2 yıldır evliyim fakat hala bakireyim

siyahtahta

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
71
-5
Merhabalar bir ay sonra 2 yıllık evli olacağım. Fakat ben hala kendimi bekar hissediyorum iki sene nasıl geçti anlamadım bile. Eşimle arkadaş gibi yaşıyoruz. Yazıyı yazmamın sebebi benim yaşadığımı yaşayan birileri varsa bana mantıklı akıllar vermesi???
Eşimle severek evlendik muhafazakar bir ailede yetişmiş hiç sevgilisi olmamış biriydi. İlk öp.üştüğü insan bile bendim. Ama sevgiliyken gayette istekli arzuluydu anlayabiliyordum sadece öp.üşürken bile.
Evlendik ilk gece ikimizde tecrübesiz olduğumuzdan ve eşim çok çekingen bir yapıda olduğundan birlikte olamadık.Daha sonrasında bir çok kez denedik fakat normalde sertleşmesine ragmen ilişki anında erekte kaybı oluyordu ve sebebi doktorlar tarafından psikolojik saptandı. Psikologa da gittik farklı yöntemlerde denedik ama iki senede toplam on kere denemişizdir çünkü eşim karakteri gereği her seyı erteleyen biridir başarısız oldukca da cinsel isteksizlik ve sogukluk olustu kendisinde . İşinde de çok yogun calısan birisi bu nedenle de cokta denemeye meyili olmadı. Sürekli benim cabalarımla denedik ama olmadı o da farkında aslında ama hep erteliyor. Birbirimizi seviyoruz asla şüphem yok . Umursamaz da degıl biliyorum sürekli kafasında bu durum. Ama artık ben cok yoruldum beklemekten ya da cabaların boşa cıkmasından. Lütfen aynı durumu yaşayanlar nasıl mücadele ettiğini yazabilir mi?

Çabalıyor ugrasıyor. Özele gidiyor degısık bir tedavi var şok dalgası veriyor organa. Onu. Uygulattı ki bunlar hep ücretli seyler. Bu kadar ugrasan birini hemde bana karsı ilgisi sevgisi varken nasıl bırakayım. Ki bende seviyorum.
Tabiki tercih sizin ayrıca ben bırakın demedim. Ama ortaki sorunu en iyi bilen o. Umarım gerçek sebebi sizinle paylasır ve daha fazla vakit kaybetmeden yolunuzu cizersiniz

İlk zamanlar sorunu yok sayma cabasıyla size daha cok yanasmıs veya cabalamıs olabilir. Onları delil olarak kabul etmeniz cok makul değil. Aseksüel olabilir belki ama ben tıbbı bir sorundan ziyade ya yönelim ya da kaçınma hali yaratacak bir tramvayı değerlendirmenizi öneririm. Yorumlarınızı okudum aslında hiç bir ihtimali kabul etmediğiniz için durumu düzeltme yolunda (tabi oda istiyorsa) ona destek veremeyeceğinizi farketmelisiniz
Ben sanılanın aksi hic de kendını kandıran ezik bir tip degılım bu insanla ben yasıyorum . Bu nedenle de mantıklı gelen olabilitesi yüksek seyleri tabi ki kabul ederim.

Tabiki tercih sizin ayrıca ben bırakın demedim. Ama ortaki sorunu en iyi bilen o. Umarım gerçek sebebi sizinle paylasır ve daha fazla vakit kaybetmeden yolunuzu cizersiniz
En son ki konusmamızda söylediii şeyler şunlar: sen kesinlikle haklısın aynı durumda ben olsaydım kim bilir neler diyecektim sana vs. Acaba ayrılmamız daha mı hayırlı diye düşünüyorum ama sensiz yasayamam yoklugunla başa cıkamam vs.

En son ki konusmamızda söylediii şeyler şunlar: sen kesinlikle haklısın aynı durumda ben olsaydım kim bilir neler diyecektim sana vs. Acaba ayrılmamız daha mı hayırlı diye düşünüyorum ama sensiz yasayamam yoklugunla başa cıkamam vs.
inanın üzüldüm ikiniz içinde zor bir düsünün size söylediklerinden konustuklarından ne cıkarıyorsunuz sizce sebep ne olabilir? Tıbbı literatürü de arastırın yapay zeka yoluyla. Bir de belki psikiyatr desteği alabilirsiniz

Sevişirken de bu insan beni istiyor bunu da bir kadın olarak anlıyorum. Eşcinsel ya da aseksüel olsa benimle arzulu sevişemez diye düşünüyorum. Mesela sadece birleşme kısmı.

