- 9 Mart 2011
- 336
- 315
- 323
Merhabalar size de geçmiş olsun insan bu günler hiç geçmeyecek gibi hissediyor ben her sabah güne aynı yürek acısıyla başlıyorum( iki gün önce bir profesör e gittim rahim ağzı yetmezliği rahimden operasyon geçirenlerde olur sizinki şu an normal görünüyor dedi gerçi daha erken iki ay sonra bakalım dedi acaba yetmezlik gebelik Öncesi tespit edilebilir mi size nasıl tanı koydular Nerede gittiğiniz doktor acaba
benim istanbulda doktorum.tüp bebekdi benim oğlum 3 tane doktor rahim ağzı yetmezliği dedi.perinatoloğada gittik kesinlile rahim ağzı yetmezlği 3.ayında dikiş atılcak dedi.benim tanım oğlum ölünce anlaşıldı hamileyken vajinadan ölçüm yapılması lazımmış tam sonuç gösteriyormuş.oğlumda vajinadan bakılmadı.rahim ağzı yetmezliği bölümündeki arkadaşlar daha tecrübeli onlara sor yardım ediyorlar.doktor isimleride var canım.rabbim tekrar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Öncelikle geçmiş olsun.. Dilerim son kez yaşarsın... Ben de senden 15 gün önce 18. haftada normal doğumla kaybettim bebeğimi.. üstelik bana sebep de söylemediler.... Acını paylaşıyorum gerçekten çok zor...
Amin canim hepimize insallah doğumdan sonra gittin değil mi o doktorlara?yetmezlik hamile iken anlaşılıyor değil mi peki kesin olarak var demeleri için hamile olmak gerekmiyor mu benim kendi doktorum yetmezlik var gibi dedi bir doktora daha gittim o pek ihtimal vermedi kesin sebebi öğrenmeden içim rahat etmeyecek ama nasıl öğreneceğiz bilmiyorum
Sana da çok geçmiş olsun inşallah Rabbim birdaha böyle acılar yasatmaz hicbirimize. Bana da doğru düzgün bir sebep söylemiyor doktor rahim yetmezliği olabilir diyor kafam çok karışık
Hepinize baş sağlığı diliorum okurken inanim gözlerim doldu allah twz vakitte yeniden versin inşallah. Aranızda tüpleri yapışık yada kapali olupta erken doğum yapan varmı? Lutfen cvp verin.ben 17 haftalik ikiz gebeyim tuplerim kapali ve yapışık dun doktora gittim ameliyatta oldugum için doktor sorun yok ama pelvik ağrısı yapar dedi allah göstermesin oda erken doğum olabilir dedi. Sizde olan varmi?
evet canım eğer hamileyken anlasaydılar bu kaybı yaşamayabilirdim nasip işte diycek bişey yok.perinatologta ilk bebek ölmeden kolay kolay anlaşılmıyor dedi.vajinal muayne yapmak gerekiyormuş.muhtemelen sana da 3.ayında dikiş atılıcak hamileyken de vajinal ölçüm istersin bakılır.
Sağolun.amin hepimiz yeni bri bebek istiyoruz hiç olmazsa acımızı hafifletir diye düşünüyoruz.senin durumunu hiç bilmiyorum işin açıkçası.ama benim iki kere bebeğimi kaybetme durumum oldu.ki doğduktan 7gün sonra kaybettim oğlumu((.sadece hayırlısı olsun diye dua et.hem bebeklerin hem kendin için.Allahım inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına Alman'ı nasip eder.
