Siz genç olduğunuzu söylemişsiniz, bence yıllar içinde bu durumun sizi nasıl etkileyeceği konusunda pek farkında değilsiniz.
Bir müvekkilim vardı , aynı sizin durumunuzda , beden evliliğin başında boşanmadım diye sorunca ( kelimesi kelimesine hatırlamıyorum, hatırladığım kadarı ile yazayım , “ Ben çok seviyordum , onun da beni sevdiğinden eminim. Bir dediğimi iki etmez, her istediğimi alırdı, bana karşı çok iyi , vicdanlıydı. İçkisi , kumarı , sigarası bile yoktu, sakin ve çok iyi bir insandı. Ben herhalde ben fazla istiyorum cinselliği , ben de bir sorun var diye düşündüm. Zamanla düzelir kocam ya da alışırım zannettim. Çocuk da olunca artık tüm ilgimi ona verdim. Gene iyi bir eş ve iyi bir baba oldu demişti. “ Bu kadar iyi bir koca ve baba ise neden boşanmak istiyorsunuz sorusuna ise “ artık varlığı , sanki gerçek bir erkekmiş gibi evde koca olarak durması bile beni rahatsız etmeye başladı. Yemek yemesi , konuşması , varlığı bile başımı ağrıtır hale gelmişti dedi. Kocası hiçbir özel günü unutmayan bir insanmış, sevgililer gününde pahalı bir altın bileklik almış , benim için son nokta oldu demişti. İnsanların içinde bana o hediyeyi verdi, açtım baktım zoraki gülümsedim, ama yapmak istediğim o bilekliği burkup ağzına sokup tutturmaktı, sen erkeklik kocalık mı yaptın ki , bana hangi yüzle sevgililer gününde hediye alıyorsun demek istedim” diye cevap verdi. Bütün gece hüngür hüngür ağlamış , kocası ise hala sessiz bu konuda , zaten cinsellik konusunda yıllar içinde tek başıma konuşuyormuş gibi hissediyorum demişti. Sonra işte avukat arayışına girip bana gelmişti. Benim bu kırgınlığımı , üzüntümü hayal kırıklığımı görmeyen, görmezden gelen adamın beni sevdiğini nasıl düşündüm demişti.
Bişeyleri kabul ettim diyorsunuz ama birbirine dokunmadan duramayan çiftleri, aman kocamda bir rahat bırakmıyor her gün istiyor diye şikayet eden kadınları , filmlerde dizilerde şehvet ile sevişen çiftleri görünce kabul ettikleriniz size inanın fiziksel rahatsızlık olarak dönecek.