Erkekten numara isteme??

Hakikaten ne cok korkuyorsunuz su basit gorunmekten herkeste zoru oynuyor niyese oynadiklari oyun biyerde bitiyor :)))
Zor olmak bu demek degil bence
Ona bakilirsa esime ilk ben acildim dedim ki ben senden hoslandim
Eger sende bunun karsiligi yoksa birdaha gorusmeyelim dedim
Duygularini soylemekte mi basitlik siz nasil yasiyorsunuz bu kadar kasmayla fitik olursunuz :KK70:

bu ne mantıktır arkadas ya ! bıraz agırlıgınız bır durusunuz olsun sen nıye ıstıyorsun anlamadım o istesın senden !

Bir erkekten asla numara isteyemem. Numarasını alıp ne yapacaksın? Sonrası evlilik teklifi mi?

Ya ben anlamıyorum erkek hoşlanır ister kızlarımız asla istemez. Neden ? Ben esimi resmen tavladim yahu. Çok da iyi yaptim. Aldım gül gibi çocuğu :KK45: Hoşlanmak, aşk, ilişki bunlar bizim de hakkımız olan ve girişimde bulunabilecegimiz ve gonlumuzce yasayacagimiz şeyler neden sadece bir erkeğin dünyasında yaşayim neden sadece onun kurduğu dünyada olayım :110:yasamak istediğim birşey varsa bana da görev düşer narin narin tavla derim olmazsa basit olmayacaksin merak etme :KK12:tabi zaten kimse adamın git boynuna atla demiyor ama ask çok yaşanası birşey cesur ol aklında yoksa bile aklına sok :KK53:

Ben benim okuzle tanismistim ilk gun numaralarimizi almadk
Sonra 3gun bulamamistim yazlikta onu
Bi aksam gordum adini da unutmustum pist pist dedim sonra numarani versene ya dedim :KK70::KK70:

ben istemezdim o benden hoşlansa zaten ister ya da bir şekilde ulaşır
he zaten benden hoşlanmadıysa kalsın:KK25:

X