ERKEN BELİRTİLER

Sonrası geldi mi yani inşallah yerleşme kanaması falan dir ya amin inşallah
Çok ilginç tıpkı ilk düşüğüm gibi. Leke geldi sonrasında açık renkli adet olmuştum
Aynısı oldu.. :)
Bakalım inşallah aynısıdır.
Çünkü karnım hala şiş
Göğüslerim de hafif şişlik var ama göğüs uçlarım hala top top. Sert.
Karnımda acayip gaz sıkışması oluyor.
Şu saatte eşimin yanından kalktım oturma odasına geçtim sessizce düşünün o derecede durum vahim
Hayırlısı inşallah. Birde karnım sürekli aç. Normalde adet öncesi hep çikolataya abura cubura sarardım ama bu sefer acı yiyorum zeytin yiyorum ve süt içiyorum :)

Yanlışsam düzelt beni.
Ben ankarada yaşıyorum. Burda bi ablanın kaynanası varmış haymanalı. Çocuğu olmayanlara küp vuruyormuş. Ama nasıl oluyor bilmiyorum. Şişe çekmek gibi birşey dedi. Kaynanam bana elini verdi bir gün bana gel bi bakıyım yumurtalıklarında durum nedir dedi? Bana uzak olduğu işin gelemiyeceğimi söyledim. Oda bana dediki sabah ilk uyandığında aç karna yere sırt üstü uzan. Sağ elini, sağ yumurtalığın üstüne koy eğer çalışıyorsa pıt pıt pıt pıt die atar dedi. Aynısını sol elinle sol yumurtalığına da yap dedi. Özellikle ilişkiden sonra yap dedi.
Valla ben yapıyorum atıyor valla. Hissediyorum.
Yani çok çok eskiden yapılan işlemmiş bu. Çocuğu olmayanlar o kadına gidermiş.
Demem o ki senin bu dediğin bu olay ile aynı.
Kanat çırpıyor diosun, aslında orda hareketler var. Rahim duvarların kalınlaşıyor, rahmin genişliyor. Midene baskı oluyor hormonların değişiyor...
Yani haklısın. İnanıyorum ben o dediğine :)

Ayy hadi inşallah canım. Güzel haber verirsin

ay kuzum ne güzel bağlamışsın :) demekki teyzenin yöntemi bu :) o kadınlar maşallah hiç yanılmıyolar eskiden testler ultrason vs olmadıgından böyle anlıyolarmış tabi
ben de denicem o anlattığını canım :)

Ayy hadi inşallah canım. Güzel haber verirsin
Valla inşallah demekten kendimi geri alamıyorum.
Buraya detay yazıyorum ki
Olurda hamilemolursam herkeze yardımcı olsun.
Gaz sancım sabah da oldu
Hala da var. Göğüs ucum hala sert. Sol kasığım ağrı yapıyor hala. Ama bu gaz çok fena evden çıkmak istemiyorum :)
Sende durumlar nedir canım
Varmı gelişme :)

Yap canım yap.
Gerçekten dediğin doğru ne varsa eskilerde var.
Ben ilk geneliğimde arkadaşım dediki
Bende üstüne görme oldum. Annemde olmuş. Genetik bizde dedi. İnanmamıştım. Sonra adetim bitti ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Anneme sordum. Annemde bize hamile iken ilk üç ay adet görmüş :) yani anneme çekmişim o konuda.

ne güzel ne büyük sürpriz olmuştur :)
ben de umutluyum yine ama tek korkum yeniden düşük yaşamak
illa aç olmak gerekir dimi bu dediğini yapmak için

ne güzel ne büyük sürpriz olmuştur :)
ben de umutluyum yine ama tek korkum yeniden düşük yaşamak
illa aç olmak gerekir dimi bu dediğini yapmak için
Hemde mucize idi ama düşükle sonuçlandı
Fakat olsun. Sağlıksızmış, dünyada yiyecek lokması yokmuş ondan.
Ayrıca o kuzularımız biz ahirete gidene kadar cennet bize dua ediyorlardır eminim.
Yani karnın dolu iken yaparsan miden dolu olucak tam hissedemezsin
O yüzden aç yap demişti o tanıdığım :)

benimde iki düşüğüm var kuzum
inşallah sağlıkla kavusuruz bebişlerimize

AMinnnn inşallahhh canım
Senin düşüğün neden oldu?

canım birinde 7 haftalıktı patoloji sonuçlarına bakıldı temiz çıktı ikincisi de daha 4. haftada düştü
dr uma göre fazla stres yapıyorum

Bende karnımin alt kısmında ağrı var. Kabızlık var. Hafif akıntı . Göğüslerim bugün daha da şişti. Ama ağrı çok yok. Dokununca hafif ağrı oluyor. Bugün sanki belim de ağrıyor. Ve adet olacakmış im gibi, iki güne kadar adet olurum

canım birinde 7 haftalıktı patoloji sonuçlarına bakıldı temiz çıktı ikincisi de daha 4. haftada düştü
dr uma göre fazla stres yapıyorum
Tühhh yaaa
Rabbim bir daha yaşatmasın
İnşallah sağlıklı sıghatli hamile olursun inşallah :)
Ki olcaksın inanıyorum :)

Hadi inşallah belirtilerin doğrudur inşallahhhhhh
Bata kaç gün kaldı şunun şurası. İnşallah hamilesindir canım ağır kaldırma yinede.
Ben adet oluyorum yine bir önceki gebeliğim gibi.
Yoğunluğu çok az.
Normal adet olsam, adet öncesi hafif bi kramp olur o kadar.ama bunda öyle olmadım. Halen devam eden bel ağrım var. Artı sol kasığın karnımın alt kısmı ağrıyor ve göğüslerim acıyor. Halen uçları top top sert.

Ayyy pozitifff
Kan değerin de ki hcg kesin 10-20 arası şu an
Yehuuuu yaaa ohhh şükürker olsun. Bak doğruymuş demek ki hislerin canım benim yaaa nasık sevindim :))

kuzum
diğer yaptığım test negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…