- 22 Aralık 2020
- 3.640
- 11.485
Masumca öpüp gıdısından mıncırıp film izlemeye devam ederken bir cift gözün karanlıkta seni süzdügünü hissettigin an "nereden öptün" pismanligi gelir aşfkdlfkflfkAhahah ben de dicektim 10 seneyi devirince normale döner ama dönmüyormuş. Hormonlu adam
Buna da gelemem diğerine de. Öpüşgen insanım ben her öptüğümde yatağa gitmeye kalksak iki gün sonra cenazemiz çıkar evden
Haha aldıgımdan beri böyleydi yoksa verirdimNe yedirip iciriyon taktik verirmisin
Günde nerede bulayım Bi sabah Bi akşam evdeyken onda da istiyorum işte öpmek ama küçük öpücüklerden fazlasına izin vermiyor bazen zorla öpüyorumAz öpüyorsunuz ondan. Günde 8362728 kez öperseniz duyarsızlaşıyorlar bir yerden sonra
Film izlemek bizim için çok ciddi bir iştir, öyle sulandırılmaz. Sadece bi el memede falan olabilirMasumca öpüp gıdısından mıncırıp film izlemeye devam ederken bir cift gözün karanlıkta seni süzdügünü hissettigin an "nereden öptün" pismanligi gelir aşfkdlfkflfk
Konu sahibine de ayip olacak öpmüyor dedikce bizdeneyse
Ay ona da razıyım ben ama karşı taraf işe gidicem vs diye uzak kalıyor yoksa havada karada her an yaniBizde de var öyle bir sıkıntı dldjdkdjd çok öpüşüyoruz ama sadece öpüştük bitti olmuyor ikimiz de pek rahat durmuyoruz zaten
Vazgeçtik biz onu anlamlandırmaya çalışmıyoruzAranızda filolog var mı? Hala başlığı oturtamadım
Acaba aĞız sağlığı problemli olabilir mi çürük dişler koku vs. Siz rahatsız olmayın die falan..10 yıllık eşim var öpüşmeden direk ilişkiye giriyor çok sinir oluyorum ne duygusallık ne dokunmak hiçbir şey yok merak ediyorum sizin eşlerinize öpüşüyor mu
Aranızda filolog var mı? Hala başlığı oturtamadım
Ağzım kokuyor diye öpüşmeyen yüce gönüllü adama doktorun yolunu gösterelimAcaba aĞız sağlığı problemli olabilir mi çürük dişler koku vs. Siz rahatsız olmayın die falan..
Bunu sormak ıcın mı üye oldunuz10 yıllık eşim var öpüşmeden direk ilişkiye giriyor çok sinir oluyorum ne duygusallık ne dokunmak hiçbir şey yok merak ediyorum sizin eşlerinize öpüşüyor mu
3 bilinmeyenli denklemi diyor alinca uyuyor diyor.Aranızda filolog var mı? Hala başlığı oturtamadım
Ya da tam tersi konu sahibinde de olabilir ama bence adam dümdüz öküz yani sebep bu dkdjdkdAcaba aĞız sağlığı problemli olabilir mi çürük dişler koku vs. Siz rahatsız olmayın die falan..
Sex demek istiyor galiba yasaklı bi kelime mi acaba direk yazdım ama kdjdkdjdAranızda filolog var mı? Hala başlığı oturtamadım
Herkes böyle değil, eşiniz sevişmeyi bilmiyor, sadece filmlerde olur sanıyor galiba10 yıllık eşim var öpüşmeden direk ilişkiye giriyor çok sinir oluyorum ne duygusallık ne dokunmak hiçbir şey yok merak ediyorum sizin eşlerinize öpüşüyor mu
Evet zaten sonunda bu kendisi titiz bir başak burcu yok dişin çürük mü yok terledin mi Yok o mu Yok mu bunları bahane ediyor sürekliHerhangi bir hijyen sorunu yoksa öpüşmeyen erkeğin sevdiğini düşünmüyorum.
Ve evet kudraya katılıyorum, öpüşmek sevişmekten bağımsız bir eylem.
Boşanmaktan başka çözüm yok o zaman. Ya kabul edip ses etmeyip yaşayacaksınız ya da boşanacaksınız.Evet zaten sonunda bu kendisi titiz bir başak burcu yok dişin çürük mü yok terledin mi Yok o mu Yok mu bunları bahane ediyor sürekli
Başak burcu değil obsesif, bunu burçlara bağlamak anlamsız. Eminim bunları duydukça daha titiz daha bakımlı bile oldunuz ama faydası olmadı. Gerçek sebep bu da değildir bence, ya cinsel tercihi farklı ya sizi sevmiyor. Gay erkek konularında hep kadına bir kusur bularak uzaklaşma hali görüyoruz çünkü, kkda bolca var böyle konuEvet zaten sonunda bu kendisi titiz bir başak burcu yok dişin çürük mü yok terledin mi Yok o mu Yok mu bunları bahane ediyor sürekli