurtlamadan sonraki gün silikleşti çatlama oldu bende ☺️
Bende sizin gibi pikten 11 gün sonra denicem😊
Yumurtlamadan sonraki 11 ya da 12.günler kaset testle öğrenebilirsiniz. Ben erken gebelik testi yapmadım, kaset testler de sonucu gayet net veriyor erken olsa da. Silik çizgiyi görürseniz hemen kan vermeye koşun😂 Umarım her şey gönlünüzce olur 🙏🌸

Yumurtlamadan sonraki gün silikleşti çatlama oldu bende ☺️

Yumurtlamadan sonraki 11 ya da 12.günler kaset testle öğrenebilirsiniz. Ben erken gebelik testi yapmadım, kaset testler de sonucu gayet net veriyor erken olsa da. Silik çizgiyi görürseniz hemen kan vermeye koşun😂 Umarım her şey gönlünüzce olur 🙏🌸
Yaa çok sağolun 😍😍 Dediklerinizi yapıcam 🥰

Merhaba dün (03.08.21) ilk kez yumurtlama günümü değerlendirdik ♥️ genelde ilk denemelerde gebelik ihtimali düşük derler ama nasip tabiki. Erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Ve bu erken gebelik testleri güvenilir midir? Sizlerin arasında ilk denemede başarılı olan var mı? Bu arada ne eşimde ne de bende sağlık problemi yok şuan işimiz Allaha kalmış durumda nasip kısmet yani 🥰
Merak ettim hamilemisiniz

Back