- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
-
- Konu Sahibi Dilekdmr59
Regl günü gelene kadar beklemeni tavsiye ederimprodoctor early daya comfort adetim 5 gün gecikti negatif sizce yanılma payı var mı
gecikti zaten 5 gunReg
Regl günü gelene kadar beklemeni tavsiye ederim
Erken gebelik testi değildi dimi normal kaset test miydi genelde yanılma az oluyor ama yine de yanılma ihtimali var kan verin derimgecikti zaten 5 gun
hayır erken gebelikErken gebelik testi değildi dimi normal kaset test miydi genelde yanılma az oluyor ama yine de yanılma ihtimali var kan verin derim
Erken gebelik testinde yanılma oluyor diye biliyorum ama normal kaset test yapın derim eğer negatifse zaten yokturhayır erken gebelik
tamamdır teşekkür ederimErken gebelik testinde yanılma oluyor diye biliyorum ama normal kaset test yapın derim eğer negatifse zaten yoktur
Beni en iyi sİz anlarsınız o zaman bakabilir misiniz? Kimse sizin gibi ayrıntılı bakamaz insanlar direk bakıp yok diyip geçiyor.Oğluma gebe kaldığımda çatlama sonrası 11. gün erken testte çok silik çizgi görmüştüm bensabahına kan vermiştim 18 çıkmıştı beta hcg. Çok hassas oluyorlar. Markası miratech ve predictordü
Karartılmış olanları çok anlamıyorum ama diğerlerinde hayalet çizgi var gibi canım, aynı gün mü yaptın bunları, ilişkiden kaç gün geçtiBeni en iyi sİz anlarsınız o zaman bakabilir misiniz? Kimse sizin gibi ayrıntılı bakamaz insanlar direk bakıp yok diyip geçiyor.