- 3 Ocak 2016
- 3.126
- 6.285
- 40
Siz benim hayatımı ne hakla sorguluyorsunuz?bu hakkı size verdim mi ben?pasif olduğumu nerden biliyorsunuz?
İllaki sevgililik yatıp kalkmaktan ibaret değildir bunu normalmiş gibi anlatmayın lütfen..birbirinizi tanımak kafalarınızın uyuşması hayata aynı yönden bakmakta önemlidir bence sevgililik cinsellikten daha önemlidir..erkekler dener sevgiliyken ya tamam diyip birliktelik olur ya da eğer erkek gerçekten aşıksa bekler kırmadan sabreder o anı yaşamak İçin (evlenmek için)mantıklı olanda budur..aşk sırf cinsellikten ibaret değildir öyle olmamalı..hele ki illaki cinsellik yaşamak İçin birisi zorlanmamalı..ten uyumu diye adlandırılan şey bana çok saçma geliyor evlenincede bilinebilir..allahaşkına bana ruslarla kıyas yapmayın yabancılar bekaret bekaret diye tutturmuyorlar çok genç yaşta birliktelik yaşıyorlar onların hayat tarzlarıyla bizlerin hayat tarzlarını karşılaştırmak çok saçma..bizim Türk erkekleri bekaret diye tutturuyor farkındaysanız..ayrıca tekrar ediyorum benimle ilgili bilip bilmeden atıp tutmayın saygı çerçevesinde konuşmak isterim
sana saygı duymayan birinden uzaklaş. Kadınları cinsellik den başka bişey olarak görmeyen erkekler sonunda her türlü şiddeti uyguluyorNormalmi benmi abartyorum 24 yaşındayım hiç böyle bir deneyimim olmadi hoşlandgm bir adam var ama yakınlaşmyrm diye benden uzaklaşyor?
sana saygı duymayan birinden uzaklaş. Kadınları cinsellik den başka bişey olarak görmeyen erkekler sonunda her türlü şiddeti uyguluyor
Eskiden erkekler bu kadar her şeyde öne çıkmıyordu. Tabi baba karısına kötü davranan erkeği erkek diye çağırıyordu. Gerçi yine aynılarcinsellik olarak görmeyen de uyguluyor şiddetin sebepleri çok farklı yoksa 15inde daha erkek sinek bile tanımadan evlenen ninelerimiz de şiddet görmüyor muydu?
Bu konuda dertli ben değilim konu sahibi..konu sahibi birşey sormuş ben sormadımbu konuda dertli olarak yazan sizsiniz ben genel konuştum üzerinize neden alındınız?
ten uyumu evlendikten sonra bilinirse, yoksa ne olacak? evlilik bitecek mi?
sizin dediğiniz gibi olsa evliliklerde bu kadar cinsellik kaynaklı sorun yaşanmaz. bu kadar sorun yaşanıyosa çoğu evlenmeden önce tanımadığı için.
sevgi önemliyse evlilik sonrası neden cinsellik yaşıyoruz? sevgi önemli diye evlilik sonrası da oturun o zaman.
yabancılardan bahsetmedim ben bir de.
bizim o bekaret bekaret diye tutturan erkleklerimiz konu ruslar ukraynalılar oldu mu hiç önemsemiyor bekareti.
o afrası tafrası pasif gördükleri kadınlara yani bunu anlayın önce.
cinsellik sevgiyi besler.
cinsellik olmayan aşk eksiktir.
sevgi aşk bir süre sonra cinsellikle tamamlanırsa güzeldir. ilk günden cinsellik diye tutturan zaten abazadır geçin..
erkek saygı duyar bekler evet ama o beklediği sürede gözünde o kadar büyütür ki bu olayı evlendikten sonra pufff bu muymuş diye bütün hayalleri yıkılır.. sonra gelsin isteksizlik sorunları.
ben evlenmeden önce yapmıyorum tercih etmiyorum dersiniz ama oturup bunun felsefesini yapmak komik.
kimse sizin dar kalıplarınıza göre yaşamak zorunda değil sonuçta.
Bu konuda dertli ben değilim konu sahibi..konu sahibi birşey sormuş ben sormadım
Ayrıca gerçekten çok çirkinleşiyorsunuz bu yüzden he he deyip geçiyorum daha fazla sizle diyalog halinde olmak istemiyorum çünkü düşüncelerimiz çok farklı..sonra da buraya gelip ilişkim bitti ve ya benimle evlenmiyor diye yazmayın zira bunu çok okuyoruz görüyoruz..benim kalıplarım dar değil siz çok genişsiniz sorun buben bu kadar geniş olamadım ve hiçte pişman değilim enazından arkamdan çirkin sözler söyletmedim erkekler çok farklıdırlar kız arkadaşlarımdan duydum onların yaşadıkları ve ilişkileri bitince çok çirkin sözler söylendi arkalarından..alıntı falan yapmayın çünkü saygı çerçevesinde konuşamıyoruz biz sizinle..gözardı et yapıyorum hadi by by
Bizim kaybedecegimiz sey nedir, bekaret mi? Eger kisi bekarete onem veren biriyse evet birlikte olmaz, olmak isteyen bir erkekle de sevgili olmaz.Erkeklerin kaybedecekleri birşey yokken bizim kaybedeceğimiz birşey varken olabilir mi acaba??
