Erkeklerin sevgililikte yatip kalkmak istemesi?

Bir erkek sevgilisiyle birlikte olmak isteyebilir, çok normal.
Aynı şekilde bir kadın da sevgilisiyle birlikte olmak isteyebilir, bu da çok normal.
Anormal olan ise birbirine uygun olmayan insanların ilişki yürütme çabaları.

Cinsellik yaşamak istemiyorsanız yaşamayın. Başkası istiyor diye yaşanmaz böyle bir şey.
Ama birbirinize göre değilsiniz belli ki. Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmayın.

Normalmi benmi abartyorum 24 yaşındayım hiç böyle bir deneyimim olmadi hoşlandgm bir adam var ama yakınlaşmyrm diye benden uzaklaşyor?
Şimdi oda bir ihtiyac ve sevdiği insanla olmak istiyor insan bence normal ama sizin hayata bakış açınızla alakalı bir durum

Benim için tensel temas çok önemli, ben istesem karşımdaki istemese saygı duyup uzaklaşırdım:KK53: Güven vermeyen bir tipse hiç bir şekilde yanımda bulundurmazdım zaten.

Iki sevgilinin birbirini istemesi çok normal. Daha önce de yazılmış ben de yazayım bu tamamen bakış açısıyla alakalı. Ama kendisi yapmak isteyip yapan kadınları basit gören, evlilikte ısrarla bekaret isteyen fikriyle zikri kendinden çelişkili örümcek beyinli biriyse uzak durulmali. Çünkü bu tip bir adamla birlikte olduktan sonrası mutlaka ayrılıktır. Sizinle birlikte olur ama evlenmek için bakire olduğunu düşündüğü bir kızı seçer. Açık fikirli biriyse sorun olmaz sizi bununla yargılamaz.

Seven erkek senin onurunu gururunu düşünür. Seven erkek saygı gösterir.. Kusura bakma senle cinsellik yaşamak isteyen o erkek müsveddesi doyuma ulaşınca senden uzaklaşacak zaten. Sevgi Aşk sadece cinsellik değildir. Terk et o kişiliksiz kişi yi ablacım😊

yıl 2020 cinsellik yaşamanın kadını onursuz yaptığını düşünen bir zihniyet var halen. hem de kadınlar böyle düşünüyor. erkeklerin abuk sabuk fikirlerini ne kadar da kolay benimsiyoruz... sevgi aşk cinsellik değildir diye diye evliliklerde cinsel sorunlarla boğuşan yığınlar yaratıldı...

Seven erkek senin onurunu gururunu düşünür. Seven erkek saygı gösterir.. Kusura bakma senle cinsellik yaşamak isteyen o erkek müsveddesi doyuma ulaşınca senden uzaklaşacak zaten. Sevgi Aşk sadece cinsellik değildir. Terk et o kişiliksiz kişi yi ablacım😊
Ay her erkek aynı mı? Değil. Tıpkı her kadının aynı olmadığı gibi. Her 2 cinsinde iyisi var kötüsü var. Eşlerini aldatan kadınlar var, o zaman erkeklerde bize "bütün kadınlar aynı" diye kötü söz söylesinler, bunu da normal karşılayalım. Siz iyi insanlarla karşılaşmadınız diye herkesi aynı kefeye koyamazsınız, koymamalısınız. Ayrıca onur gurur dediğiniz şeyin yerle bir olması 2 damla kana mı bakıyor? Bir kadın ilişki yaşadı diye onurunu gururunu kaybetmez, haberiniz olsun.

namus hayali bir kavramdır ısı tıcarete dökme kısmı belkı tartısılabılır kı o da kımseyı ılgılendırmez ama ıkı kısının yatıp kalkması son derece normal

X