- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi elif-zeynep
Kiz yazliktan gidecektik kalmis iki uc gunumuz bi daha goremem diye buldum mu yapistim
anladım tatlım o sana yapışsın fıstık gibi kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz yazliktan gidecektik kalmis iki uc gunumuz bi daha goremem diye buldum mu yapistim
yürü beeeee kim tutar seni:)) helal olsun vallaNe çok korkuyorsunuz şu erkeklere basit görünmekten ya.. Bir erkeğin gözünde bırakacağın izlenimden bu kadar tırsma. Neysen o ol. Kadınları basit ve karmaşık olmak üzere 2'ye ayıracak erkekten ne hayır bekliyorsun ki sen ? Hayret ya.. Vallahi ben hoşlandığım adamı facebookuma ekledim, çatır çatır numarasını aldım yetmedi bir de kahve içmeye davet ettim. O teklif etmese ben edecektim. 3 yıldır beraberiz, evleneceğiz yakında inşallah.. Basit görünürmüyüm diye bir saniye bile düşünmedim. Benim karakterimi ve yapımı basit görecek adamla benim işim olmaz zaten...
hahahaKiz yazliktan gidecektik kalmis iki uc gunumuz bi daha goremem diye buldum mu yapistim
eğer cok ıstıyorsam onunla konusmayı yaparım ayıp degıl bısey degıl sen tavrını koruduktan sonra ılk numarayı ısteyen sen olmussun cok bısey degısmıyorhahaha
Cesaretinize hayranım bende yapamam. Ama kadın haklarını savunuyorsak ilk adımı atan biz de olabiliriz
anladım tatlım o sana yapışsın fıstık gibi kız
Bu bana fazla egoist bir tavır gibi geliyor, ben hep arzulanirim gidip de kimseye bir girişimde bulunmam seklinde. Birini hic fark etmemişken o bize sinyal verince nasıl hoslanabiliyorsak erkek de bizi fark etmemiş olabilir neden şansımı denemeyim ki belki o adamla önümde koca güzel bir ömür var. Hem onlarda insan erkeklerde arzulanmayi isterben istemezdim o benden hoşlansa zaten ister ya da bir şekilde ulaşır
he zaten benden hoşlanmadıysa kalsın
Bu bana fazla egoist bir tavır gibi geliyor, ben hep arzulanirim gidip de kimseye bir girişimde bulunmam seklinde. Birini hic fark etmemişken o bize sinyal verince nasıl hoslanabiliyorsak erkek de bizi fark etmemiş olabilir neden şansımı denemeyim ki belki o adamla önümde koca güzel bir ömür var. Hem onlarda insan erkeklerde arzulanmayi ister
Ben acilmadim sadece numara istedim ama tavrımi korudum adim attım seviyeli bir şekilde. Yani erkekler gibi onun gönlünü çalmaya çalıştığı mi açık açık belli etmedim. Yanlış anlamayin yargiladigim için değil merak ettiğim için soruyorum nasıl oluyor bu yani birisi önce sizi sevecek sonra mi siz onu seveceksiniz yani ilginç geldi bana da ondan. Sonuçta sizin de kalbiniz var birini hic haberi yokken sevebilirsiniz diye dusunuyorum. Ve kesinlikle yanlış anlamayin Herkes benim gibi düşünmek zorunda degilBenim karakterime sizin dediginiz cok ama cok cok ters. Ben kesin bir insanim. Beni sevmeyenden asla hoslanmam bile.. Kaldi ki gidip numarasini isteyecegim de acilacagim da teeey teeey...
Ben acilmadim sadece numara istedim ama tavrımi korudum adim attım seviyeli bir şekilde. Yani erkekler gibi onun gönlünü çalmaya çalıştığı mi açık açık belli etmedim. Yanlış anlamayin yargiladigim için değil merak ettiğim için soruyorum nasıl oluyor bu yani birisi önce sizi sevecek sonra mi siz onu seveceksiniz yani ilginç geldi bana da ondan. Sonuçta sizin de kalbiniz var birini hic haberi yokken sevebilirsiniz diye dusunuyorum. Ve kesinlikle yanlış anlamayin Herkes benim gibi düşünmek zorunda degil
Ya tabi ki canım insan tanımadan sevemez yanlış kelime kullandim, hoşlanmak demeliydim. Platonik askimdi eşim ben onbeş yaşındayken çocukça bisey işte sonra seneler sora üni ye giderken oldu bizim iliskimiz. Normal arkadaş gibi konuşuyorduk biz sonra ilerledi baktım çok iyi bir insan sevmeye başladım o da tabiki konuşunca sevmiş ama birliktelik fikri arkadaşça konuşurken ilk benim aklıma gelmişti ve bu yönde ilerlettim hic sinyal vermeseydim olur muydu bilmiyorum belki yine olurdu. ne bileyim yapi ile alakali demek ki bu durumdan rahatsız degilim yine olsam yine girişimde bulunabilirmHayatimda hic oyle olmadim. Ben garanticiyim. Biri beno sevmeden onu sevmek. Platonik asklara karsiyim. Hiç gerek yok.. Su an evliyim zaten. Esim benimle ilgilendi, beni begenmis sevmis, tanidiktan sonra da ben onu sevdim..
Bi de ne olduğunu bilmedigim birini sevemem ki.. Benim kafamdaki kriterlere uyumlu olmali.. Cok şükür oyle biriyle evlendim..
Ya tabi ki canım insan tanımadan sevemez yanlış kelime kullandim, hoşlanmak demeliydim. Platonik askimdi eşim ben onbeş yaşındayken çocukça bisey işte sonra seneler sora üni ye giderken oldu bizim iliskimiz. Normal arkadaş gibi konuşuyorduk biz sonra ilerledi baktım çok iyi bir insan sevmeye başladım o da tabiki konuşunca sevmiş ama birliktelik fikri arkadaşça konuşurken ilk benim aklıma gelmişti ve bu yönde ilerlettim hic sinyal vermeseydim olur muydu bilmiyorum belki yine olurdu. ne bileyim yapi ile alakali demek ki bu durumdan rahatsız degilim yine olsam yine girişimde bulunabilirm
Bir erkekden numarasını basit görünmeden nasıl isteyebiliriz?? Yada nasıl istettirebiliriz??? yorumlarınızı bekliyorum :)))
Amin cumlemizi insanlar değişik değişik ilişkiler de öyle aman ne yolla olursa olsun yeter ki evlilikler güzel olsun.Ya tabiki yapabilirsiniz. Bu normal bir sey. Ama benim yapima ters iste.. ;-)) Allah mutlu mesut etsin...
Benim karakterime sizin dediginiz cok ama cok cok ters. Ben kesin bir insanim. Beni sevmeyenden asla hoslanmam bile.. Kaldi ki gidip numarasini isteyecegim de acilacagim da teeey teeey...