• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

bence en güzel ve etkileyici olan rihannanın kendi çıkardığı parfüm nete yazarsanız bakabilirsiniz ben çok beğeniyorum

Arkadasim esine uzun seneler parfüm begendiremiyordu. Aklimiza gelen her türlü sexy kokulari denedik. Burada sayilanlar dahil :) Ama yok, kocasi bir türlü begenmedi gitti. Derken hic aklima gelmicek bir parfüm denemis.
AVON´dan TODAY parfümü.
Ve kocasi bayilmis buna. O günden beri bundan baska birsey kullanmaz oldu.
Ben parfümde hicbir cekici özellik bulamazken, esi cok etkileyici buluyormus, önemli olan da bu tabi...

beğenir tabi :52:
biri bilmem kaç lirayken ve cebi yorarken diğeri çok ucuz , adam tabi ucuz olanı beğenir :52:

şaka bir tarafa da bana acilen seksi kalıcı baştan çıkarıcı bir koku lazım :23: lütfen yardıııım ! :31:

beğenir tabi :52:
biri bilmem kaç lirayken ve cebi yorarken diğeri çok ucuz , adam tabi ucuz olanı beğenir :52:

şaka bir tarafa da bana acilen seksi kalıcı baştan çıkarıcı bir koku lazım :23: lütfen yardıııım ! :31:

chanel coco matbazel
yada bulgarı blv koyu mavı şişe:) erkek kardeşim bu kokuyu kokladıda abla, bu parfüm kışkırtıcı dedi:):16::16:

Bikeresinde DKNY Be delicious kullanmıştım nışanlımla ozaman arkadaştık bayılıyodu bu kokuya senin bu kokunu odamda heryere sıkmak istiyorum diyodu :1:

Birde avondan Little Black Dress bunu lise yıllarında kullanırdım babam hep miss kokulu kızım diye hitab ederdi bana :16: hanımeli misk kokulu bişey bu parfüm ara ara kullanırım. Lise bitince Burberry nin kokularını kullanmaya başladım çünkü bitek burberry nin kokuları beni rahatsız etmiyor baş ağırısı yapmıyor günlük kullanım için uygun her ortama gidiyor koku tarzları bütün kokuları hafif ve ideal kokular tercihim Burberry den yana :38:

benim eşim parfümden fazla anlamaz diyordum mesela,avon parfümü sıktığım zaman (adı ne olursa olsun)hiç beğenmezdi of bu ne ya derdi,intimately beckhamın farkına dahi varmamıştı,so elıxır purpleyi ben sordumda ha iyi demişti,burbery beat sıktığımda ise çok güzel kokuyorsun benim parfümlerden mi sıktın demişti çok uyuz olmuştum soğuttu beni resmen canım beat ımden, play intense sıktığımdaysa mmm çok güzelmiş adı ne bunun deyip beni resmen şoka uğratmıştı bende benim adam parfümden anlamaz diyordum meğersem garibim zevkine göre parfüm sürmediğimdenmiş :1:şimdi korkuyorum parfümümü değiştirmeye:1:

chanel coco matbazel
yada bulgarı blv koyu mavı şişe:) erkek kardeşim bu kokuyu kokladıda abla, bu parfüm kışkırtıcı dedi:):16::16:

canım bulgari parfümlerinin kalıcılıkları nasıl çünkü çok hafif hiç duyulmuyor gibi çok yorumlar almıştır bulgari,ama geçenlerde jasmin noir denedim bence gayet kalıcı bir kokuydu bende bunu mutlaka denemek istiyorum, birde clasic olanını başka tavsiye edeceğin parfümler varsa sevinirim:)

ilk önce kullanıcağınız parfüm teninize gerçekten uymalı ve çok abartarak sıkmamalısınız 1 fıs belki 2 fıs :) ben sarışınım beyaz tenliyim tenimde çok kurudur kullandığım parfümlere herkes bayılır. Çok güzel kokuyosun diye defalarca koklarlar beni :)

