Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasim esine uzun seneler parfüm begendiremiyordu. Aklimiza gelen her türlü sexy kokulari denedik. Burada sayilanlar dahil :) Ama yok, kocasi bir türlü begenmedi gitti. Derken hic aklima gelmicek bir parfüm denemis.
AVON´dan TODAY parfümü.
Ve kocasi bayilmis buna. O günden beri bundan baska birsey kullanmaz oldu.
Ben parfümde hicbir cekici özellik bulamazken, esi cok etkileyici buluyormus, önemli olan da bu tabi...
beğenir tabi
biri bilmem kaç lirayken ve cebi yorarken diğeri çok ucuz , adam tabi ucuz olanı beğenir
şaka bir tarafa da bana acilen seksi kalıcı baştan çıkarıcı bir koku lazım lütfen yardıııım !
chanel coco matbazel
yada bulgarı blv koyu mavı şişe:) erkek kardeşim bu kokuyu kokladıda abla, bu parfüm kışkırtıcı dedi:)
Onlarca parfüm denedim ama iki koku var ki hangi erkekle dışarı çıksam, kimin yanından geçsem sohbet etsem, ayak üstü muhabbetlerden tutun da akşam kahvelerine hatta daha özel ortamlara kadar herkes '' Aylin, bu koku çok dehşet yahu'' tepkisini veriyor.
1) Miss Dior Cherie
2) Miss Dior' un pabucunu çoktan dama attıran Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir
canım mıss dıor nasıl kokuyor baharatmı çıçekmı?