Erken boşalma??

benm eşim ilaç kullanıyor yani hap .. Erken boşalma için ..
Kalpten gidecek adam. O tarz ilaçlar kısa vadede çözüm olur ama hasar da verir. Hele hele alkol ile karışırsa.

Burada zaten belirli yöntemleri söylemişler. Yani ilişki aralığını kısa tutun. Bizim ilk evlendiğimiz dönemde de başlarda oluyordu ama çözüm bulduk. İlişkinin ön sevişme evresinde erkek boşalırsa ikincinin süresi çok uzuyor. Eğer sigara kullanmayan ve düzenli spor yapan biriyse zaten kendini toparlaması 10-15 dk sürer. O kendini toparlayana kadar da size ön sevişmede hizmet eder win-win.

Benim eşimde o istek yok.7-8 günde anca istek oluyor o da nadiren yani sürekli olmuyor.Ne yapacağımı şaşırdım.

geciktirici krem veya sprey kullanabilirsiniz, hap damla vb şeylerin kötü etkilerde yapabileceğini duymuştum. en nihayetinde kimyasal zaten çok kullanılmamalı. hatta eşiniz bunları kullanırken viaxi sensitive diye bir jel var bayanlar için onu önerebilirim. orgazm jeli ve inanılmaz işe yarıyor :)

Geciktirici sprey kullanmayı teklif edeceğim kızlar cevaplar için teşekkür ederim.

Ben de duymuştum arkadaş kullanmış anlata anlata bitiremedi

Olabilir hic bi fikrim yok daha bu zamana kadar hiç görmedim bile nasıl bisey

İhtiyac duymuyorsaniz sanslisiniz ayda 1-2 defa kullanmak iyi oluyor fazlasi bağımlılık yapabilir belki yada baska sorunlar cikarabilir gerek duymuyorsaniz ne mutlu size

Canım orgazm jeli falan vajinaya zararlı değil mi? Vajinanın ph derecesini bozmaz değil mi?

Canım orgazm jeli falan vajinaya zararlı değil mi? Vajinanın ph derecesini bozmaz değil mi?

yok canım zaten vajinaya değil klitorise sürüyorsun birde mercimek kadar sürmek yetiyor, ilişkiye girmeden 15 20 dk önce klitorise yedirerek sürüyorsun. su bazlı bu sebeple emiliyor. sonrasında ise ne kokusu ne tadı oluyor. klitoris bölgesindeki kan akışını hızlandırıyormuş. bu sebeple orgazm olamayan bayanlar için çözüm oluyor, hali hazırda orgazm olabiliyorsanız da o hazzın artmasını, orgazmın daha uzun sürmesini sağlıyor. :)

Hımm güzelmiş :)

Neden kalpten gitsin doktor önerdi bu ilacı ve sıksık almıyor 2günde 1. Bi yan etkisi yok çok şükür.. Sigara 8yıldır kullanmıyor düzenli spor yapanlardan ama düzelmedi. Dediğiniz gibi 2. Süre de çok uzun sürmez bizde bu yüzden sandığınız gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…