Ben doğumdan iki gün önce temizlik yaptım ve cok yorum kendimi ertesi gün biraz kanama olmuş hemen bir doktora gittim kendi doktorum değildi vajinal ultrason ile rahim ağzına baktı ve hiçbir sorun yok dedi ama iki gün sonra doğum yaptım yetmezlik olsa doktor anlamaz miydi acaba fark etmedi mi ama özellikle rahim ağzına bakmışti önce normal ultrason ile bebeğe bakmışti sonra da rahim ağzına bakalım diyerek oraya bakmışti benim doktorum yetmezlik var deyince bu durumu anlattım ama doktorlar da birbirine güvenmiyor ki ben o gün temizlik yaptım ya o yüzden mi oldu acaba
Erken doğumun sebebi olmalı. Birseu bulamadilar mi? Cok Üzgünüm inanin.benim alt taraf çat bölgemde agri var.bazen oluor neyden olduğunu bilemiyorum. Tuplerim yapışık ve kapaliydi ameliyat edildi aceba o yuzdenmi ağrıyor diye merak ettim boyle olan ve doğuran varmi die?
Herşeyde vardır bir hayır.. Sebep aramıyorum artık ben .. Sadece kendimi toplamaya çalışıyorum. Kötü şeyler yaşadım
Hepinize baş sağlığı diliorum okurken inanim gözlerim doldu allah twz vakitte yeniden versin inşallah. Aranızda tüpleri yapışık yada kapali olupta erken doğum yapan varmı? Lutfen cvp verin.ben 17 haftalik ikiz gebeyim tuplerim kapali ve yapışık dun doktora gittim ameliyatta oldugum için doktor sorun yok ama pelvik ağrısı yapar dedi allah göstermesin oda erken doğum olabilir dedi. Sizde olan varmi?
Anladım.dediğim gibi pek bilgim yok.ben sadece moralini tut diyebilirim sana.sonuçta onlar hissediyorlar herşeyi.dua et hayırlısı olsun de.bana gelince benim erken doğum sebebim ağır preeklampsi((
Geçmiş olsun canım ben de hiç duymadım senin durumunu inşallah bir problem olmaz dikkat et kendine ve olumlu düşün inşallah bir şey olmaz
Allah hayirlisini versin cnm inşallah.Allah razi olsun.
Merhaba ben de bugün tam bir ay oldu.. benimde 22 haftalık bebğim gitti malesefMerhaba arkadaşlar,
Bir ay önce 24 haftalık bebeğimi erken doğum sebebiyle kaybettim(Bir gece aniden sancılandım sabah doktora gittiğimde doğum başlamış dedi,iki gün hastanede kaldım ama doğumu engelleyemediler üçüncü gün normal doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim (Doktora sebebini sorduğumda rahim ağzı yetmezliği var gibi dedi.Bir sonraki gebeliğinde rahim ağzına dikiş atılacak dedi.Bebeğimin yoklluğuna bir türlü alışamıyorum çok üzülüyorum.Bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.Acaba bu rahim yetmezliğinin tanısı kesin olarak belirlenebiliyor mu ,bir de dikiş kesin çözüm oluyor mu ,herhangi bir riski var mı kafam çok karışık.Benimle aynı şeyleri yaşayanınız var mı?
Merhaba ben de bugün tam bir ay oldu.. benimde 22 haftalık bebğim gitti malesefben de normal doğumla dünyaya getirdim üstelik bebek canlıydı ama dr küveze bile koymadı. yaşamaz dedi....doğum yaptıran dr enfeksiyon dedi ama beni takip eden dr rahim agzına bir sonrakinde dikiş atacam dedi. kafam çok karıstı eger enfeksiyonsa neden boşuna dikiş attırayım bir sonraki hamilelikte diye düşünüyorum ama bi yanımda eger attırmaz ve yine aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyo... kafam çok karışık çook
Ben Zonguldakta yaşıyorum o yuzden Ankarada bir dr a gitmek istiyorum. Eger Ankarada gideceğim dr gerek görmezse sanırım serklaj olmam çünkü zaten sürekli bende enfeksiyon çıkıyor. ne lanet bişeymiş bu enfeksiyon bi kurtaramadıom kendimi ondanSanırım riske atmak istemiyorlar.bendede servikal yetmezlik var.serklaj oldum .bebeğim doğduğunda enfeksiyonu vardı.ne olduğunu anlamadım ama.dr un seni bi sonraki gebelikte korumak istedi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?