Erkekten numara isteme??

yürü beeeee kim tutar seni:)) helal olsun valla

Merhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??

bu konuda senndi sanırım. hoşlandıgını söyledinmi. demekki söyledin numaray akaldı iş oo yess

hahaha
Cesaretinize hayranım bende yapamam. Ama kadın haklarını savunuyorsak ilk adımı atan biz de olabiliriz
eğer cok ıstıyorsam onunla konusmayı yaparım ayıp degıl bısey degıl sen tavrını koruduktan sonra ılk numarayı ısteyen sen olmussun cok bısey degısmıyor

ben istemezdim o benden hoşlansa zaten ister ya da bir şekilde ulaşır
he zaten benden hoşlanmadıysa kalsın
Bu bana fazla egoist bir tavır gibi geliyor, ben hep arzulanirim gidip de kimseye bir girişimde bulunmam seklinde. Birini hic fark etmemişken o bize sinyal verince nasıl hoslanabiliyorsak erkek de bizi fark etmemiş olabilir neden şansımı denemeyim ki belki o adamla önümde koca güzel bir ömür var. Hem onlarda insan erkeklerde arzulanmayi ister

Benim karakterime sizin dediginiz cok ama cok cok ters. Ben kesin bir insanim. Beni sevmeyenden asla hoslanmam bile.. Kaldi ki gidip numarasini isteyecegim de acilacagim da teeey teeey...

Benim numaramı bi çaldırabilir misiniz teli bulamıyorum çantamda. Hehehe hem egosu tavan yapmaz hemde o senin numaranı almış olur

Benim karakterime sizin dediginiz cok ama cok cok ters. Ben kesin bir insanim. Beni sevmeyenden asla hoslanmam bile.. Kaldi ki gidip numarasini isteyecegim de acilacagim da teeey teeey...
Ben acilmadim sadece numara istedim ama tavrımi korudum adim attım seviyeli bir şekilde. Yani erkekler gibi onun gönlünü çalmaya çalıştığı mi açık açık belli etmedim. Yanlış anlamayin yargiladigim için değil merak ettiğim için soruyorum nasıl oluyor bu yani birisi önce sizi sevecek sonra mi siz onu seveceksiniz yani ilginç geldi bana da ondan. Sonuçta sizin de kalbiniz var birini hic haberi yokken sevebilirsiniz diye dusunuyorum. Ve kesinlikle yanlış anlamayin Herkes benim gibi düşünmek zorunda degil

Hayatimda hic oyle olmadim. Ben garanticiyim. Biri beno sevmeden onu sevmek. Platonik asklara karsiyim. Hiç gerek yok.. Su an evliyim zaten. Esim benimle ilgilendi, beni begenmis sevmis, tanidiktan sonra da ben onu sevdim..
Bi de ne olduğunu bilmedigim birini sevemem ki.. Benim kafamdaki kriterlere uyumlu olmali.. Cok şükür oyle biriyle evlendim..

direk isteyebiLirsinya da bi sohbet arasinda tekrar gorusmek icin bi tarih ya da saat ayarlamaya calisin, o esnada numaran yok bende nasil ulasacgim size dersin.

Ya tabi ki canım insan tanımadan sevemez yanlış kelime kullandim, hoşlanmak demeliydim. Platonik askimdi eşim ben onbeş yaşındayken çocukça bisey işte sonra seneler sora üni ye giderken oldu bizim iliskimiz. Normal arkadaş gibi konuşuyorduk biz sonra ilerledi baktım çok iyi bir insan sevmeye başladım o da tabiki konuşunca sevmiş ama birliktelik fikri arkadaşça konuşurken ilk benim aklıma gelmişti ve bu yönde ilerlettim hic sinyal vermeseydim olur muydu bilmiyorum belki yine olurdu. ne bileyim yapi ile alakali demek ki bu durumdan rahatsız degilim yine olsam yine girişimde bulunabilirm

Ya tabiki yapabilirsiniz. Bu normal bir sey. Ama benim yapima ters iste.. ;-)) Allah mutlu mesut etsin...

Bir erkekden numarasını basit görünmeden nasıl isteyebiliriz?? Yada nasıl istettirebiliriz??? yorumlarınızı bekliyorum :)))

Facebooktan iletişim kur. Git aohbet et. Numarasını isteme. İsteyene kadar sohbet etmek daha mantıklı geliyo. :)

tam olarak bunu düşünüyorum duygularıma tercüman cümleler bu
egoistçe de olabilir ama herkesin karakteri farklı benimde böyle
beni sevmeyen birini sevmek kendime ihanet gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…