Aynı sorunu ben de yaşadım kızçeler hatta buraya da yazmıştım, benim eşim de isteksizdi ben demeden aklına gelmiyordu sanki, bir kaç defa dile getirdim ters tepti iyice uzaklaştı, tatlı dille anlattım ufacık bir düzelme oldu sonra yine aynı, bana dediği bu karşılıklı olur %50 ben geldiysem %50 sen geleceksin sen de adım atmıyorsun benden bekliyorsun vs diyordu, ben de ben demeden istemeni isterdim diyordum vs yani anlamıyordu ve söyledikçe geri çekiliyordu, en son randevu aldım ilişki terapistinden gideceğiz gel dedim, gittik. Bu arada eşimle tek sorunumuz cinsellik onun dışında sevgi saygı vs sorunumuz yok şükürler olsun huzurluyum mutluyum derdim. Neyse devam ediyorum terapiste ben açık açık hislerimi beklentimi anlattım ve terapist bu cinselliği isteme ve başlatma işinin %80 erkekte olması gerektiğini erkeğin daha aktif olması gerektiğini vs söyledi. Benimki bunları duyunca şoklara girdi afalladı ve terapist sonrası beni terk etti ertesi gün affet hata ettim haklısın düzelcem vs dedi. Bunlar 2 ay önce oldu. Şu an çok iyi, anlık şok sonrası düzeldi ve tamamen hayalimdeki ilişki oldu. Size "cinsellik istemiyorsa sizi sevmiyordur" diyenlere kapılıp gitmeyin sizden başka kimse o ilişkiyi yaşamıyor bilemezler o yüzden kimse peşin yargı dağıtmasın, bana da seni bırakmış hemen affettin mi vs diyorlar yahu ben tanıyorum bu adamı kaç yaşında kadınım affetmeyi tercih ettim diye salak mı oldum hemen
İlişkilerin inişi çıkışı olur, sanmayın ki her gün gülüp eğleneceksiniz yeri gelecek kırgınken toplayacaksınız durumları, yeri gelecek fedakar olacaksınız, bunu aptal olduğunuzdan değil ilişkiniz için yapacaksınız, kullanıldığını hissediyorsan durma zaten o evde sevilmiyorsan yaptığın fedakarlık görünmüyorsa değersiz hissediyorsan durma o evde, ama ortada bir sorun var ve atlatacağına inanıyorsan da kaçma savaş ve üstesinden gelip güzel günleri kucakla. seviyorum sizleri, dışardan görünen şatafatlı hayatlara inanmayın bazen ağlayıp bazen gülcez, iç huzurunuzu gücünüzü kaybetmeyin, güçlü kalın.