Erken boşalma??

Spreyler var erken boşalma için o tarz bi ürün kullanabilirsiniz hatta kayganlaştırıcı jelde kullanabilirsiniz sizin zevk alma oranınız da artmış olur
Ve herkes aynını demiş haftada 1 ilişki çok az ya hergün ya da gün aşırı olanı en ideali o zaman sorun aşılmış olur
O spreyler hissizlik yaratıyor bu defa da bir şey anlamıyorlar kötü oluyor uzuyor. Jel de boşalmayı kolaylaştırır daha erken boşalır bu defa, jeller kuruluk yaşayanlar içindir.

öncelikle üzülme lütfen bozma moralini ama oda senin kocan herkesden en yakının ve en acıkca herseyiiini konuşman gereken bi insan tatlı dille biraz onu anladığını hissettirerek ve rahat bir ortam olustur konuyu sakince acıkca ne istediğini anlatarak konuş mutlaka buna senden başkaı asla çözüm bulamaz bunu unutma lütfen .. bizde hergün yada haftada 2 3 kere değilde bazen eşimin işinden dolayı yoruldugu için haftada 1 yada bazen 2 yada 2 haftada bir bile olabiliyoken erken boşalma falan olmuyo çok şükür :KK70: amaa sorduğumda şunu demiştii erkeğin kafasında bitiyo kendimi tutabildiğim kadar tutuyorum demişti tabii senin rolun daha fazla burdaa sende onu rahatlatıcak TEK KİŞİSİN inş hayırlısı ile düzelir bunu gözünde çok büyütme ama bugunden itibaren eşinlede ayrı yatma o bambaşka yerlere gider hemen toparla kendini güzelce giyin git kocanın yanına :KK70:

1bucuk yıldır evlisiniz bebekte var gayet normal erken boşalması

9ay gebelik suryor sorunlu bir gebelikse Dr ilişkiyi yasaklıyor zaten:KK56:

bebek doğmuş lohusalık 40gun derken zaten birlikte olamadiniz farz edelim:KK56:

erkekler cinselliğe alışana kadar erken boşalma oluyor:KK56:

geçiktirici sprey kullansın sende yanaş eşine önce haftada 1e alıştır sonra 2 ve 3:işsiz:

Canım bende de aynı sorun vardı bu şekilde sorun falan kalmadı bitse artık diyorum ben:KK45:heee bak birde kocanı kırmadan sorunlarınızı konuşun şakayla karışık soyle erkekler cinsellik konusunda çok hassas:oha::oha:

X