ERKEN BELİRTİLER

Aninnn inşallah
Adetin gelse bile gelen ilk lekeye dikkat et
Benim ilk kahverengi gelmişti. Üzerimi değiştirdim tekrar lavaboya gittim on dk ka sonra kırmızıya dönmüştü leke adet oldum sandım. Meğersem üstüne görme olmuş. Üç gün sonra öğrendim ki hamileydim :)
O yüzden olursa da ilk lekeye dikkat et canım

teşekkür ederim canım dikkat ederim zaten normalde adetim çok geliyor lekelenme az oluyor diye biliyorum. bi farklılık görürsem de test yaparım. şu testi yapamadım içimde kaldı

Aminnn inşallah. :)
Sen ne zaman gideceksin hastahaneye?
Keşke testi yapsaydın
bugün gelmezse akşama test yapıcam canım ama her seferinde geldiği için kendimi çokta ümitlendirmek istemiyorum korkuyorum daha doğrusu. 3 gün gecikip gene olmadığı zamanlar oldu sonra adet oldum hep o yüzden beklemek en iyisi çok zor ama yapıcak başka bişi yok malesef

Adet döngün düzenli değil o zaman senin
Yaa korkma ama adetin düzenli değilse düzenli yumurtlama da olmaz
İbrahim saroçoğlunun havuç ve incir kürünü kullan
Ben düşükten hemen sonra yaptım on beş gün yaptım
Düzene girdi hemen

16 haftalık bi düşüğüm oldu şimdi Yen'i bir gebelik için uğraşıyorum ama yıldım artık dün akşam akıntıyla karışık pembe kan geldi ve karnım belim ağırıyor. Adet olucam galiba çok üzüldüm ya

Kanın tengi kırmızıya dönmediği sürece korkma
İlk gelen kan rengine iyi bak canım
Kalbini ferah tut ama
Umutsuzluk yapma
Bak bende düşük yaptım. Ki milyonlarca kadın yaptı. Hiç çocuğu olmayanlarda var.
Ama tavsiyem bütün hormon değerlerine baktır
Benim düşükten sonra tsh değerim düşmüş bilmiyordum geçen ay öğrndim
Tedavi oldum. Sende baktır bence.

yok canım adetim genelde düzenli bazı aylar 1-2 gün oynuyor sadece o kadar oda büyük ihtimal oldu mu olcammı derken yaptığım stresten kaynaklanıyordur yumurtlama zamanımda düzenli doktorada gittim bi kaç ay önce o hiç bi şeyin yok her şey normal dedi şimdide olmazsa eşim için gidicez bu ay gelip gelmemesini bekliyoruz bakalm her şeyin hayırlısı

rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım bol bol dua et gönlünü ferah tut kendini olmuyo diye sıkma stres gerçekten çok etkiliyor kendimden biliyorum. olacağı varsa da olmuyor inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız allah herkese yaşatsın bu duyguyu

Ben bu sefer bat günü yani pazar sabahı yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem

İnşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur ama bebiş olur :) inancınızı yitirmeyin.
Eşin için gittiğinde de sperm sayılarından çok senin içinde canlı kalan sperm sayılarını ölçtür canım

İnşallah beraber güzel sonuçlar alırız canım :)
Çift çizgi çıksada farketmiyor benim için. Kalp atışını duymadan sevinmem deneyimlerim var
o deneyimleri napıcaz bilmiyorum isteyince bi kerede hamile kalanlara imreniyorum resmen bu konu çok hassas kötü deneyimler insanı çok etkiliyor allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın çok zor. şimdi karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor gelecek diye aklım gidiyor ya ama gelirsede yapıcak hiç bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…