inanın üzüldüm ikiniz içinde zor bir düsünün size söylediklerinden konustuklarından ne cıkarıyorsunuz sizce sebep ne olabilir? Tıbbı literatürü de arastırın yapay zeka yoluyla. Bir de belki psikiyatr desteği alabilirsiniz
Öncesinde bir tartısma yasadık bu konu üzerinden üstüne gittm o nedenle konustu benımle. O da caresız cünkü. Bir de yasdıgımız yerde hastahane yok üc günde bir sehir dısına gidip tedavi aldı. Ugrasıyor görüyorum. Psikiyatriye de gittik . Pek bir faydası olmadı

Ben gercekten cok caresizim. Eşim ideal eş denilebilecek bir eş. Başka hicbir sorunumuz yok. Bana hic sorun yaratmaz. Her istediğimi maddi manevi yapar. Evde bana yardımcıdır anlayıslıdır. Ahlaki yönden cok iyidir merhametli cömert bir erkektir. Herkes bana çok şanslısın daha ne istiyorsun ki der bir seyden şikayet etsem (derdimi dahi bilmeden) neyse kısacası böyle bir insanı böyle bir sebepten bırakmak bırakın bana yakışmasını bunu yapacak yürekte yok çünkü seviyorum onu. Ama böyle yürümeyeceğini de biliyorum 1 yıldedik 2 yıl oldu böyle giderse 3 de olur. Nereye kadar sabrederim ya da o nereye kdr beni kendıne mahkum sekılde bırakır bilemem çünkü tahminimce bu işin icinden cıkamazsa boşanmayı o isteyecek(cocugu olmayan bir kadının istemesi gibi) bilmiyorum kendı kişisel gelişimime odaklandım yüksek lisans vs yapıyorum kendımı geliştirip sosyallesıyorum bir sekıl kafamı dagıtıyorum ve sabrımın sınırını bekliyorum.

Yorumların hepsini okudum bakın kimse yaşamadığı bi olayı yargılamasın çünkü çok zor 2 taraf içinde Ben tam tersini yaşıyordum oda zor ben isteksizken eşimin zorla istemesi tecavüz gibi oluyor düşünün eşinizin dedesi vefat etmiş dönüşte daha yoldayken mesaj atıyor size yapalım diye afedersiniz ama böyle sik beyinli bi eşlede olmuyor ha ben ayrıldım ama bu sebepler değil geçimsizlik evi otel gibi benide afedersiniz sadece ihtiyaç için almış gibi borcundan kumarından evle bizle ilgisizliğinden ayrıldım yani boşanmakta elbette evlilik kadar doğal bişey ama bunu sadece siz belirleyebilirsiniz başkaları değil.Bakın vücudumuzdaki herşeye beyin hükmeder bi sesle bi kokuyla bile etkilenir yada ülkeler arası şehirler arası olsa bile kadın erkek birbirine çekim varsa bu bi noktada kendini belli eder yani Eşinizin küçükken bi çiş eğitimi bile etki eder bunu abimden biliyorum 12 yaşına kadar geceleri altına kaçırdı şuan takıntılı birisi sürekli elini yıkar hemde derisi soyulana kadar bunları gözlemleyin varmı diye birde instagramda M.Barış Muslu diye bi sayfa var adamın Beynine Format At diye kitabı var siz oradaki hikayeleri bi dinleyin kimler neler yaşamış altında nasıl bi travma var bilmezsiniz çok basit veya eşinizin hatırlamadığı bi sorun olabilir ve çözülür inanınki yeterki pes etmeyin.Düşünün parkinson hastalığı iyileşip yürüyenler var bir sürü hikaye var.Hastalık diye bişey yok aslında hepsi bizim sıkıntılarımızın vücuda yansımış hali siz takip edin sayfayı anlarsınız ne demek istediğimi çok ilginç hikayeler var.

Öncesinde bir tartısma yasadık bu konu üzerinden üstüne gittm o nedenle konustu benımle. O da caresız cünkü. Bir de yasdıgımız yerde hastahane yok üc günde bir sehir dısına gidip tedavi aldı. Ugrasıyor görüyorum. Psikiyatriye de gittik . Pek bir faydası olmadı
Ne demiş psikiyatrist.bir nedene bağlamadı mı? Ya da tahmin yürütmedi mi?

