mıracle,
bulgari crystal
bulgari blue süper kokulardır canım denediğinde yorumunu yazarsın
Ooo bunlar çok pahalı değil mi :s
Bursla geçinen bir öğrenciyim sadece
İşe geçince deneyebilirim ancak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mıracle,
bulgari crystal
bulgari blue süper kokulardır canım denediğinde yorumunu yazarsın
Ooo bunlar çok pahalı değil mi :s
Bursla geçinen bir öğrenciyim sadece
İşe geçince deneyebilirim ancak
dp ye git gucci flora al 13 TL missss gibide kokuyor hemde kalıcı
sıcak ve baharatlı kokular erkeklerin en beğendiği ve en etkilendiği parfüm aromalarındanmış :)
bu aromada olan parfüm markası bileniniz var mı hanımlar:)
senın tanımına uygun afrodızyak bır koku söyleyebılırımmmmm:)
azzoranın kırmızı şişesi.Yazın sakın kullanma kışlıktır.Tek fıs yeter sonra ağır gelebılır.azzora visittttt:)
eda, ne istediğimi anlamışsın :))
teşekkür ederim kokusuna bir bakacam :) merak ettim doğrusu:)
Bencede en sexy koku Hypnotic Poison ustelik acaip kalici. Evden cikmadan once 2 tane pislatsaniz (pislatmak ne demekse neyse annadiniz siz) butun gun kalio yani. Bu nedenlede uzun sure gidio ekonomik oluo. Ve bi cok erkek bu kokuya hasta benden solemesi. Ama oyle abartip sikmayin milleti baymayin. 2 tane yeter
Benim erkek arkadaşım da benim gibi geçtiğin yeri belli edeceğin ve seksi kokuları seviyor.
Önce çoğu kadının sevip de sıktığı, ama onun sevmediklerini yazayım
212 sexy - Bunun çok market parfümü gibi koktuğunu söyler.
hypnose - Herkes o kadar çok kullandı ki baydı der
euphoria - Sokaktan geçen 3 kadından 1i euphoria kokar ve çok tiki kız kokusu der.
ralph lauren , chanel chance... bu tarz bilindik kokuları istemez. Çünkü bana özel olmayacağını düşünür.
Sevdiklerine ve yorumlarına geçeyim bi de
Angel - Kışın, "adı ne bunun, işte bu, işte bu!!!" diye çığlıklar attı
Lady Million - Bu parfüm ilk çıktığı zamanlar, şık bir şekilde giyinip bunu sıkmıştım ve bunun kokusunu asla unutmaz, bana aşkını itiraf etmişti bunu ilk sıktığım gün
Gloria - Bu favori parfümüdür diyebilirim. İlk buluşmamızda sıkmıştım :) Afrodizyak da içerdiği söyleniyo
Magnetism - Bunu da sever ama aklına pek yer etmez, adını hatırlayamaz, tanıdık geldi bu kokun falan der sadece
black xs - Akşam eğlenmeye çıktığımızda birebir. Ama şimdi sıkıp koklatsam, adını hatırlayacağını sanmıyorum. Ama bence harika bir parfüm.
Roberto Cavallinin yenisi - Resmen kadın deyince akla ne gelirse, öyle kokuyosun der. Fazla feminen, kalıcı ve yoğun
Narcisso rodriguez for her - Bunu da tenime çok yakıştırır. Saf - masum kokuyosun der.
Loverdose - Bunu da çok farklı buldu
Dolce Gabbana Rose The One - Sadece parfüm sıktığımın farkında olur, yorum yapmaz