Erken gebelik testi çift çizgi, normal test tek çizgi?

Evet hamilesiniz Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu testlere dunya para vermeyın erken gebelık testı cok gereksız
eger deger guzelse zaten normalınde de cıkıyor

hatta ben düsükle sonuclanan bır gebelıgımı evde yumurtlama testı vardı gunum gecınce deneme olsun dıye onu yaptım o pozıtıf cıkınca normal tets almıstım
poztıf cıkmıstı

Dayanamadım kanda da baktım ben kızlar 5. Gün 26 çıktı inşallah artar çok heyecanlandım hepimizin yüzü gülsün inşallah

hatta ben düsükle sonuclanan bır gebelıgımı evde yumurtlama testı vardı gunum gecınce deneme olsun dıye onu yaptım o pozıtıf cıkınca normal tets almıstım
poztıf cıkmıstı
Yumurtlama testi pozitif gösterirmi vasa kesin benim bugun 6. Günüm oviltranın üstündede 10 gün geçti acaba yapsam iğneden dolayı pozitif olurmu

Ben de transferin 4. Günü erken gebelik testinde pozitif gördüm. Koyulaşmayı takip etmek için normal kaset test yapmaya başladım. 5. Gün negatifti 6. Gün çok az belirginleşmeye başladı normal testte.
Şuan içime su serptin 5. Gün embriyosu 5.gün kaset test yaptım ve sonuç tabiki negatif çıktı korkudan başka test yapamıyorum resmen işkence çekiyorum şuan önerin varmı

Şuan içime su serptin 5. Gün embriyosu 5.gün kaset test yaptım ve sonuç tabiki negatif çıktı korkudan başka test yapamıyorum resmen işkence çekiyorum şuan önerin varmı
Beklemek istemezsen ilk idrarla bi de erken gebelik testi deneyebilirsin. Ben predictor ile yapmıştım şu pahalı olandan, diğer markalarda da çıkar herhalde varsa. Yalnız benim 4. Günü yapma sebebim çıkmazsa daha erken derim üzülmem ilaçlarımı da bırakmam hem devam ederim dedim. Şimdi testte pozitifi göremezsen ilaçlarını falan bırakma sakın.

Yok bende bi andi gaza geldim 5. Gün akşamı yaptım ilk idrar bile değildi ama dediğim gibi kaset test ilaçlarımı bırakmadım. Yarın 7. Günüm çift emriyo varsa çıkar die düşünüyorum. Ama korku beni maffetti. Umarım benimlelerdir. Tşk ederim. Erken gebelik testi aldım söylediğin marka elimde var 7. Gün mü 8. Gün mü onda kararsızım

Varsa erkende çıkar zaten benim 4. Günü böyle çıkmıştı

Eklentiler

• 17572F3A-D543-4242-83F0-F4B80ADFBA7F.jpeg
    68 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…