Adamın derdi cinsellik demek kiNormalmi benmi abartyorum 24 yaşındayım hiç böyle bir deneyimim olmadi hoşlandgm bir adam var ama yakınlaşmyrm diye benden uzaklaşyor?
Bir psikolog demişti ki asıl niyeti anlamak istiyorsanız malum şeyleri reddedin.Eger sinirlenip uzaklaşıyorsa niyeti odur.Sabrediyorsa sizi kırmıyorsa değer veriyordur.Normalmi benmi abartyorum 24 yaşındayım hiç böyle bir deneyimim olmadi hoşlandgm bir adam var ama yakınlaşmyrm diye benden uzaklaşyor?
Erkeklerin kaybedecekleri birşey yokken bizim kaybedeceğimiz birşey varken olabilir mi acaba??yatıp kalkmayacağımız adamla neden sevgiliyiz ki?
yani lak laksa muhabbetse mesele adam çok sevgili oluyorsak bir çekim bir tutku olmalı.
eğer bunlar size tersse sevgili de olmayın okulda şurda burda lak lak yapacağınız erkekler vardır zaten.
bir de sadece erkekler değil kadınlar da istiyor neden sadece erkeklere indirgedin olayı?
+1Erkeklerin kaybedecekleri birşey yokken bizim kaybedeceğimiz birşey varken olabilir mi acaba??
O zaman her sevgilimizle yatıp kalkalım bu olamaz ki
Yatıp kalkıyorlar erkekler sonra da evlenecekleri zaman kız arıyorlar o zaman böyle birşeyin olmaması gerek onlar keyifle yatıp kalıkıcaklar ama olay evliliğe gelince ilkin olmak istiyorum da demeyecekler
Erkekler farklılar biz kadınlar daha farklıyız onlar anlık zevk almaya bakarken bizler duygusal ve ilerisini düşünerek hareket ediyoruz ve daha mantıklıyız
Hemen bir olay anlatayimNormalmi benmi abartyorum 24 yaşındayım hiç böyle bir deneyimim olmadi hoşlandgm bir adam var ama yakınlaşmyrm diye benden uzaklaşyor?
Erkeklerin kaybedecekleri birşey yokken bizim kaybedeceğimiz birşey varken olabilir mi acaba??
O zaman her sevgilimizle yatıp kalkalım bu olamaz ki
Yatıp kalkıyorlar erkekler sonra da evlenecekleri zaman kız arıyorlar o zaman böyle birşeyin olmaması gerek onlar keyifle yatıp kalıkıcaklar ama olay evliliğe gelince ilkin olmak istiyorum da demeyecekler
Erkekler farklılar biz kadınlar daha farklıyız onlar anlık zevk almaya bakarken bizler duygusal ve ilerisini düşünerek hareket ediyoruz ve daha mantıklıyız
Siz benim hayatımı ne hakla sorguluyorsunuz?bu hakkı size verdim mi ben?pasif olduğumu nerden biliyorsunuz?İşte siz pasif davrandığınız için bu erkekler böyle azıtıyor..
siz dik durursanız benim hayatım bu derseniz hemen susup çekiliyorlar.
burada bekaret bekaret diye tutturan erkeklerin konu misal rus kadınları oldu mu 50 adamla olsa da hemen nikahı bastığını bilmiyor muyuz?
niye?
çünkü o rus kızına höt zöt yapamaz. yaparsa hemen tekmeyi yer totosuna.
bunu bildiği için erkek ona laf edemez ama türk bir kadına her şeyi demeyi hak görür çünkü öyle şartlandırılmış bizim kızlarımız.
kimsenin bir şey kaybettiği yok yani.
dik duramazsanız tabii size yüklenmeye kalkan çok olur..
bana hiçbir erkek bu konuda gık diyemedi mesela. evlenme teklifleri de aldım kaç kere bildikleri halde.
siz dik duramıyorsanız sizin meseleniz..
sizin tabirinizle yatıp kalkmayınca erkekler çok mu kıymet veriyor çok mu evlenmek için dört dönüyorlar evlenelim diye?
bu kadar şiddet gören aşağılanan kadınlar hep kocasının ilki olmayanlar mı?
erkeklerin ne kadar ikiyüzlü olduğunu biliyoruz ama bu sizin kendi hayatınızı yaşamanıza engel olmamalı.
hem ne demişim bakın size uymuyorsa sevgili olmayın gidin görücü evlenin.
her sevgilimizle yatıp kalkalım mı diye bişey yok ki kaç sevgiliniz olacak pardon 20 tane mi?