Yok ya üzülme hiço deneyimleri napıcaz bilmiyorum isteyince bi kerede hamile kalanlara imreniyorum resmenbu konu çok hassas kötü deneyimler insanı çok etkiliyor allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın çok zor. şimdi karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor gelecek diye aklım gidiyor ya ama gelirsede yapıcak hiç bişi yok
Bence de bu bildiğin pozitif test :) Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah canım olumsuz düşünme sakın gönlünü ferah tut olacağa çare yok ne yazıkki sağ salim kucağına alırsın inşallah
Aminnnn inşallah testler yanıltıcı olmasında :)Bence de bu bildiğin pozitif test :) Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah canım olumsuz düşünme sakın gönlünü ferah tut olacağa çare yok ne yazıkki sağ salim kucağına alırsın inşallah
Senden bir gün önceyim bende :)selam komşular benim satım 1 ocak adetimin 3.günü klomen verdi doktorum çok saglikki olduğunu söylediği iki yumurtam gelişti 4 gun sonra catlatma iğnesi verdi aynı gün karnimdan vuruldum ancak her gün ilişki desede eşimin şehir dışında olduğu zamana denk geldi ve tek bir ilişki oldu. Bugün iğneyi vurulmalı tam 13. Gün göğüs uçlarının karardığını farkettim belim ağrıyor ve kramplar oluyor. . Bir de dün gece genital bölgenin tam altında kemiklerde daha ince hiç yaşamadığım bir ağrıyla uyandım. Allahım tek bir ilişki ile umudum yok ama sizce olabilir mi? Belki de psikolojik bilmiyorum ama bunlar çok dussundurucu bat a 4 gün kaldı..
Yok ya üzülme hiç
Stress mahvediyor insanı
O yüzden takma kafana iyi ki burda yaZışma ortamı varda burda birbirimizle dertleşebiliyoruz valla
Evet burda yazisinca insan bi teselli buluyo kendine hakkimizda hayirlisi olsun canim arada canim sıkilio ama sonra napalm diorm her sey allahtanYok ya üzülme hiç
Stress mahvediyor insanı
O yüzden takma kafana iyi ki burda yaZışma ortamı varda burda birbirimizle dertleşebiliyoruz valla
Ay hadi inşallah ya.. insanın bu günlerde böyle güzel haberlere ihtiyacı var. Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki.. belki de rabbim ol demiştir bu sefer.. seminer pozitif gibi duruyor canım mutlaka bilgilenir bizi de :)Senden bir gün önceyim bende :)
Benimde bata 3 gün var. Ve inanırmısın bende 89tl ye pahalı ovülasyon testi almıştım. Biraz dha kaliteli die
Yumurtlama günümden bir gün önce ilişki oldu sadece. Başka olamadı cenazeden dolayı...
Yani Allah yeter ki ol desin!
Hadi inşallah vardır güzel gelişmeler.
Biliyorsun spermler 72 saat içerde canlı kalabiliyor
YOK yok sıkma canınıEvet burda yazisinca insan bi teselli buluyo kendine hakkimizda hayirlisi olsun canim arada canim sıkilio ama sonra napalm diorm her sey allahtan
Valla oluyor oluyor. Bir arkadaşım da eşinde sorundan dolayı ayda bir defa ilişkiye giriyorlarmış. Artık boşanma derecelerine gelmiş. Çünkü arkadaşım çok mutsuzdu. Başka sorunlarda vardı.bir çocuğu var ama ikinciye kalamazsın demişler hormonlarından dolayı. Neyse eşi tam düzelirken yine ayda bir olan ilişkiye giriyor ve ikinci çocuğuna hamile kalmış. Meğersem tam da yumurtlama gününde ilişkiye girilmiş :) yani Allah müsade etmedi o yuvanın dağılmasına :) o yüzden inançlıyım ben. Allah büyük. Yeter ki istesin Rabbim. Olmazlar olur valla.Ay hadi inşallah ya.. insanın bu günlerde böyle güzel haberlere ihtiyacı var. Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki.. belki de rabbim ol demiştir bu sefer.. seminer pozitif gibi duruyor canım mutlaka bilgilenir bizi de :)
İnşallah canım olursa haber veririmAminnnn inşallah testler yanıltıcı olmasında :)
Pazartesi sonucu yazarım mutlaka :)
Hadi artık sizden de bekliyorum güzel gelişmeler :)
Olmasada yaz bizeİnşallah canım olursa haber veririm
Adete 6 gün kala idrarda gebelik testi pozitif çıktı sizde de boyle bir durum oldu mu
Valla bende heycanlandım :)Çok teşekkür ediyorum heyecanla bekliyorum
Yaaaa ne diosun nasıl sevindim ay ay ayyyy anne adayısın işte :)kızlar ben dün akşam test yaptım biraz silikti ama ikinci çizgide çıktıgece heyecandan uyuyamadım bugün tekrar yapıcam sonra hastaneye gidip kan vericem allahım inşallah güzel haberler alırım
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir bebek olur kucağına alırsın inşallahkızlar ben dün akşam test yaptım biraz silikti ama ikinci çizgide çıktıgece heyecandan uyuyamadım bugün tekrar yapıcam sonra hastaneye gidip kan vericem allahım inşallah güzel haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?