O zaman her sevgilimizle yatıp kalkalım bu olamaz ki
Yatıp kalkıyorlar erkekler sonra da evlenecekleri zaman kız arıyorlar o zaman böyle birşeyin olmaması gerek onlar keyifle yatıp kalıkıcaklar ama olay evliliğe gelince ilkin olmak istiyorum da demeyecekler
Erkekler farklılar biz kadınlar daha farklıyız onlar anlık zevk almaya bakarken bizler duygusal ve ilerisini düşünerek hareket ediyoruz ve daha mantıklıyız
Benim kocam evlenmeden benimle birlikte olmaktan rahatsız olmadı ama evlenince hep asagiladi beni diyen çok yakın bir arkadaşım var.Cinsellik yaşadıktan sonra kendini değersiz hissedenlerin algısıdır bu olay. Kişi kendini değersiz hissedip, afedersiniz 'defolu' bir mal gibi görürse kusura bakmayın karşıdaki erkekten de aynı muameleyi görür.
Hele yaşadığınız şeyin bir arkasında durun, kendi cinsel özgürlüğünüze sahip çıkın bakalım ne oluyor o erkeklerin tavrı.
Ki zaten ne hikmetse ilk söylediğim şekilde davranan kadınların karşısına hep 'bakire olmalı benim evlendiğim kadın, ama ben daldan dala yaşarım o problem değil' kafasında olanlar çıkıyor ne hikmetse. Ondan sonra da gelsin genellemeler her erkek böyledir diye.
Hayır efendim artık çoğu erkek bu durumu umursamıyor.Kişi kendi kafa yapısındaki insanları çevresinde topluyor sadece. Ondan sonra da kendi çevresini herkese malediyor.
Şimdi sevgililikte cinselliğe gelince. Bazısı için olmazsa olmazdır, bazısı için ise olmamalıdır, beklenmelidir vs. İkisi de normaldir. İkisi de yanlış değildir. Cinselliğe taşıyacağım bir ilişkim olmadı. Kimseye aşık olmadım açıkcası. Birgün olsam ben olayı cinselliğe taşır mıyım bilemiyorum. Yılların tabusu ve kapalı bir çevrede büyüme durumu var. Mesela yaparım yada yapmam diyemiyorum ben. Zannımca hislerinle, kalbinle hareket edip akışına bırakma durumu. Çok hesap kitap isteyen birşey değil bu olay bana göre.
Benim kocam
Benim kocam evlenmeden benimle birlikte olmaktan rahatsız olmadı ama evlenince hep asagiladi beni diyen çok yakın bir arkadaşım var.
Başkasıyla birlikte olmadığını düşünüyormuş.
Adam sanıyor ki sadece kendine has kadın onu bekledi sanıyor s.lak adam.
Rıca ederim bızı erkekler gıbı gıbı herseyı yaparız kalıbına sokmayın bız kadınız. Ne erkekler bızden ğstun nede bız onlardan üstunuzbu adamlar nedense hep türk kızlarına efelenir ama karşısına bir tabur erkekle olmuş rus kızı çıktı mı çat diye nikah kıyar. yani dik duracaksınız?
bana neden yapamıyorlar o efeliği?
klasik erkek zihniyetini böyle böyle kıracağız.. bizim de birey olduğumuzu cinsellikte onlar kadar özgür olabileceğimizi kafalarına sokacağız.
hayat bu gibi saçma şeyler için çok kısa...
Kadının dediği ve bu yazdığınız ne alakaRıca ederim bızı erkekler gıbı gıbı herseyı yaparız kalıbına sokmayın bız kadınız. Ne erkekler bızden ğstun nede bız onlardan üstunuz
Allah allah bune saçmalık sizin deyimle cevheri işleyen önüne gelenle beraber oluyor ama. Cevher çöplüğe mi düştü o zaman size göreHaramla cıkalan yolda ne zaman helal beklendı acaba. Bukadarmı modeleştık. Sevgililerle cınsellık konusuluyor. Evet kadın guclu olmalı ama kadın kıymetlı bır cevher onu gerçekten seven işler. Yoksa bu tarz ellerde heba olur
Evet kadın guclu olmalı ama kadın kıymetlı bır cevher onu gerçekten seven işler. Yoksa bu tarz ellerde heba olur
Evet özgür ister sevişir ister sevismez kadın ne isterse onu yapar, kimse cinselliğe zorlayamaz çoğu erkek cinselliğe zorluyor benim flört ettiğim bir erkek ben cinsellik olmayacaksa yokum demişti bende yol verdim.bu adamlar nedense hep türk kızlarına efelenir ama karşısına bir tabur erkekle olmuş rus kızı çıktı mı çat diye nikah kıyar. yani dik duracaksınız?
bana neden yapamıyorlar o efeliği?
klasik erkek zihniyetini böyle böyle kıracağız.. bizim de birey olduğumuzu cinsellikte onlar kadar özgür olabileceğimizi kafalarına sokacağız.
hayat bu gibi saçma şeyler için çok kısa...
farkındasımisınız ama bu kadın cınayetlerını işleyen şizofremlerı bır kadın buyutuyor. Hanımefendi sacma olsada sıze gore saygı duymak zorundasınız.kadın bir cevherse ülkede bu kadar şiddet olayı neden var?
böyle saçma bir bakış açısı olamaz..
sanki kadın erkek yüzü görmeyince çok kıymet görüyormuş gibi yazmayın ya.. erkeklerin ikiyüzlü tavırlarını savunmayın.
Sız haramı normalestırebılırsınızAllah allah bune saçmalık sizin deyimle cevheri işleyen önüne gelenle beraber oluyor ama. Cevher çöplüğe mi düştü o zaman size göreya bırakın şu kafayı ya eline erkek eli değmemiş kocasının paspas yerine koyduğu kadınlar var. Ee sahi ne oldu bizim cevher??
farkındasımisınız ama bu kadın cınayetlerını işleyen şizofremlerı bır kadın buyutuyor. Hanımefendi sacma olsada sıze gore saygı duymak zorundasınız.
Sız haramı normalestırebılırsınız