- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi elif-zeynep
İlk gördüğü birinden numara istemeyi ben de doğru bulmuyorum elbette fakat tanıyorsa bayanlarda isteyebilir bence :)Erkek olsun kız olsun arada bir şey olmadan direkt numara istemeyi kızlarda basit erkeklerde de sapıklık olarak görüyorum .
Bir erkekden numarasını basit görünmeden nasıl isteyebiliriz?? Yada nasıl istettirebiliriz??? yorumlarınızı bekliyorum :)))
Bir erkekden numarasını basit görünmeden nasıl isteyebiliriz?? Yada nasıl istettirebiliriz??? yorumlarınızı bekliyorum :)))
Kıyamam,açıklama da yapmışsınBence isteme, basit görünrsün büyük ihtimalle. Yaslariniz kac? (Ona göre daha iyi yorum yapicam)
Hahaha :) bu cevaba imzamı atarım iştesosyal ağlardan yazışıyor muşunuz zaten buradan zor oluyo watsap var mı de
Ben benim okuzle tanismistim ilk gun numaralarimizi almadk
Sonra 3gun bulamamistim yazlikta onu
Bi aksam gordum adini da unutmustum pist pist dedim sonra numarani versene ya dedim
Kiz yazliktan gidecektik kalmis iki uc gunumuz bi daha goremem diye buldum mu yapistimooooooooo cesarete bak