- Konu Sahibi Mislinadorak
Cok çabuk btiyormusİlişki esnasında anlık belki 1-2dk fln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok çabuk btiyormusİlişki esnasında anlık belki 1-2dk fln
İki kişide zevk alıyorsa sürenin ne önemi varCok çabuk btiyormus
ıkısıde 2 dakıkada boşalabılıyormuymus?İki kişide zevk alıyorsa sürenin ne önemi var
ıkısıde 2 dakıkada boşalabılıyormuymus?
Bu doğru mu acaba ben düzenli ilişki yapıyorum gün aşırı iki günde bir ama malesef erken bosaliyo bu doğal yollarla tedavisi yoktur acabaErken boşalmayı yenmek için hergün ilişkiye girmeniz ya da 2 günde 1 girmeniz gerekir,öyle öyle kontrol sağlamayı öğreniyorlar.
Çakşır suyunun etkili olduğunu söylüyorlar ama aslında egzersizle yenilmesi gerekn bir mesele gibi. Berk karataşın videoları var youtubeda buna benzer başka uzmanlar da var, eşiniz çözüm odaklıysa bunlardan yardım almayı denemenizi öneririmBu doğru mu acaba ben düzenli ilişki yapıyorum gün aşırı iki günde bir ama malesef erken bosaliyo bu doğal yollarla tedavisi yoktur acaba
Zemocan 9 sığ 1 derin taktiği var. Adamı önce masturbasyonla bosaltıyorsun, bosalma denetimi kazanabılmesı ıcın fakat bunlar tedavıye yanasan ve sorununu kabul eden adamlar ıcın gecerlı dostum, nato kafa nato mermer herıflere bunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor malesefÇakşır suyunun etkili olduğunu söylüyorlar ama aslında egzersizle yenilmesi gerekn bir mesele gibi. Berk karataşın videoları var youtubeda buna benzer başka uzmanlar da var, eşiniz çözüm odaklıysa bunlardan yardım almayı denemenizi öneririm
Kabul etmeyene ne yapılsa boş zaten kk mağdur kadınların konularından geçilmiyorZemocan 9 sığ 1 derin taktiği var. Adamı önce masturbasyonla bosaltıyorsun, bosalma denetimi kazanabılmesı ıcın fakat bunlar tedavıye yanasan ve sorununu kabul eden adamlar ıcın gecerlı dostum, nato kafa nato mermer herıflere bunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor malesef
Bu doğru mu acaba ben düzenli ilişki yapıyorum gün aşırı iki günde bir ama malesef erken bosaliyo bu doğal yollarla tedavisi yoktur acaba
evet berk karatasın videosundan öğrendim.Çakşır suyunun etkili olduğunu söylüyorlar ama aslında egzersizle yenilmesi gerekn bir mesele gibi. Berk karataşın videoları var youtubeda buna benzer başka uzmanlar da var, eşiniz çözüm odaklıysa bunlardan yardım almayı denemenizi öneririm