4 ay önce dondurulmuş embriyolardan olan 2. transferim, çatlama iğnesi vurulmadım bu yüzden ama ister istemez yine hüsran olur sonucu diye de korkmuyor değilimEğer taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Dondurulmuş transfer ise çok yeni olabilir
Ben de transferin 4. Günü erken gebelik testinde pozitif gördüm. Koyulaşmayı takip etmek için normal kaset test yapmaya başladım. 5. Gün negatifti 6. Gün çok az belirginleşmeye başladı normal testte.Merhabalar,
Bende tüp bebek transferimin 5. Günüydü dün, erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm. Fakat bir sonraki gün normal test yaptım tek çizgiydi. Bende çok tedirgin oldumyanlış olma ihtimali olur mu acaba. Gebelik var mı, yok mu çok tedirgin oldum. Sizcee??
Şuan ne süreçtesiniz bilmiyorum amaaa dilerim sağlıcakla güzel günlere erişirsinizBen de transferin 4. Günü erken gebelik testinde pozitif gördüm. Koyulaşmayı takip etmek için normal kaset test yapmaya başladım. 5. Gün negatifti 6. Gün çok az belirginleşmeye başladı normal testte.
Amin inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasınŞuan ne süreçtesiniz bilmiyorum amaaa dilerim sağlıcakla güzel günlere erişirsinizTeşekkür ederim yorumunuz için. Biraz önce kan verdim, sonuç bekliyorum sabırsızlıkla
Test sonucunuz çıktı mıŞuan ne süreçtesiniz bilmiyorum amaaa dilerim sağlıcakla güzel günlere erişirsinizTeşekkür ederim yorumunuz için. Biraz önce kan verdim, sonuç bekliyorum sabırsızlıkla
EvetTest sonucunuz çıktı mı
Ravbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvetDeğer normal midir bilmem ama Rabbim e hamd olsun, bu yola çıktım çıkalı ilk defa tadıyorum bu duyguyu sonucum 64 çıkmış. Bugün transfer sonrası 8. Günüm. Allah'ım her kimin gönlünde ne dileği isteği, uğrunda emek harcadığı ne varsa kabul olup şükrettiği günü görmeyi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canımRavbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Silik çıkan testinin markası neydi paylaşır mısın testini ne kadar siliktiAllah razı olsun canımAminnnnn
Predictor Early ( 6 gün öncesine kadar olan ) marka ismi. Ben test yaptığım da transfer sonrası 5. Gündü. Görselde ki gibi çıktı canım.Silik çıkan testinin markası neydi paylaşır mısın testini ne kadar silikti
Benim de 8.gün erken gebelik testi çok ama çok silik çıktıPredictor Early ( 6 gün öncesine kadar olan ) marka ismi. Ben test yaptığım da transfer sonrası 5. Gündü. Görselde ki gibi çıktı canım.
Benim de 8.gün erken gebelik testi çok ama çok silik çıktı
Cok sevindim Rabbim saglıcakla kavustursun cnmEvetDeğer normal midir bilmem ama Rabbim e hamd olsun, bu yola çıktım çıkalı ilk defa tadıyorum bu duyguyu sonucum 64 çıkmış. Bugün transfer sonrası 8. Günüm. Allah'ım her kimin gönlünde ne dileği isteği, uğrunda emek harcadığı ne varsa kabul olup şükrettiği günü görmeyi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kardeşimCok sevindim Rabbim saglıcakla kavustursun cnm
Kacinci gün embriyosu ve kaç tane acabaEvetDeğer normal midir bilmem ama Rabbim e hamd olsun, bu yola çıktım çıkalı ilk defa tadıyorum bu duyguyu sonucum 64 çıkmış. Bugün transfer sonrası 8. Günüm. Allah'ım her kimin gönlünde ne dileği isteği, uğrunda emek harcadığı ne varsa kabul olup şükrettiği günü görmeyi nasip etsin inşallah
MerhabalarKacinci gün embriyosu ve kaç tane acaba
Canım hayırlı olsun. Kaçıncı gün kan testi yaptın. Benimde 8. Günüm bugün. Dün idrar testi silik çıktı. Kan testi versem mi diye düşünüyorum. Doktora değerinizi söylediniz mi. Nasıl bulduMerhabalar5. Gün embriyosu, 2 tane transfer edilmişti.