Ben gercekten cok caresizim. Eşim ideal eş denilebilecek bir eş. Başka hicbir sorunumuz yok. Bana hic sorun yaratmaz. Her istediğimi maddi manevi yapar. Evde bana yardımcıdır anlayıslıdır. Ahlaki yönden cok iyidir merhametli cömert bir erkektir. Herkes bana çok şanslısın daha ne istiyorsun ki der bir seyden şikayet etsem (derdimi dahi bilmeden) neyse kısacası böyle bir insanı böyle bir sebepten bırakmak bırakın bana yakışmasını bunu yapacak yürekte yok çünkü seviyorum onu. Ama böyle yürümeyeceğini de biliyorum 1 yıldedik 2 yıl oldu böyle giderse 3 de olur. Nereye kadar sabrederim ya da o nereye kdr beni kendıne mahkum sekılde bırakır bilemem çünkü tahminimce bu işin icinden cıkamazsa boşanmayı o isteyecek(cocugu olmayan bir kadının istemesi gibi) bilmiyorum kendı kişisel gelişimime odaklandım yüksek lisans vs yapıyorum kendımı geliştirip sosyallesıyorum bir sekıl kafamı dagıtıyorum ve sabrımın sınırını bekliyorum.
Eşinizde sanırım prolaktin fazla ve o sebeple isteksizlik oluyormuş. Eylülde sorunun kaynağı belirlenmiş tedavi işe yaramadı mı?
Çok üzüldüm yazdıklarınıza, bu kadar sevdiğinizi söylüyorsanız ve hala tahammülünüz bu kadar yüksekse belki de cinsellik sizin de ilişkide ilk aradığınız şeylerden değildir. Sadece bir sorun olarak görülmesi gerektiği için öyle görüyorsanız siz de biraz salabilirsiniz durumu. Çocuk istediğiniz zaman tekrar düşünürsünüz o da bu sürede üstünde bir baskı olmadan tedavisine devam eder.
Eğer sizin için önemliyse ve bu kadar sabrediyorsanız ona da ne diyeceğimi bilemedim. Sorun biyolojik kaynaklı başlasa da artık psikolojik bir kaygı da var gibi görünüyor. Diğer ihtimalleri elediğiniz için onların üzerinde durmuyorum. Eğer söylediğiniz gibiyse hem ilaç hem psikolojik tedavi görmeli şartları ne kadar zor olursa olsun. Burda bir çabasızlık görürseniz siz de o noktada yeni bir yol çizmeye kendinizi hazırlayabilirsiniz. Çünkü böyle ömür geçmez size de yazık

Eşime sorduğu bazı özel sorulardan sonra aldatma vs gbi. Tamamen ilk gecenin başarısızlıgı sonucu oldugunu söyledi. Siz erken bile gelmişsiniz yıllarca bu durumu yasayan var vs dedi. Tedavi etmıs gibi konusuyodu yani. Bir cinsel terapi tedavisi var tek seferde anlatmıyor her seans sıra ile veriyor sonucu yok garantis yok bize de sacma geldi bir iki seanstan sonra bıraktık para tuzagı gbiydi

Eşinizde sanırım prolaktin fazla ve o sebeple isteksizlik oluyormuş. Eylülde sorunun kaynağı belirlenmiş tedavi işe yaramadı mı?
Çok üzüldüm yazdıklarınıza, bu kadar sevdiğinizi söylüyorsanız ve hala tahammülünüz bu kadar yüksekse belki de cinsellik sizin de ilişkide ilk aradığınız şeylerden değildir. Sadece bir sorun olarak görülmesi gerektiği için öyle görüyorsanız siz de biraz salabilirsiniz durumu. Çocuk istediğiniz zaman tekrar düşünürsünüz o da bu sürede üstünde bir baskı olmadan tedavisine devam eder.
Eğer sizin için önemliyse ve bu kadar sabrediyorsanız ona da ne diyeceğimi bilemedim. Sorun biyolojik kaynaklı başlasa da artık psikolojik bir kaygı da var gibi görünüyor. Diğer ihtimalleri elediğiniz için onların üzerinde durmuyorum. Eğer söylediğiniz gibiyse hem ilaç hem psikolojik tedavi görmeli şartları ne kadar zor olursa olsun. Burda bir çabasızlık görürseniz siz de o noktada yeni bir yol çizmeye kendinizi hazırlayabilirsiniz. Çünkü böyle ömür geçmez size de yazık
Doktorumuzun uyguladıgı tedavi yeni sonlandı 1 -2 aya etkisini gösterir dedi. Söylemesine 70 yasındaki hastalarda bile işe yarıyormus. Cok ilgili sağolsun genc oldugumuz icin extra özen gösteriyor çözecez bu işi isteksizliğin hic yapamadgndan o düzelir vs diyormus.
Benim önceliğime gelirsek ister istemez öncelik olmaktan cıkıyor bir süre sonra cunku kendımı yıprattgımı farkettım. Mutsuz oluyorum ve ben mutsuz olmaktan mutsuz görünmelten hayatı boyunca hep nefret etmıs biriyim. Bu nedenle bazen salıyorum bazen isyan ediyorum bu duruma. Ruh halim iyice bozuldu. Benim psikiyatri gecmısımde var eşimde cok korkuyor bu durumların benım eski hastalıklarımın nüksetmesıne sebep olmasından.Fakat yapacak bir sey yok aramızdaki sevgi bagı güclü ve sabrwdiyorum cogu zamanda ona yansıtmıyorum elimden geldıgınce destek oluyorum .

