Hızlı gebelik testi/erken gebelik testi

kızlar benim test mi bozuk acaba 10 dkyı geçti

Eklentiler

• IMG_8239.jpeg
    IMG_8239.jpeg
    142 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_8240.jpeg
    IMG_8240.jpeg
    149,6 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba, konu daha önce açıldıysa özür dilerim. Normalde dün regl olmam gerekiyordu, adet düzensizliği yaşayan birisi değilim.
dün eczaneden erken gebelik testi istedim hatta 2 tane aldım. Fakat eczacı hızlı gebelik testi vermiş. Dün akşam ve bu sabah testi tekrarladım negatif. Fakat hala regl olmadım.
Hamilelik ihtimalim nedir hiç daha önce başınızq geldi mi ? Bugünde gidip test alıyım mı yoksa birkaç gün daha beklemeli miyim ?
Merhaba bende bırsey sorabılır mıyım ☺️ benımde kasıklarım ağrıyor adetıme 11 gün var sizce test yapmalı mıyım yapsam çıkar mı 12 kasım dan bu güne 11 gün gecmıs ama sızce beklemelı mıyım 😊

Bnde test yaptım softec erken gebelik testi foto hiç gözükmüyor ama c çizgi kalın net t çizgisi silik ve ikili testmi bozuk acaba yarin tekrarlicsm elimde test yok suan 2.5 dkkada belirdi cizgi

Bnde test yaptım softec erken gebelik testi foto hiç gözükmüyor ama c çizgi kalın net t çizgisi silik ve ikili testmi bozuk acaba yarin tekrarlicsm elimde test yok suan 2.5 dkkada belirdi cizgi
merhaba bende dün softec marka test yaptım 3 tane hem de üçünde de silik çizgi çıktı. Reglime de 3 gün var. Siz kan verdiniz mi ne yaptınız

X