Yves Saint Laurent Baby Doll (genç kızların kullanabileceği hafif gül kokulu kalıcı bir parfüm hala kullanırım)
Burberry Classic (asla vazgeçemediğim kokulardan erkeklerin favorisi ve kış kokum)
Lacoste Touch Of Pink (yazın sıklıkla kullandığım ve eşimin beğendiği arasında genç kızlara özellikle tavsiye ederim.)
Lacoste Classic (annemin hediyesi ama eşimde çok beğenir günlük kullanıma uygun özellikle yazın kullanırım.)
Benetton Funtastic (15-18 yaşlarında kullandığım tatlı kokulu parfüm herkes yolda çevirip adını soruyordu :) )
Cecile Diva (eşimle ilk tanıştığımız gün sıktığım koku aşık olmuş bu kokuya hala arada kullanırım yaz için ideal)
Cacharel Noa (çok musk bebeğimsi br koku eşimle daha flört ettiğimiz dönemlerde sıkardım bebek kokulum derdi :)
Cacharel Eden (severek kullandığım ve hiç eskimeyen parfüm yaz kış akşamları kullanırım)
Chanel Chance (eşimin favorilerinden bende arada sıkıyorum)
The Body Shop Vanilla (rahatça kullanılabilen minik şişesi ile yaz kış favori parfümüm eşim bunu sıkınca vanilyalı absolutim diyor :)
DKNY RED delicious (bıkmadan sıkılmadan kullanabileceğim parfüm elmayı kim sevmez ? :)
Lolita Lempicka (eşimin tek başıma dışarı çıktığımda yasakladığı bir koku daha :)
Escada Magnetizm (tam bir kış kokusu eşim pek sevmesede ben severek kullanıyorum çevremden çok soran oluyor bu parfümü)
Jean Paul Gaultier Classique (işte tam bir kadın kokusu daha bu eşimin favorilerinden bunu dışarda sıkmam yasak)
Paris Hilton Can Can (şekerli ve tatlı bu kokuya bayılıyorum yaz kış favorilerimden)
Giorgio Armani Code (eşimin pek sevmediği ama arkadaşlarımın çok sevdiği günlük kullanıma yaz kış uyan favori parfümlerimden)
Chloe Love (eşimin hediye aldığı bu da yasaklı olan parfümlerden :)
Yves Saint Laurent Opium (işte uzun zamandır favori kokum eşimde bana çok yakıştırıyor.)
Calvin Klein Beauty (ilk sıktığımda eşim tepkisizdi ama 15 dk sonra bana yeniden aşık oldu diyebilirim bu parfümü de dışarda sıkmam yasak :)
Sarah Jessica Parker Covet (babamın hediyesi biraz yoğun bir koku kışın kullanıyorum)
Lancome Tresor Midnight Rose (eşimin hediyesi çok beğenerek kullanıyorum :)
Narciso Rodrigez for her pembe şişe (dayımın hediyesi tam bir akşam kokusu tek bir kere sıkmam yetiyor kokusu kıyafetlerde kalıyor yaz kış favori kokum ama eşim pek seksi bulmaz :)

eşimin kokusuna bayıldığı parfüm armani agua di gio fresh çiçek meyve karışımı bir parfüm ne çok hafif nede çok ağır eşim ısrarla bunu kullandırıyor.

miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir çiçeksi olarak ve kalıcılık olarak hafif ve sexy:) hangisini önerirsiniz kızlar :)

Onlarca parfüm denedim ama iki koku var ki hangi erkekle dışarı çıksam, kimin yanından geçsem sohbet etsem, ayak üstü muhabbetlerden tutun da akşam kahvelerine hatta daha özel ortamlara kadar herkes '' Aylin, bu koku çok dehşet yahu'' tepkisini veriyor.
1) Miss Dior Cherie
2) Miss Dior' un pabucunu çoktan dama attıran Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir

Son düzenleme:
Onlarca parfüm denedim ama iki koku var ki hangi erkekle dışarı çıksam, kimin yanından geçsem sohbet etsem, ayak üstü muhabbetlerden tutun da akşam kahvelerine hatta daha özel ortamlara kadar herkes '' Aylin, bu koku çok dehşet yahu'' tepkisini veriyor.
1) Miss Dior Cherie
2) Miss Dior' un pabucunu çoktan dama attıran Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir

canım mıss dıor nasıl kokuyor baharatmı çıçekmı? :31:

canım mıss dıor nasıl kokuyor baharatmı çıçekmı? :31:

Canım şekerli bir koku.
Ama şekerli dediğimde öyle ağır, yoğun bir koku düşünme.
Daha çok çiçeksi, meyveli gibi. Karamel bile var içinde, aroması bana bana pek kendini fark ettirmese de.
EDP versiyonunu tavsiye ederim
Artık yeni üretilen EDP lerde Cherie yazmıyor
Deneyebilirsin bunu da, hoş kokudur!

channel change
amor
sexi graffiti
bide böle yanından geçerken şeker gibi tatlı kokanlara bayılıyorlar
bazılarıda odunsu kokuları seviyor

Back