Erkekten numara isteme??

Ne çok korkuyorsunuz şu erkeklere basit görünmekten ya.. Bir erkeğin gözünde bırakacağın izlenimden bu kadar tırsma. Neysen o ol. Kadınları basit ve karmaşık olmak üzere 2'ye ayıracak erkekten ne hayır bekliyorsun ki sen ? Hayret ya.. Vallahi ben hoşlandığım adamı facebookuma ekledim, çatır çatır numarasını aldım yetmedi bir de kahve içmeye davet ettim. O teklif etmese ben edecektim. 3 yıldır beraberiz, evleneceğiz yakında inşallah.. Basit görünürmüyüm diye bir saniye bile düşünmedim. Benim karakterimi ve yapımı basit görecek adamla benim işim olmaz zaten...
bence siz şanslıymışsınız genelde erkekler kovalamak ister, zor elde etmek ister, aksi taktirde çok değer vermez..

bence siz şanslıymışsınız genelde erkekler kovalamak ister, zor elde etmek ister, aksi taktirde çok değer vermez..
Yanlış bir genelleme bence. Ciddi düşünen, mutluluğu isteyen kimse zorun peşinden gitmez. Zorun peşinden gereksiz aksiyon arayanlar gider. :KK66:

biraz geri çek pek sohbete girme, sosyalden yazınca bu aralar nete giremiyorum pek falan de.
yada ne bileyim bırak o uğraşsın şimdi ki erkeklerin egoları uçmuş daha da uçurma.

yada kafana göre takıl:KK53:

fikrimi söyleyeyim ben olsam istemem, erkek bu konuda girişken olmalı, hem istese o alır numaranı demek ki şuan öyle bir düşüncesi yok...

X