Erken gebelik testi anında ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim kızlar

efnnes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Erken gebelik testi anında ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim kızlar yardımcı olurmusunuz bana

Ilk konudaki yorumlardan tatmin olmadiniz sanırım tekrar yeni konu açmişsiniz. Ne bekliyorsunuz burda kesin hamilesiniz dememizi mi? Yeni konu acmadaki amacinizi anlayamadım

Birinde bu diğerimde o çıktı iki çizgide silik . Sizce hamile miyim

Eklentiler

• image.jpg
    172,3 KB · Görüntüleme: 11
Silik çizgiler erken gebelik belirtisi oluyor iki kere tekrarlayın ikisinde de çıkarsa gebelik vardır fakat adet gününüz bir hafta on gün geçmeden ümitlenmeyin çünkü gebeliği erken öğrenmek güzel bir şey değil adet kanamasıyla gitmesi çok fazla oluyor. Ben de gebeliğimi iki silik çizgiyle öğrendim ama çok erken dönem olduğu İçin tutunamayıp gitti. Normal seyirde devam etseydim kafamı takmasaydım haberim bile olmazdı. Yine de insan rahat edemiyor ama tamamen ümitli olmayın gebelik olsa da kalmayabilir. İnşallah tutunur diyelim siz çok dikkatli olur ağır kaldırmayın uzanmayın gerekirse yerinizden nadir kalkın inşallah bebeğiniz tutunur

Testler artimed veya days doctor ise çok fazla yalancı pozitif gösteriyor bilginize. Daha güvenilir bir test ile tekrarlayın kızlar. Yada direk kan verin en net sonucu size kan testi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…