ERKEN BELİRTİLER

Canım bende pco var zaten hormonlarım normal değil ama o şekilde hamile kaldım bi kere engel değil yanı sadece zorlaştırıyor

Ediyorum etmez olurmuyum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allaha dua et
İnşallah kalırsın hamile. Bende duama katıcam seni canım. Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Çok saol canım benim inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı evlatlara kavuşuruz :) bu arada hala adet olmadım :) pazartesiye kadar olmazsam bi kan tahlili yaptırıcam.

Çok saol canım benim inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı evlatlara kavuşuruz :) bu arada hala adet olmadım :) pazartesiye kadar olmazsam bi kan tahlili yaptırıcam.
Aminnnnn aminnnn inşallahhhhh
Bende pazartesi yaptırıcm
Hadi inşallah peş peşe güzel sonuçları alırız canım :)
Dinlen bak bol bol eğilme aniden uzanmada bir yerlere ağır kaldırma ayağını da sıcak tut
Malum tavuk gibi kuluçka süresi içindeyiz daha :)

Evet burda yazisinca insan bi teselli buluyo kendine hakkimizda hayirlisi olsun canim arada canim sıkilio ama sonra napalm diorm her sey allahtan
Aynen canım verende Allah alanda Allah. Verirse de bir bildiği vardır vermezse de bir bildiği vardır.

Rabbim sana da bana bağışlıycak evlatlarımızı
Güzel haberlerini bekliyorum. Akıntın ne alemde?
Akıntım kesildi dün ilişki oldu dedim adet gelicekse lekesi gelir kolay gelir diye. Ama hiç bişey gelmedi. Hayırlısını bekliycez bakalım kısmet herşey :) benim ilk gebeliğimde idrar testinde çıkmamıştı o yüzden hiç heves etmiyorum ama içim içimi yemiyorda değil :)

Aaa o zaman bekle biraz daha
Ay hadi hayırlısı inşallah
Ben burda heycan yapıyorum sizin yerinizede :)

Benim de aynı. Bir ocak adet oldum. Dört gun var. Ve bende bu ay klomen kullandım

İnşallah güzel sonuç alırsın
Sende belirtiler nasıl canım
Akıntı varmı?
Iki gündür akıntı da yok. Göğüs ağrısı da, dört gun once dayanamayip test yaptım negatif. Şimdi hiç bir belirti yok. Kendimi çok kötü hissediyorum. Esimden test istedim inşallah getirirse yarın test yapacağım kendimi Tutamıyorum ya

Canim resim yukleyemiyorum hata olustu dio
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir bebek olur kucağına alırsın inşallah

Kızlar sizi gördükçe benim de test yapasım geliyor bat gününe kadar sabredecektim ben ama yaa
canım çok teşekkür ederim inşallah sorun olmaz güzel güzel bebişime kavuşurum allah herkese nasip etsin resmi atıcaktım ama hata oluştu dio yüklenmiyor siz görmüş farzedin

Bende yok akıntı şu an dıurdu bende şaşırdım :)
Hormonlarım yerinden oynadı demek ki :)
Yap yap
İyi yada kötü sonucunyaz mutlaka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…