Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlı evlatlar nasip etsinBu sabah kaset test yaptım negatif bekleyeceğim biraz daha 10 gün kadar önceki gebeliğimde 25 gün geçmişti bat ı öğrendiğimde
Cnm o çizdiğin fotuda gördüm gibi çok az kaçıncı gününMerhaba arkadaşlar benim testime de bakabilir misiniz ben mi yanlış görüom bi hayalet çizgi var gibi
Amin amin inşallah canım isteyen bakabilecek herkeseRabbim gönlüne göre versin canım hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok silik var gibi içini açıp atarsan belki daha çok belli olurMerhaba arkadaşlar benim testime de bakabilir misiniz ben mi yanlış görüom bi hayalet çizgi var gibi
Yumurtlamadan sonra sekizinci gün canımCnm o çizdiğin fotuda gördüm gibi çok az kaçıncı günün
Bugün benim de 5. Günüm erken gebelik testi yaptım bilmiyorum çok heyecanlandım varmı sizce
Evet hamilesinizBugün benim de 5. Günüm erken gebelik testi yaptım bilmiyorum çok heyecanlandım varmı sizce
bu testlere dunya para vermeyın erken gebelık testı cok gereksızMerhabalar,
Bende tüp bebek transferimin 5. Günüydü dün, erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm. Fakat bir sonraki gün normal test yaptım tek çizgiydi. Bende çok tedirgin oldumyanlış olma ihtimali olur mu acaba. Gebelik var mı, yok mu çok tedirgin oldum. Sizcee??
evet ınsallah koyulassınDilerim koyulaşır, pozitif sonuçlar alır, sağlıcakla devam edersiniz
Teşekkürler canım. Sonucum pozitif. Erkenden görebilir miyim diye yapmıştım, malum insan bu tür durumlarda pek sabredemiyorbu testlere dunya para vermeyın erken gebelık testı cok gereksız
eger deger guzelse zaten normalınde de cıkıyor
Yumurtlama testi pozitif gösterirmi vasa kesin benim bugun 6. Günüm oviltranın üstündede 10 gün geçti acaba yapsam iğneden dolayı pozitif olurmuhatta ben düsükle sonuclanan bır gebelıgımı evde yumurtlama testı vardı gunum gecınce deneme olsun dıye onu yaptım o pozıtıf cıkınca normal tets almıstım
poztıf cıkmıstı
Şuan içime su serptin 5. Gün embriyosu 5.gün kaset test yaptım ve sonuç tabiki negatif çıktı korkudan başka test yapamıyorum resmen işkence çekiyorum şuan önerin varmıBen de transferin 4. Günü erken gebelik testinde pozitif gördüm. Koyulaşmayı takip etmek için normal kaset test yapmaya başladım. 5. Gün negatifti 6. Gün çok az belirginleşmeye başladı normal testte.
Beklemek istemezsen ilk idrarla bi de erken gebelik testi deneyebilirsin. Ben predictor ile yapmıştım şu pahalı olandan, diğer markalarda da çıkar herhalde varsa. Yalnız benim 4. Günü yapma sebebim çıkmazsa daha erken derim üzülmem ilaçlarımı da bırakmam hem devam ederim dedim. Şimdi testte pozitifi göremezsen ilaçlarını falan bırakma sakın.Şuan içime su serptin 5. Gün embriyosu 5.gün kaset test yaptım ve sonuç tabiki negatif çıktı korkudan başka test yapamıyorum resmen işkence çekiyorum şuan önerin varmı
Yok bende bi andi gaza geldim 5. Gün akşamı yaptım ilk idrar bile değildi ama dediğim gibi kaset test ilaçlarımı bırakmadım. Yarın 7. Günüm çift emriyo varsa çıkar die düşünüyorum. Ama korku beni maffetti. Umarım benimlelerdir. Tşk ederim. Erken gebelik testi aldım söylediğin marka elimde var 7. Gün mü 8. Gün mü onda kararsızımBeklemek istemezsen ilk idrarla bi de erken gebelik testi deneyebilirsin. Ben predictor ile yapmıştım şu pahalı olandan, diğer markalarda da çıkar herhalde varsa. Yalnız benim 4. Günü yapma sebebim çıkmazsa daha erken derim üzülmem ilaçlarımı da bırakmam hem devam ederim dedim. Şimdi testte pozitifi göremezsen ilaçlarını falan bırakma sakın.
Varsa erkende çıkar zaten benim 4. Günü böyle çıkmıştıYok bende bi andi gaza geldim 5. Gün akşamı yaptım ilk idrar bile değildi ama dediğim gibi kaset test ilaçlarımı bırakmadım. Yarın 7. Günüm çift emriyo varsa çıkar die düşünüyorum. Ama korku beni maffetti. Umarım benimlelerdir. Tşk ederim. Erken gebelik testi aldım söylediğin marka elimde var 7. Gün mü 8. Gün mü onda kararsızım