- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 24
-
- Konu Sahibi Dilekdmr59
6 gün önce sonuç verebiliyor ama kesin olsun derseniz 4 gün kala falan yapınAdetime 7 gün var yumurta çatlama sonrası da 11. Günüm erken gebelik testi aldım ne zaman yapmalıyım sabırsızım yarın yapmak istiyorum ama daha erkense boşa da gitmesin
Erken gebelik testi yapıp hamile olduğunu kaç gün önce öğrenen oldu mu
Ve hangi markalar iyi
Beklemeye çalışacağım inşAllah6 gün önce sonuç verebiliyor ama kesin olsun derseniz 4 gün kala falan yapın
Benim de aynı şekilde bugün 11. Günüm test var ama korkuyorum bakmaya doktor da adet geçikince bak demişti ama şuan tüm belirtileri ağır şekilde yaşıyorumAdetime 7 gün var yumurta çatlama sonrası da 11. Günüm erken gebelik testi aldım ne zaman yapmalıyım sabırsızım yarın yapmak istiyorum ama daha erkense boşa da gitmesin
Erken gebelik testi yapıp hamile olduğunu kaç gün önce öğrenen oldu mu
Ve hangi markalar iyi
Ben yarın sabah erken gebelik testi yapacağım sabredemiyorumBenim de aynı şekilde bugün 11. Günüm test var ama korkuyorum bakmaya doktor da adet geçikince bak demişti ama şuan tüm belirtileri ağır şekilde yaşıyorum
kaç gün var cnm adetine benimde yarın 6 gün kalmış olcak bende mi yapsam acabaBen yarın sabah erken gebelik testi yapacağım sabredemiyorum
Benim yarın 4 gün kalıyor adetime daha fazla sabredemiyorum yakaç gün var cnm adetine benimde yarın 6 gün kalmış olcak bende mi yapsam acaba
Oğluma gebe kaldığımda çatlama sonrası 11. gün erken testte çok silik çizgi görmüştüm benBenim yarın 4 gün kalıyor adetime daha fazla sabredemiyorum ya
4 gün kala varsa çıkar genelde 6 gün önce diye yazıyo erken gebelik testlerindeBenim yarın 4 gün kalıyor adetime daha fazla sabredemiyorum ya
Evet inşAllah buraya paylaşırım sonucu iyi sonuç bekliyorum hayırlısıysa inşAllah4 gün kala varsa çıkar genelde 6 gün önce diye yazıyo erken gebelik testlerinde
İnşallah cnm bende yapabilirim sabah yaparsam paylaşırım bende inşallah çift çizgi görürüzEvet inşAllah buraya paylaşırım sonucu iyi sonuç bekliyorum hayırlısıysa inşAllah
İnşAllah canım ikimizde hamileyizdirİnşallah cnm bende yapabilirim sabah yaparsam paylaşırım bende inşallah çift çizgi görürüz
Amin Amin AminİnşAllah canım ikimizde hamileyizdir
İnşallah pozitif çıkar Rabbim çektiğimiz cefanın sefasını sürmeyi nasip etsnBen yarın sabah erken gebelik testi yapacağım sabredemiyorum
Testi yaptın mı canımİnşAllah canım ikimizde hamileyizdir
Negatif umudum kalmadı adetime 4 gün varTesti yaptın mı canım
Benimde negatif aynı testi yapmışızNegatif umudum kalmadı adetime 4 gün var
En az 283838 kere baktım silik çizgi var mı diyeBenimde negatif aynı testi yapmışız
Altı gün var cnm tek umut geç döllenme ama adet olana kadar daha test mest yapmamEn az 283838 kere baktım silik çizgi var mı diyesonra dedim zorlamaya gerek yok negatif
Adetine kaç gün var