calvin klein euphoria mı lady million mı kızlarr
canım bence ikisi de çok kullanılan parfümler. Lakin ikisini de kullandım ikisi de hoş ama lady million daha kalıcı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende size en en en çok beğendiğim bir parfümü önereyim , lancome miracle . orjinali biraz pahalıdır ama değer bence , okadar hoş bir kokusu var ki hem kadın hem erkek bu kokuya kesinlikle hayran kalır .. mis mis .. :)
canım bence ikisi de çok kullanılan parfümler. Lakin ikisini de kullandım ikisi de hoş ama lady million daha kalıcı :)
ikisini de kullandım bence lady million, şu an bellamola sitesinde en uygun satılıyor
şimdi de nina ricci ricci ve davidoff echo hakkında fikir istiyorum :) ralph lauren tarzında hafif meyveli frsh 4 mevsimlik bir parfüm istiyorum :)
:) temiz ve ferah , günlük kullanım için uygun güzel aslında kimseyi rahatsız edecek baskın bir koku da değil ama pek ayirt edici bir özelliği de yok gibi sanki diğer lacoste konularında benziyor biraz, ben daha farklı bir kEvettt eveeetttt :107: ben bu parfümünn kokusunu çoookk merak ediyorumm biliyomusun kokuyu tarif edebilrmisin birazz
Eki Görüntüle 688384 Eki Görüntüle 688385
:) temiz ve ferah , günlük kullanım için uygun güzel aslında kimseyi rahatsız edecek baskın bir koku da değil ama pek ayirt edici bir özelliği de yok gibi sanki diğer lacoste konularında benziyor biraz, ben daha farklı bir k
üzere ilk başta biraz a
nanas kokusu almıştım , umarım faydalı olabilmisimdir
:) temiz ve ferah , günlük kullanım için uygun güzel aslında kimseyi rahatsız edecek baskın bir koku da değil ama pek ayirt edici bir özelliği de yok gibi sanki diğer lacoste konularında benziyor biraz, ben daha farklı bir k
üzere ilk başta biraz a
nanas kokusu almıştım , umarım faydalı olabilmisimdir
:) tlfondan yazdigimdan bir kismi silinmis galiba anlamadim?! Şu adrese bak istersen simdilik mrsbeebusy.blogspot, blgsyra geçince tekrarlarim :)
Teşekkür ederimm :107: ben lacoste'un ilk bayan kokusu pour femme klasik olanını çok seviyorum böyle kremsi çiçeksi pudramsi hafif bir koku. Bütün kokuları çok güzel Lacoste'un. Bu parfümünde lacoste pour femme gibi kremsi olabileceğini düşünüyorum en kısa sürede kokusuna bakıcamm çok sağoll
şimdi de nina ricci ricci ve davidoff echo hakkında fikir istiyorum :) ralph lauren tarzında hafif meyveli frsh 4 mevsimlik bir parfüm istiyorum :)