Erken boşalma??

Bu doğru mu acaba ben düzenli ilişki yapıyorum gün aşırı iki günde bir ama malesef erken bosaliyo bu doğal yollarla tedavisi yoktur acaba
Çakşır suyunun etkili olduğunu söylüyorlar ama aslında egzersizle yenilmesi gerekn bir mesele gibi. Berk karataşın videoları var youtubeda buna benzer başka uzmanlar da var, eşiniz çözüm odaklıysa bunlardan yardım almayı denemenizi öneririm

Zemocan 9 sığ 1 derin taktiği var. Adamı önce masturbasyonla bosaltıyorsun, bosalma denetimi kazanabılmesı ıcın fakat bunlar tedavıye yanasan ve sorununu kabul eden adamlar ıcın gecerlı dostum, nato kafa nato mermer herıflere bunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor malesef

cancazlarım genel olarak söylüyorum bir çözüm yolu değil tabiki bazı özel günlerimizde kullanıyoruz bu taktiği eşin penisinin baş kısmına nohut tanesi kadar anestol sürsün yarım saat sonra yıkasın birlikte olun farkı anlıycaksınız

Kabul etmeyene ne yapılsa boş zaten kk mağdur kadınların konularından geçilmiyor

Bu doğru mu acaba ben düzenli ilişki yapıyorum gün aşırı iki günde bir ama malesef erken bosaliyo bu doğal yollarla tedavisi yoktur acaba
evet berk karatasın videosundan öğrendim.

Erkekler mast yaparak 2 dkda rahatladığında, beyin kısa yoldan tatmin olma yolunu tercih etmeye meyilli oluyormuş. Uzun uzun uğraşmak işlerine gelmiyormuş. Bu yüzden mastı da gerçek ilişki gibi düşünerek 20dk da yapmak gerekiyormuş. Boşalacağı zaman biraz yukarı çekip, derin nefes alarak süreyi 20dkya kadar uzatması lazım. Erken boşalma için en etkili yol bu dediğim davranış kontrolü yöntemiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…