• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN BELİRTİLER

Canim resim yukleyemiyorum hata olustu dio

canım çok teşekkür ederim inşallah sorun olmaz güzel güzel bebişime kavuşurum allah herkese nasip etsin :anneadayı: resmi atıcaktım ama hata oluştu dio yüklenmiyor siz görmüş farzedin :halay:
Ahhahah hissetidyoruz canım seni
Ne yaptın gittin mi hastahaneye :)

Bende yok akıntı şu an dıurdu bende şaşırdım :)
Hormonlarım yerinden oynadı demek ki :)
Yap yap
İyi yada kötü sonucunyaz mutlaka canım
Testi yaptıktan sonra yazarım. Kalbim güm güm atıyor. Ha burada Afedersin ilk defa bu kadar kabiz oldum. Sıvı yemek yememe rağmen, ayrıca hafif baş ağrısı, bunlar belirti olur mu

Ay inşallah sıkıntı yoktur ve hamilesin. Rabbim bize de o güzel heyecanı yasatsin amin amin

Ahahahah birde orda tatlı bir bekleyiş olacak
En heycanlı olayda orda başlıyor. Allah canımı alıyor benim :))) :halay::KK70:
ayy evet canım ya inşallah testte bi yanılma olmamıştır. rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ya:dua:

Canim

Bata dört gun kala yine test yaptım. Malesef yine negatif gözlerim doldu ağladım:hasta::mad::KK42:
AHAHAH ya saçmalama ne ağlaması.
Bende yaptım çıkmamıştı. Ben ilk gebeliğimde adet olacağım gün yapmıştım çıkmamıştı. Düşün adetimin 3. Günü yaptım gene çıkmadı. Sonra adet bitti 4. Gün çıktı :)))
Kalbini ferah tut
Ohıoooo minik pırırcık karnında iken ondan bu kadar kolay vazgeçme bi kere :)

Gerçekten mi bilmiyorum ya valla çok üzüldüm ya keşke dayanip test yapmasam ama kendimi Tutamıyorum sence vardida testte mi çıkmadı
Varsa eğer çıkmamıştır büyük ihtimalle çünkü yerleşmeden sonra kanda artmaya başlıyor hormon daha sonra idrara geçiyor 4 gün kala çıkması da zor bu yüzden. çıkanların erken döllenme oldığu için çıkıyor. inşallah vardır canım bebişin seninledir. :anne:

Varsa eğer çıkmamıştır büyük ihtimalle çünkü yerleşmeden sonra kanda artmaya başlıyor hormon daha sonra idrara geçiyor 4 gün kala çıkması da zor bu yüzden. çıkanların erken döllenme oldığu için çıkıyor. inşallah vardır canım bebişin seninledir. :anne:
Allah razi olsun inşallah, inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sen ne zaman test yapacaksın

Back