• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN BELİRTİLER

o deneyimleri napıcaz bilmiyorum isteyince bi kerede hamile kalanlara imreniyorum resmen :KK43: bu konu çok hassas kötü deneyimler insanı çok etkiliyor allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın çok zor. şimdi karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor gelecek diye aklım gidiyor ya ama gelirsede yapıcak hiç bişi yok:KK43:
Yok ya üzülme hiç
Stress mahvediyor insanı
O yüzden takma kafana iyi ki burda yaZışma ortamı varda burda birbirimizle dertleşebiliyoruz valla

selam komşular benim satım 1 ocak adetimin 3.günü klomen verdi doktorum çok saglikki olduğunu söylediği iki yumurtam gelişti 4 gun sonra catlatma iğnesi verdi aynı gün karnimdan vuruldum ancak her gün ilişki desede eşimin şehir dışında olduğu zamana denk geldi ve tek bir ilişki oldu. Bugün iğneyi vurulmalı tam 13. Gün göğüs uçlarının karardığını farkettim belim ağrıyor ve kramplar oluyor. . Bir de dün gece genital bölgenin tam altında kemiklerde daha ince hiç yaşamadığım bir ağrıyla uyandım. Allahım tek bir ilişki ile umudum yok ama sizce olabilir mi? Belki de psikolojik bilmiyorum ama bunlar çok dussundurucu bat a 4 gün kaldı..

Bence de bu bildiğin pozitif test :) Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah canım olumsuz düşünme sakın gönlünü ferah tut olacağa çare yok ne yazıkki sağ salim kucağına alırsın inşallah
Aminnnn inşallah testler yanıltıcı olmasında :)
Pazartesi sonucu yazarım mutlaka :)
Hadi artık sizden de bekliyorum güzel gelişmeler :) :eğlence::KK50::KK15:

selam komşular benim satım 1 ocak adetimin 3.günü klomen verdi doktorum çok saglikki olduğunu söylediği iki yumurtam gelişti 4 gun sonra catlatma iğnesi verdi aynı gün karnimdan vuruldum ancak her gün ilişki desede eşimin şehir dışında olduğu zamana denk geldi ve tek bir ilişki oldu. Bugün iğneyi vurulmalı tam 13. Gün göğüs uçlarının karardığını farkettim belim ağrıyor ve kramplar oluyor. . Bir de dün gece genital bölgenin tam altında kemiklerde daha ince hiç yaşamadığım bir ağrıyla uyandım. Allahım tek bir ilişki ile umudum yok ama sizce olabilir mi? Belki de psikolojik bilmiyorum ama bunlar çok dussundurucu bat a 4 gün kaldı..
Senden bir gün önceyim bende :)
Benimde bata 3 gün var. Ve inanırmısın bende 89tl ye pahalı ovülasyon testi almıştım. Biraz dha kaliteli die
Yumurtlama günümden bir gün önce ilişki oldu sadece. Başka olamadı cenazeden dolayı...
Yani Allah yeter ki ol desin!
Hadi inşallah vardır güzel gelişmeler.
Biliyorsun spermler 72 saat içerde canlı kalabiliyor :KK6::KK6:

Yok ya üzülme hiç
Stress mahvediyor insanı
O yüzden takma kafana iyi ki burda yaZışma ortamı varda burda birbirimizle dertleşebiliyoruz valla
Yok ya üzülme hiç
Stress mahvediyor insanı
Evet burda yazisinca insan bi teselli buluyo kendine hakkimizda hayirlisi olsun canim arada canim sıkilio ama sonra napalm diorm her sey allahtan

Senden bir gün önceyim bende :)
Benimde bata 3 gün var. Ve inanırmısın bende 89tl ye pahalı ovülasyon testi almıştım. Biraz dha kaliteli die
Yumurtlama günümden bir gün önce ilişki oldu sadece. Başka olamadı cenazeden dolayı...
Yani Allah yeter ki ol desin!
Hadi inşallah vardır güzel gelişmeler.
Biliyorsun spermler 72 saat içerde canlı kalabiliyor :KK6::KK6:
Ay hadi inşallah ya.. insanın bu günlerde böyle güzel haberlere ihtiyacı var. Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki.. belki de rabbim ol demiştir bu sefer.. seminer pozitif gibi duruyor canım mutlaka bilgilenir bizi de :)