Doktorumuzun uyguladıgı tedavi yeni sonlandı 1 -2 aya etkisini gösterir dedi. Söylemesine 70 yasındaki hastalarda bile işe yarıyormus. Cok ilgili sağolsun genc oldugumuz icin extra özen gösteriyor çözecez bu işi isteksizliğin hic yapamadgndan o düzelir vs diyormus.
Benim önceliğime gelirsek ister istemez öncelik olmaktan cıkıyor bir süre sonra cunku kendımı yıprattgımı farkettım. Mutsuz oluyorum ve ben mutsuz olmaktan mutsuz görünmelten hayatı boyunca hep nefret etmıs biriyim. Bu nedenle bazen salıyorum bazen isyan ediyorum bu duruma. Ruh halim iyice bozuldu. Benim psikiyatri gecmısımde var eşimde cok korkuyor bu durumların benım eski hastalıklarımın nüksetmesıne sebep olmasından.Fakat yapacak bir sey yok aramızdaki sevgi bagı güclü ve sabrwdiyorum cogu zamanda ona yansıtmıyorum elimden geldıgınce destek oluyorum .
E tamam işte çözülmüş gibi görünüyor bence enseyi karartmaya gerek yok üzülmeyin boşuna. Cinsel terapi de işe yarar para tuzağı değil tabii ki ama hormonal sorun düzeldiğinde direkt düzelebilir onu gördükten sonra geçmezse terapi düşünürsünüz olmazsa. Eşiniz çabaladığı sürece ümit var diye düşünüyorum

E tamam işte çözülmüş gibi görünüyor bence enseyi karartmaya gerek yok üzülmeyin boşuna. Cinsel terapi de işe yarar para tuzağı değil tabii ki ama hormonal sorun düzeldiğinde direkt düzelebilir onu gördükten sonra geçmezse terapi düşünürsünüz olmazsa. Eşiniz çabaladığı sürece ümit var diye düşünüyorum
İnşallah🙏

Belki yorumum beğenilmeyecek ama önemli değil herkes kendi düşüncesini yazar. Her şeyin dört dörtlük olduğu evlilikte penetrasyon yüzünden ben boşanmazdım. İlişkilerde herkesin öncelikleri farklı. Benim için ilk 3te başka şeyler var mesela. Hele bi de durumunu kabullenip çözüm arayan bir adam yani.

Eşinizi sevıyorsanız ve ona zaman verip beklicekseniz … yumurtalarınızı dondurun …. Sıkıntı stres derken yumurtalık rezervleri düşüp gidiyor yaşda girince sonra bide bunun için hırpalanmayın .

Biz ailemize yakın ama sehir dısında yasıyoruz neredeyse her tatil günü memleketteyz.Dediğim gibi eşim için öncelik aska değil çünkü.Çözüm bulmakta öncelik değil çünkü o eski istekli kişi değil ilk evlendiğimizde böyle değildi . Yani başarısız girişimler olmadn önce. Sizi bir kedi gbi sevıyort vs dediğinize bende katılıyorum bencede öyle bunu dile de getirdim.Ailesine anlatmaya gelince de anlattım başlarda onlarda bir halt yapamadı bende bir daha konusmadım onlar suan çözüldü sanıyor muhtemelen.Boşanmak kolay olan ,çözüm olmamalı .
Siz daha toz konduramıyorsunuz o zaman niye buraya yazıyorsunuz ki. Bas baya kedi sever gibi seviliyorsunuz bunu kabullenmek bu kadar zorsa neyin çözümünü arıyorsunuz! Hanım efendi eş ne kadar ilişki sorunuda yaşasa kurlaşır. Doğada ki tüm canlılar öyledir. Size belden sarılır öper öpüşür filim izlerken vs. Yani bunlar eş kavramının doğasında vardır . Özellikle banyoda eşiniz traş olurken yardım ister ensesini düzeltebilirsiniz vs.sonra sizinle öpüşür yada kese bahanesi ile sizi banyoya çağırır. Birlikte duş almak ister . Bence eşinizi izleyin cinsel seçimi farklı mı araştırın bu anlattıklarınız bir çok kişinin aklına bunu getiriyorsa bir sebeb vardır. Hani Aldatılan kadında bir türlü kabullenemez eşim yapmaz der ya işte siz de şuan söylenenelere o şekilde yaklaşıyorsunuz . Kesin eşiniz geydir demiyoruz olabilirliğini ve sebeblerini söylüyoruz tek yapmanız gereken biraz izlemek, takip etmek tlf karıştırmak . En basiti netfilix izliyorsanız erkek erkeğe olan sahneli diziler filimler var onları izlerken anlarsınız yutkunur istemsizce yapar bilinç tepki verir. Çekinir ayak el kor hareketlenir çok basit anlamak aslında

X