- 22 Haziran 2024
- 87
- 55
- 38
-
- Konu Sahibi aslisahayannn
Yaptığın test artimed mi? (Benimkine cok benziyor) Eğer öyleyse hic güvenilir degil benim oydu bugun ayni sekilde cıktı ama kan testi negatifMerhaba arkadaşlar Ben aranıza yeni katıldım hamilelik testi yapmak istedim ama ikincisi çizgi silik çıktı lütfen yardımcı olur musunuz
Yok hayır artımed değil ismini unuttum yarın başka marka alıcam bide öyle denicem kan testine gitmek istemiyorum daha umutlanmak bile istemiyorum aslındaYaptığın test artimed mi? (Benimkine cok benziyor) Eğer öyleyse hic güvenilir degil benim oydu bugun ayni sekilde cıktı ama kan testi negatif
days doctor erken gebelik testi 2sideYaptığın test artimed mi? (Benimkine cok benziyor) Eğer öyleyse hic güvenilir degil benim oydu bugun ayni sekilde cıktı ama kan testi negatif
Canım resimlere baktım ben de çok arada kaldım olabilir ama sen yarın bir daha yap bence dedays doctor erken gebelik testi 2side
Tamam yarın bidaha başka marka bir erken gebelik testi alır yaparım bakalım yine oda böyle olursa ne yapcam acabaCanım resimlere baktım ben de çok arada kaldım olabilir ama sen yarın bir daha yap bence de
Adetinin geçmesini bekle sonra kan testine gidebilirsin, adetine şuan kaç gün vardıTamam yarın bidaha başka marka bir erken gebelik testi alır yaparım bakalım yine oda böyle olursa ne yapcam acaba
Tam 19 gün kaldı şuan haziranın6 sında oldum zaten 8inde regl bittiAdetinin geçmesini bekle sonra kan testine gidebilirsin, adetine şuan kaç gün vardı
Regline daha çok varmış ama .. kaç günde bir regl oluyorsun ? Testi çok erken yapmışsın hemen tutması ve testte çıkması çok zorTam 19 gün kaldı şuan haziranın6 sında oldum zaten 8inde regl bitti
Test yapmak istedim ve 20 sinde yaptım öyle silik çıktı bugün de yaptım aynı çıktı biz zaten regl olmadan önce de korunmasız ilişki yaşamıştık regl oldu bittikten sonra da oldu ama şuan bilmiyorum beta hcg yaptırmak istemiyorum hemen olumsuz görücem diye ama umutlanmakta istemiyorum bilmiyorum çok şaşkınım yarında test yapıcam başka marka alıp adetim de düzensiz 31 nisan da olmuştum bidaha ki regl 6 haziran da oldum 8 inde regl bittiRegline daha çok varmış ama .. kaç günde bir regl oluyorsun ? Testi çok erken yapmışsın hemen tutması ve testte çıkması çok zor
İnşallah vardır canım tabi ben de senin gibi her ay umut ediyorum biliyorum anlıyorum seni .. sen yarın da bir yap bakalım ilk 10 dakikada o çizgi çıkacak mı yine . Ama 10 dakikayı geçerse ciddiye alma kuruma çizgisi çıkıyor hep testlerde. Benim başıma çok geldi ciddiye aldım ama kuruma çizgisiydi. İlk 10 dakika doğru olandır unutmaTest yapmak istedim ve 20 sinde yaptım öyle silik çıktı bugün de yaptım aynı çıktı biz zaten regl olmadan önce de korunmasız ilişki yaşamıştık regl oldu bittikten sonra da oldu ama şuan bilmiyorum beta hcg yaptırmak istemiyorum hemen olumsuz görücem diye ama umutlanmakta istemiyorum bilmiyorum çok şaşkınım yarında test yapıcam başka marka alıp adetim de düzensiz 31 nisan da olmuştum bidaha ki regl 6 haziran da oldum 8 inde regl bitti
Çok teşekkür ederim anlayışın için çok iyi bi insansın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla ilk 2/3 dakika içinde böyle oluyor çizgiler yarın başka bi marka alıp yapıcam inşallah sizde en yakın zamanda sevinçli haber alırsınız Rabbim isteyen herkese versin inşallahİnşallah vardır canım tabi ben de senin gibi her ay umut ediyorum biliyorum anlıyorum seni .. sen yarın da bir yap bakalım ilk 10 dakikada o çizgi çıkacak mı yine . Ama 10 dakikayı geçerse ciddiye alma kuruma çizgisi çıkıyor hep testlerde. Benim başıma çok geldi ciddiye aldım ama kuruma çizgisiydi. İlk 10 dakika doğru olandır unutma
İnşallah canım Allah razı olsun ben de bekliyorum bu ay bakalım pek umudum yok hayal kırıklığına uğramak ama ben de yakın zamanda bir test yapmak istiyorum 3 gün sonra falan inşallah ikimiz de sevinçli haberi alırız. Benim bir tane de düşüğüm oldu 5 ay önceÇok teşekkür ederim anlayışın için çok iyi bi insansın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla ilk 2/3 dakika içinde böyle oluyor çizgiler yarın başka bi marka alıp yapıcam inşallah sizde en yakın zamanda sevinçli haber alırsınız Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canım ben dayanamadım bugün yaptım bomboş çıktıÇok teşekkür ederim anlayışın için çok iyi bi insansın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla ilk 2/3 dakika içinde böyle oluyor çizgiler yarın başka bi marka alıp yapıcam inşallah sizde en yakın zamanda sevinçli haber alırsınız Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Bende 5 ay önce düşük yaptım ondan da çok korkuyorum gebelik olsada düşük olmak riski çok yüksek diyor yakınımda herkesİnşallah canım Allah razı olsun ben de bekliyorum bu ay bakalım pek umudum yok hayal kırıklığına uğramak ama ben de yakın zamanda bir test yapmak istiyorum 3 gün sonra falan inşallah ikimiz de sevinçli haberi alırız. Benim bir tane de düşüğüm oldu 5 ay önce
Yaa çok üzüldüm gerçekten sen lütfen üzülme kafana takma inşallah hayırlısıyla olurCanım ben dayanamadım bugün yaptım bomboş çıktıreglime bir hafta var ama umudum yok . Eğer olsaydı azıcık da olsa çizgi çıkmalıydı
Selam canım benim 18 inde yumurtlamam oldu , erken gebelik testi için erken miCanım hamilesin tebrikler kan testi ver sonucunu öğren bizede haber et hayırlısı olsun
reglime 1 hafta var elimde normal test var yapsam çıkar mı acabaYaa çok üzüldüm gerçekten sen lütfen üzülme kafana takma inşallah hayırlısıyla olur
Canım bence birkaç gün daha bekle normal testte hemen çıkmıyorreglime 1 hafta var elimde normal test var yapsam çıkar mı acaba
Sağol canım her ay böyle umut ediyorum hep hayal kırıklığına uğruyorum..Yaa çok üzüldüm gerçekten sen lütfen üzülme kafana takma inşallah hayırlısıyla olur
Sen başkalarının dediklerine aldırma. Bebeğin olacağı varsa olur yaşar. Kimsenin lafıyla olmaz . Sen pes etme umudunu yitirme. Yaşın kaç bu arada ? Bugün de test yapacak mısınBende 5 ay önce düşük yaptım ondan da çok korkuyorum gebelik olsada düşük olmak riski çok yüksek diyor yakınımda herkes