Erkekten numara isteme??

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
33
Bir erkekden numarasını basit görünmeden nasıl isteyebiliriz?? Yada nasıl istettirebiliriz??? yorumlarınızı bekliyorum :)))

aynı iş yeri içindeyseniz veya sınıfta sabahları uyanamıyorum calar saati kapatıp tekrar uyuya kalıyorum deyin laf arasında belki o da sizin numaranızı almak istiyordur

Bir erkekden numarasını basit görünmeden nasıl isteyebiliriz?? Yada nasıl istettirebiliriz??? yorumlarınızı bekliyorum :)))
Ne çok korkuyorsunuz şu erkeklere basit görünmekten ya.. Bir erkeğin gözünde bırakacağın izlenimden bu kadar tırsma. Neysen o ol. Kadınları basit ve karmaşık olmak üzere 2'ye ayıracak erkekten ne hayır bekliyorsun ki sen ? Hayret ya.. Vallahi ben hoşlandığım adamı facebookuma ekledim, çatır çatır numarasını aldım yetmedi bir de kahve içmeye davet ettim. O teklif etmese ben edecektim. 3 yıldır beraberiz, evleneceğiz yakında inşallah.. Basit görünürmüyüm diye bir saniye bile düşünmedim. Benim karakterimi ve yapımı basit görecek adamla benim işim olmaz zaten...

Çok güzel yazmışsınız çok haklısınız da ben nasıl bir ortamda istemeliyim demek istemiştim.

Çok güzel yazmışsınız çok haklısınız da ben nasıl bir ortamda istemeliyim demek istemiştim.
Her türlü ortam olur hiç farketmez, özel bir merasime yada özel bir mekana ihtiyacın yok. Geç karşısına yada faceden yaz iste işte, al numaramı ver numaranı adamım de

Öyle bir yöntem yok.

"Numaramı istedi, ne basit kızmış" diye düşünecek adam nasıl isterseniz isteyin böyle düşünür.

Öyle düşünmeyecek adam da ilan-ı aşk etseniz bile basit bulmaz sizi, öyle modeller var.

Ayrıca ben bunun için kafa yorulmasını da anlamıyorum.

Kadının görüşmek istediği erkekle telefonlaşacak kadar samimiyet kurması yeterli.

Erkek bu yakınlığa istinaden numarayı bizzat kendi alır zaten, almıyorsa düşünmek lazım.

İletişim halinde olduğunuz bir adam sizinle telefonlaşmak istiyorsa...

Numaranızı istemeyi akıl edememiş olamaz, değil mi?

Orası öyle ama sürekli sosyal ağdan neden yazıyor normal arkadaşlarım o kadar yazmıyor

işte sana karşındaki adamın doğru düzgün olup olmadığını anlamanın basit bir yolu:
doğrudan numarasını iste;
eğer seni basit görür seninle eğleşmeye çalışırsa o heriften bi cacık olmaz salla gitsin
eğer hiç garipsemeden telefon numarısını verir ve sana dostça davranırsa, iyi bir adamdır, kadir kıymet bilir, efendidir, bilerek isteyerek kalp gönül kırmaz, gittiği yere kadar devam ettir.
kolay gelsin.

numarasını istemeye karar verdiğinize göre değer verdiğiniz biri olmalı. değer verdiğiniz biriyle konuşmak istemeniz neden basitlik olsun ki ? bunu bir erkek yapsa vay bee ferhat gibi nidaları atarız. istiorsan söyle sevgili arkadaşım kasmaya gerek yok...

aklımdakileri yazmışsın tebrikler harikasın...

Bir yeri anlamadim.yani sosyal aglarda yazisiyosunuz oyle mi? Adam oradan yazip da numara konusuna girmemusse evli olabilir.gerci yasinlarinizI bilmiyorum ama sosyal agda yaziyo diyince akli bu geldi hemen.

Nasıl istersen iste bence öyle bir durumda basit olursun. Yapmayacağım şeylerden biridir.

Vay işte aradığım cevap:) valla bende eklemek istedim faceden baktım o eklemiş. Tel numarasını istemeye kalmadan bulmuş aradı. Tamamen arkadaşçaydı ama üstünden 2 yıl geçti ben açıldım. Bu kadar tırsmayın ya. Kaderinizde ne varsa onu yaşarsınız. Kendin ol öylesi çok daha güzel emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…