Evet burda yazisinca insan bi teselli buluyo kendine hakkimizda hayirlisi olsun canim arada canim sıkilio ama sonra napalm diorm her sey allahtan
YOK yok sıkma canını
Ben her gece elimi karnıma koyup
Allahım sen can ver,
Evimize neşe ver sağlık ver sıhhat ver diyorum. Ve edebildiğim kadar estağfur tövbe çekiyorum. Duşdan çıkarkende Allahım benim pisliğimi nazarımı ve üstümde ki kötülüğü suya, suyun temizliğini berraklığını da bana ver deyip çıkıyorum. Bunu bana arkadaşım tavsiye etmişti. O ay hamile kalmıştım şükürler olsun. Sonu hğsran oldu ama olsun. En azından dedimki, bak çocuğun olabiliyor, ya hiç olamasaydı? Dedim. Sonrasında bunları yapmadım ama bu ay tekrar başladım dualarıma ve tövbelerime. Yer gök dua üstüne...

Ay hadi inşallah ya.. insanın bu günlerde böyle güzel haberlere ihtiyacı var. Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki.. belki de rabbim ol demiştir bu sefer.. seminer pozitif gibi duruyor canım mutlaka bilgilenir bizi de :)
Valla oluyor oluyor. Bir arkadaşım da eşinde sorundan dolayı ayda bir defa ilişkiye giriyorlarmış. Artık boşanma derecelerine gelmiş. Çünkü arkadaşım çok mutsuzdu. Başka sorunlarda vardı.bir çocuğu var ama ikinciye kalamazsın demişler hormonlarından dolayı. Neyse eşi tam düzelirken yine ayda bir olan ilişkiye giriyor ve ikinci çocuğuna hamile kalmış. Meğersem tam da yumurtlama gününde ilişkiye girilmiş :) yani Allah müsade etmedi o yuvanın dağılmasına :) o yüzden inançlıyım ben. Allah büyük. Yeter ki istesin Rabbim. Olmazlar olur valla.

Adete 6 gün kala idrarda gebelik testi pozitif çıktı sizde de boyle bir durum oldu mu

Eklentiler

• F7EAF15A-BC17-430E-BB61-5FA44BD99B0F.jpeg
    F7EAF15A-BC17-430E-BB61-5FA44BD99B0F.jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım hayırlı olsun :) erken yumurtlamışsın ondan. On kadından 2 sinde görülen olay bu. Çoğu kadında da adet gününü geçtikten bir kaç gün sonra ortaya çıkıyor :) kan testi yaptırdığında bizi de haberdar eder misin. Gözün aydın tekrar canım inşallah mutlu sonla biter :anneadayı::emir_bebek::KK200:

kızlar ben dün akşam test yaptım biraz silikti ama ikinci çizgide çıktı :halay:gece heyecandan uyuyamadım bugün tekrar yapıcam sonra hastaneye gidip kan vericem allahım inşallah güzel haberler alırım :anneadayı:

kızlar ben dün akşam test yaptım biraz silikti ama ikinci çizgide çıktı :halay:gece heyecandan uyuyamadım bugün tekrar yapıcam sonra hastaneye gidip kan vericem allahım inşallah güzel haberler alırım :anneadayı:
Yaaaa ne diosun nasıl sevindim ay ay ayyyy anne adayısın işte :)
Hemen foto atıosun hemen :)
Hadi güzel haberlerini peş peşe alırız inşelleh canım ya valla çok sevindim :halay::KK49:

Bende test yapıp yapmamak arasında kararsizim bata son 3 gün. Off beklemek ne zor.

Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir bebek olur kucağına alırsın inşallah :anne:

Kızlar sizi gördükçe benim de test yapasım geliyor bat gününe kadar sabredecektim ben ama yaa:KK53:

Back