- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 24
-
- Konu Sahibi Dilekdmr59
Çok haklısın adet gününe kadar bekleyeceğiz bakalım benimde 4 gün kaldıAltı gün var cnm tek umut geç döllenme ama adet olana kadar daha test mest yapmamGerçi testi erkende yapmış olabiliriz ben ilk sağlıksız geçirdiğim hamileliliğimde kaset test test yapmıştım 3 gün kala negatifti adet olana kadar umut bitmiyor
Benim şu an tek belirtim sağ yumurtalığımda ara ara sızlama birde burnum kanlanmıştı bir önce gebelikte yine o var ama onun dışında fazla belirtimde yok hayırlısı artıkÇok haklısın adet gününe kadar bekleyeceğiz bakalım benimde 4 gün kaldı
Bende de sağ kasık bel ve sol göğüs te ağrı varBenim şu an tek belirtim sağ yumurtalığımda ara ara sızlama birde burnum kanlanmıştı bir önce gebelikte yine o var ama onun dışında fazla belirtimde yok hayırlısı artık
Daha 4 gün var umudunu kaybetme sakın bu ay olmazsa diğer ay olurNegatif umudum kalmadı adetime 4 gün var
Erken gebelik testi hamilelik varsa çıkarırmış öyle duydum inşallah test beni yanıltır da hamileyimdirDaha 4 gün var umudunu kaybetme sakın bu ay olmazsa diğer ay olur
Biraz zaman geçtikten sonra silik çizgi oluşmadı mı hiçNegatif umudum kalmadı adetime 4 gün var
Yaptıktan sonra gidip gelip baktım baktım ama yok ya tek çizgi adetime 3 gün kaldı gene de umudumu kaybetmim diyorum ama sonra olsaydı erken gebelik testinde kesin çıkardı diye düşünüyorumBiraz zaman geçtikten sonra silik çizgi oluşmadı mı hiç
İnşallah hamilesindirYaptıktan sonra gidip gelip baktım baktım ama yok ya tek çizgi adetime 3 gün kaldı gene de umudumu kaybetmim diyorum ama sonra olsaydı erken gebelik testinde kesin çıkardı diye düşünüyorum
İnşAllah sendeİnşallah hamilesindir
Bende aynıyım 2 gün kaldı benimde bugün de yaptım negatif bekliyorum bir umutmerhaba benim de adet olmama 5 gun var artimed erken gebelik testi yaptim negatifyarin sabah bir tane daha yapacagim bugunkunu ogleden sonra yapmistim yarin da yapip olmadi gecikme bekleyecegim.. goguslerimde acima var belirti olarak sadece
erken gebelik testi mi yaptiniz siz de?Bende aynıyım 2 gün kaldı benimde bugün de yaptım negatif bekliyorum bir umut
Evet dün yaptımerken gebelik testi mi yaptiniz siz de?
Bence bekle canım bende yapmıycam test bekliycem regl günümü garanti olsunBenim de 8 gün var. Çatlatma iğnesi+ klomen kullandım. Yarın iğnenin 14. Günü. Dün artimed test yaptım negatif çıktı. Regle kadar beklemeli miyim yoksa test mi yapmalıyım sizce?
Sizde belirti var mı? Ben de kasıklarda bacaklarda belde ve göğüslerde ağrı var. Göğüslerde şişkinlik ve damar damar şuan bunlar aynı zamanda regl belirtisi aslında ama bilemiyorum.Bence bekle canım bende yapmıycam test bekliycem regl günümü garanti olsi
artimede guvenmeyin diyorlar benim de 4 gun var artimed erken gebelik yaptim negatif cikti baska marka siparis verdim onu bekliyorum emin olamadimBenim de 8 gün var. Çatlatma iğnesi+ klomen kullandım. Yarın iğnenin 14. Günü. Dün artimed test yaptım negatif çıktı. Regle kadar beklemeli miyim yoksa test mi yapmalıyım sizce?
Evet ben de okudum öyle birşey. En kesin sonuç kanda çıkar. Reglim gecikirse yapacağım testi. Negatifi görünce moralim bozuldu açıkçasıartimede guvenmeyin diyorlar benim de 4 gun var artimed erken gebelik yaptim negatif cikti baska marka siparis verdim onu bekliyorum emin olamadim
8 gun cok erken bence hangi test olsa negatif verirdi moralinizi bozmayin. benim 4 gun var olsa cikardi gibime geliyor ama yine de emin olamiyorum iste bir umut. actigim konuda birisi son 3 gune kadar testlerinin negatif ciktigini soyledi bi umitlendim ama bilemiyorum cok umitlenmek de iyi degil galiba sonra cok uzuluyoruzEvet ben de okudum öyle birşey. En kesin sonuç kanda çıkar. Reglim gecikirse yapacağım testi. Negatifi görünce moralim bozuldu açıkçası
Gerçekten öyle. Umutlandıkça negatif sonuç daha çok üzüyor.8 gun cok erken bence hangi test olsa negatif verirdi moralinizi bozmayin. benim 4 gun var olsa cikardi gibime geliyor ama yine de emin olamiyorum iste bir umut. actigim konuda birisi son 3 gune kadar testlerinin negatif ciktigini soyledi bi umitlendim ama bilemiyorum cok umitlenmek de iyi degil galiba sonra cok uzuluyoruz