• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN BELİRTİLER

Kanın tengi kırmızıya dönmediği sürece korkma
İlk gelen kan rengine iyi bak canım
Kalbini ferah tut ama
Umutsuzluk yapma
Bak bende düşük yaptım. Ki milyonlarca kadın yaptı. Hiç çocuğu olmayanlarda var.
Ama tavsiyem bütün hormon değerlerine baktır
Benim düşükten sonra tsh değerim düşmüş bilmiyordum geçen ay öğrndim
Tedavi oldum. Sende baktır bence.
Canım bende pco var zaten hormonlarım normal değil ama o şekilde hamile kaldım bi kere engel değil yanı sadece zorlaştırıyor

rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım bol bol dua et gönlünü ferah tut kendini olmuyo diye sıkma stres gerçekten çok etkiliyor kendimden biliyorum. olacağı varsa da olmuyor inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız allah herkese yaşatsın bu duyguyu :dua:
Ediyorum etmez olurmuyum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allaha dua et
İnşallah kalırsın hamile. Bende duama katıcam seni canım. Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah:dua:
Çok saol canım benim inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı evlatlara kavuşuruz :) bu arada hala adet olmadım :) pazartesiye kadar olmazsam bi kan tahlili yaptırıcam.

Çok saol canım benim inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı evlatlara kavuşuruz :) bu arada hala adet olmadım :) pazartesiye kadar olmazsam bi kan tahlili yaptırıcam.
Aminnnnn aminnnn inşallahhhhh
Bende pazartesi yaptırıcm
Hadi inşallah peş peşe güzel sonuçları alırız canım :)
Dinlen bak bol bol eğilme aniden uzanmada bir yerlere ağır kaldırma ayağını da sıcak tut
Malum tavuk gibi kuluçka süresi içindeyiz daha :)

Rabbim sana da bana bağışlıycak evlatlarımızı
Güzel haberlerini bekliyorum. Akıntın ne alemde?
Akıntım kesildi dün ilişki oldu dedim adet gelicekse lekesi gelir kolay gelir diye. Ama hiç bişey gelmedi. Hayırlısını bekliycez bakalım kısmet herşey :) benim ilk gebeliğimde idrar testinde çıkmamıştı o yüzden hiç heves etmiyorum ama içim içimi yemiyorda değil :)

Akıntım kesildi dün ilişki oldu dedim adet gelicekse lekesi gelir kolay gelir diye. Ama hiç bişey gelmedi. Hayırlısını bekliycez bakalım kısmet herşey :) benim ilk gebeliğimde idrar testinde çıkmamıştı o yüzden hiç heves etmiyorum ama içim içimi yemiyorda değil :)
Aaa o zaman bekle biraz daha
Ay hadi hayırlısı inşallah
Ben burda heycan yapıyorum sizin yerinizede :)

selam komşular benim satım 1 ocak adetimin 3.günü klomen verdi doktorum çok saglikki olduğunu söylediği iki yumurtam gelişti 4 gun sonra catlatma iğnesi verdi aynı gün karnimdan vuruldum ancak her gün ilişki desede eşimin şehir dışında olduğu zamana denk geldi ve tek bir ilişki oldu. Bugün iğneyi vurulmalı tam 13. Gün göğüs uçlarının karardığını farkettim belim ağrıyor ve kramplar oluyor. . Bir de dün gece genital bölgenin tam altında kemiklerde daha ince hiç yaşamadığım bir ağrıyla uyandım. Allahım tek bir ilişki ile umudum yok ama sizce olabilir mi? Belki de psikolojik bilmiyorum ama bunlar çok dussundurucu bat a 4 gün kaldı..
Benim de aynı. Bir ocak adet oldum. Dört gun var. Ve bende bu ay klomen kullandım

İnşallah güzel sonuç alırsın
Sende belirtiler nasıl canım
Akıntı varmı?
Iki gündür akıntı da yok. Göğüs ağrısı da, dört gun once dayanamayip test yaptım negatif. Şimdi hiç bir belirti yok. Kendimi çok kötü hissediyorum. Esimden test istedim inşallah getirirse yarın test yapacağım kendimi Tutamıyorum ya

Canim resim yukleyemiyorum hata olustu dio
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir bebek olur kucağına alırsın inşallah :anne:

Kızlar sizi gördükçe benim de test yapasım geliyor bat gününe kadar sabredecektim ben ama yaa:KK53:
canım çok teşekkür ederim inşallah sorun olmaz güzel güzel bebişime kavuşurum allah herkese nasip etsin :anneadayı: resmi atıcaktım ama hata oluştu dio yüklenmiyor siz görmüş farzedin :halay:

Iki gündür akıntı da yok. Göğüs ağrısı da, dört gun once dayanamayip test yaptım negatif. Şimdi hiç bir belirti yok. Kendimi çok kötü hissediyorum. Esimden test istedim inşallah getirirse yarın test yapacağım kendimi Tutamıyorum ya
Bende yok akıntı şu an dıurdu bende şaşırdım :)
Hormonlarım yerinden oynadı demek ki :)
Yap yap
İyi yada kötü sonucunyaz mutlaka canım

Back