ERKEN BELİRTİLER

benim bat yarın ama meraktan çatlıyorum. kramp çok az göğüslerim hassaslaştı bide sanki büyüdüler bide bugün 5 dk da bir tuvaletim geliyor. dayanamıcam bu akşam test yapıcam :)

Ayy hadi inşallah
Lütfen iyi ya da kötü sonucu yaz.
Ben erken gebelik testi yaptım bir saat önce.
Bir saat sonra hayalet çizgi olmuş
Işıkla bakılınca belli oluyor.
Demek ki ilk gebeliğim gibi geç döllenme oldu ondan :)
Ben paşa paşa bekliycem 4 haftayı

2. Gebeliğiniz mi ? Son konumla ilgili bi fikriniz olabilir mi acaba :/

www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kafayi-yicem.1054396/#post-54500716. Bu olması lazım bi bakar mısınız belki aynı durumu yasadiniz
Hormonların yerni yeni düzene giriyor ondandır. Fakat bence kimsenin ne dediğine kulak asma. Doktora git. En kötü rahim duvarlarına baktır. Belkide yumurtlama dönemindesin? Bilemeyiz ki. Çünkü sende bir yıldır olmayan adet var. Aynı zamanda ilk adetten sonra hemen hamile kalanlar da var. Bence ihmal etme. Bebek de olabilir. Göğüslern ne durumda?

Göğüslerim aynı ya dün baktım da değişiklik yok ne şekilde ne ağrı olarak. Bitek kasıkta batma ve akıntı var. Keşke bilebilseydim en son 28 nisan 2016da adet gördüm 1 mayısta bitmisti sonrasında fa hamileyimydim zaten. Aslinda plansiz istenmeyen bi durum ama 30 kilo vermeme rahmen, duzeni oturtmama ragmen tekrad olmasını da bunlari tekrar yasamayi da bi yandan istiyorum sanirim bilmiyorum.

Kızlar benimde bata 4-5 gün var ama iki gün önce günlük pedime kahvemsi leke geldi ve sık idrara çıkmaya başladım gece bile kalkıyorum bugünde gaz eklendi. Benim idrar testim hemen pozitif vermediği için testte yapmıyorum beklemek çok sıkıcı.

B
Evet son gunler gecmiyo malesef ben henuz test yapamadm esime test al demistim oda cikmayinca uzuluorum die almamis adamda hakli 1 yildir kafam hep cocukta her belirtiyi hamilelik zannediyorum oda uzuluo halime nese yarin adet gunum gelmezse bu sefer tutmustur insallah ya

Geç döllenme olduysa ondandır. Bekle bence. Benim ilk gebeliğim adetim bittikten sonra ki gün öğrenmiştim

Al benden de o kadar...
Bende düşük olduğu günden beri testlere verdiğim parayı bir ben bilirim birde Allah.
Eşimin üzüldüğü de cabası
Bu sefer söylemedim hiç belirtilerim, inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bebiş haberlerimizi alırız kızlar

Allahımm inşallah hayırlı sonuçlar alırızz aminn aminn çok aminnn
Peki senin belirtilerin neler? :)
Benim ilk hamileliğimde kasık batmaları oluyordu minik minik psikolojik olduğunu düşünmüştüm hamileymişim meğer. bu sefer yine aynı batmalar var çok da umutlanmak istemiyorum ama işte gönül

Benim ilk hamileliğimde kasık batmaları oluyordu minik minik psikolojik olduğunu düşünmüştüm hamileymişim meğer. bu sefer yine aynı batmalar var çok da umutlanmak istemiyorum ama işte gönül
Aminnnn inşallahhh hissettiğin gibidir bu seferde :)
Dün ben dayanamadım
Akşama doğru erken hamilelik testi yaptım
Bir saat sonra silik çizgiyi gördüm. Sanırım ilk hamileliğim gibi geç döllenme olacak bu da.
Sen ne yaptın cankm test falan yaptın mı
Son 3 gün? :)

valla canım bugün bat günüm ama hala gelen yok sadece göğüslerim biraz hassas onun dışında kramp olmadı bugün her şey normal adetim çıkıp gelicek gene diye korkuyorum valla kendimi dinlemekte istemiyorum ama elimde de değil inşallah bebişlerimize kavuşuruz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…