Ahhahah hissetidyoruz canım seniCanim resim yukleyemiyorum hata olustu dio
canım çok teşekkür ederim inşallah sorun olmaz güzel güzel bebişime kavuşurum allah herkese nasip etsinresmi atıcaktım ama hata oluştu dio yüklenmiyor siz görmüş farzedin
yok canım eşimi bekliyorum işten çıkınca gidicez yalnız başıma gidemem heyecandan düşer bayılırım orlardaAhhahah hissetidyoruz canım seni
Ne yaptın gittin mi hastahaneye :)
Testi yaptıktan sonra yazarım. Kalbim güm güm atıyor. Ha burada Afedersin ilk defa bu kadar kabiz oldum. Sıvı yemek yememe rağmen, ayrıca hafif baş ağrısı, bunlar belirti olur muBende yok akıntı şu an dıurdu bende şaşırdım :)
Hormonlarım yerinden oynadı demek ki :)
Yap yap
İyi yada kötü sonucunyaz mutlaka canım
Ahahahah birde orda tatlı bir bekleyiş olacakyok canım eşimi bekliyorum işten çıkınca gidicez yalnız başıma gidemem heyecandan düşer bayılırım orlarda
ayy evet canım ya inşallah testte bi yanılma olmamıştır. rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah yaAhahahah birde orda tatlı bir bekleyiş olacak
En heycanlı olayda orda başlıyor. Allah canımı alıyor benim :)))
Ay inşallah sıkıntı yoktur ve hamilesin. Rabbim bize de o güzel heyecanı yasatsin amin amin
Evet onlarda belirtileri :)Testi yaptıktan sonra yazarım. Kalbim güm güm atıyor. Ha burada Afedersin ilk defa bu kadar kabiz oldum. Sıvı yemek yememe rağmen, ayrıca hafif baş ağrısı, bunlar belirti olur mu
Aminnnnnnnnnn Yarabbimmmm aminnnnnnnnnnnayy evet canım ya inşallah testte bi yanılma olmamıştır. rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ya
Bata dört gun kala yine test yaptım. Malesef yine negatif gözlerim doldu ağladımEvet onlarda belirtileri :)
AHAHAH ya saçmalama ne ağlaması.Canim
Bata dört gun kala yine test yaptım. Malesef yine negatif gözlerim doldu ağladım
Bata 4 gün kala çıkması düşük ihtimal canım hiç üzülmeCanim
Bata dört gun kala yine test yaptım. Malesef yine negatif gözlerim doldu ağladım
Bata 4 gün kala çıkması düşük ihtimal canım hiç üzülme
Varsa eğer çıkmamıştır büyük ihtimalle çünkü yerleşmeden sonra kanda artmaya başlıyor hormon daha sonra idrara geçiyor 4 gün kala çıkması da zor bu yüzden. çıkanların erken döllenme oldığu için çıkıyor. inşallah vardır canım bebişin seninledir.Gerçekten mi bilmiyorum ya valla çok üzüldüm ya keşke dayanip test yapmasam ama kendimi Tutamıyorum sence vardida testte mi çıkmadı
Allah razi olsun inşallah, inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sen ne zaman test yapacaksınVarsa eğer çıkmamıştır büyük ihtimalle çünkü yerleşmeden sonra kanda artmaya başlıyor hormon daha sonra idrara geçiyor 4 gün kala çıkması da zor bu yüzden. çıkanların erken döllenme oldığu için çıkıyor. inşallah vardır canım bebişin seninledir.
Ben sabah yaptım dayanamadım negatif test. yarın bat benimAllah razi olsun inşallah, inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sen ne zaman test yapacaksın
Hadi ya inşallah test yanlış. Bende dört gun kala yaptım tabi ilk idrarla değil yani ikindi gibi. Malesef negatif çıktı benim de, inşallah vardı da görünmüyordu
BATI bekleyelimmmmm benimde yarın batım :)
Tehhh yaaaKırmızııııı :))) nasip değilmiş bu ayda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?