• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

bende size en en en çok beğendiğim bir parfümü önereyim , lancome miracle . orjinali biraz pahalıdır ama değer bence , okadar hoş bir kokusu var ki hem kadın hem erkek bu kokuya kesinlikle hayran kalır .. mis mis .. :)

bende size en en en çok beğendiğim bir parfümü önereyim , lancome miracle . orjinali biraz pahalıdır ama değer bence , okadar hoş bir kokusu var ki hem kadın hem erkek bu kokuya kesinlikle hayran kalır .. mis mis .. :)

haklısın canım bende çoook severim bu parfümü:) muhteşemdirrr:16::16::16:

lacoste pour femme
burberry classic bunlardan olumlu yorum aldım ama daha az rastlanır çiçeksi kokular arıyorum:/

Merhaba Arkadaslar :) ben araniza yeni katildim , muthis bir parfum meraklisi oldugum icin surekli bir parfum arayisim vardir benim de :)) burada sizlerle karsilastigima sevindim, yeni cikanlari takip ederim , yurt disinda ve yurticinde bulup denemeye, takip etmeye calisirim ancak duty free kadar rahatca bakip gonul gezdirecegim bir yer yok ne yazik ki zira hangi magazaya gidersem gideyim bir sure sonra ilgilenenlerden daha dogrusu onlarin sikintili hallerinden cekiniyorum , her zaman o anda almak uzere gitmiyorum cunku sadece bakmak, denemek kaliciligi test etmek vb nedenlerle de gidiyorum zira bu tip bilgileri iceren , parfumleri tanitan bir platform pek yok. Testerlar da gercekten cok yetersiz sayida dagitiliyor, ben de kendim bir blog tasarladim ve simdilik 2012 ve 2013 deki en yeni parfumleri ekledim yavas yavas hepsini de ekleyecegim ancak
siz de merak ettiginiz ve arastirmami istedigiiniz parfumler varsa ve bildirirseniz oncelikle eklerim tereddutlerinize yardimci olur belki ,
eger bloga kullandiginiz parfumlerle ilgili yorumlarinizi birakirsaniz tabii harika olur , hosunuza giderse.. cunku boylece parfumun gercek kaliciligi , etkisi vb, hakkinda hepimiz bilgi sahibi oluruz ki asil amacim bu aslinda ... birebir bizlerin fikirleriyle olusan, gercek veriler hepimiz acisindan daha faydali olur diye dusunuyorum, orada burada sorusturmaya gerek kalmadan parfume bakip kullanici yorumlarini okumak benim sik sik ihtiyac duydugum bir seydir bu nedenle kendi ihtiyaclarimdan ve gormek istediklerimden yola ciktim....Cok ozur dilerim konuyu saptirdiysam henuz yeniyim nasil konu acacagimi bilemedim , ayrica bir baslik da acacagim bu basligi baskasi acmis galiba ayip etmek istemem yardimci olabilecegimi dusundugum icin yazmak istedim, eger merak ettiginiz parfumler varsa buradan da bana mesaj birakabilirsiniz ya da mail atabilirsiniz ... eger ilginizi cekerse : mrs.beebusyblogspot.com ...sevgiler ...gorusmek uzere

NOT : siteden hicbir sekilde parfum satisi filan yapilmiyor, tumuyle kendi arastirmalarima dayali ve ilgimi ceken bilgileri icermekte..

şimdi de nina ricci ricci ve davidoff echo hakkında fikir istiyorum :) ralph lauren tarzında hafif meyveli frsh 4 mevsimlik bir parfüm istiyorum :)

DKNY women ' i bir dene istersen çok fresh ,ferah ancak pek fazla rastlanmayan bir koku geçen yaz istisnasız herkes sormustu , bir de dolce gabbana light blue ,eski bir koku imiş bana hediye gelmişti öyle keşfettim bu da beğenildiği için tavsiye ediyorum , ben de begendim ancak ilk söylediğim daha kalıcı durmustu benim tenimde..

Evettt eveeetttt :107: ben bu parfümünn kokusunu çoookk merak ediyorumm biliyomusun kokuyu tarif edebilrmisin birazz
Eki Görüntüle 688384 Eki Görüntüle 688385 :40::40::40::40::40::40:
:) temiz ve ferah , günlük kullanım için uygun güzel aslında kimseyi rahatsız edecek baskın bir koku da değil ama pek ayirt edici bir özelliği de yok gibi sanki diğer lacoste konularında benziyor biraz, ben daha farklı bir k
üzere ilk başta biraz a
nanas kokusu almıştım , umarım faydalı olabilmisimdir ;)

:) temiz ve ferah , günlük kullanım için uygun güzel aslında kimseyi rahatsız edecek baskın bir koku da değil ama pek ayirt edici bir özelliği de yok gibi sanki diğer lacoste konularında benziyor biraz, ben daha farklı bir k
üzere ilk başta biraz a

:) tlfondan yazdigimdan bir kismi silinmis galiba anlamadim?! Şu adrese bak istersen simdilik mrsbeebusy.blogspot, blgsyra geçince tekrarlarim :)

üzere ilk başta biraz a

Teşekkür ederimm :107: ben lacoste'un ilk bayan kokusu pour femme klasik olanını çok seviyorum böyle kremsi çiçeksi pudramsi hafif bir koku. Bütün kokuları çok güzel Lacoste'un. Bu parfümünde lacoste pour femme gibi kremsi olabileceğini düşünüyorum en kısa sürede kokusuna bakıcamm çok sağoll
:31:

Teşekkür ederimm :107: ben lacoste'un ilk bayan kokusu pour femme klasik olanını çok seviyorum böyle kremsi çiçeksi pudramsi hafif bir koku. Bütün kokuları çok güzel Lacoste'un. Bu parfümünde lacoste pour femme gibi kremsi olabileceğini düşünüyorum en kısa sürede kokusuna bakıcamm çok sağoll
:31:

Rica ederim :))

şimdi de nina ricci ricci ve davidoff echo hakkında fikir istiyorum :) ralph lauren tarzında hafif meyveli frsh 4 mevsimlik bir parfüm istiyorum :)

Ricci Ricci Bana biraz kış kokusu gibi gelir sanki , şekerli ve meyveli ancak odunsu notaları da duyuyorum , kalıcı ve yoğun benim tenimde kaldıkça ck euphoria yı andırdı , kendi teninde denemelisin mutlaka ...

detaylar icin alttaki linke gözatabilirsin
Mrs.Busy Bee: NINA RICCI

Back