Kabullenmemiş gibi yapmanızın sebebi, size vaadedilenleri ya da verilenlerin yeterli geleceğini düşünmeniz. Ama siz bir yemek çeşidinden ya da mini etek giymekten vazgeçmiyorsunuz, evliliğin temeli olan bir ihtiyacınızın karşılanmasından temelli olarak vazgeçiyorsunuz. Yargıtay kararlarında bile evliliğin cinsel ihtiyaçların tatmin amacını taşıdığı ve bu ihtiyacın bir tarafın kusuru yüzünden karşılanmaması halinde diğer taraftan evliliği sürdürmesinin beklenemeyeceği yönünde kararları var.
Bahsettiğim müvekkil zamanla özellikle fimlerde dizilerde tutkulu öpüşme ve sevişme sahnelerini görünce kötü olduğunu , bakmaya dayanamadığını anlatmıştı. Beni bir erkek böyle tutkulu öpmeyecek, bana böyle dokunmayacak olması beynimi zonklarıyor , düşünmekten başımı ağrıtıyor demişti. Sonra zaten ilaç kullanmaya başlamıştı. Bu müvekkil 20 li yaşlarda evlenmişti. Boşandığında 39 yaşındaydı. Siz güzellik ve çekicilikten bahsedince dediği bişey aklıma geldi. Ben şu an cinsel hayatı olan bir kadın olarak 25 yaşımdan daha çekici ve güzel hissediyorum demişti.
Kocanız bu durumlara ne diyor , ne açıklama yapıyor , aileler ile konuştunuz mu bu durumu ?