Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarca parfüm denedim ama iki koku var ki hangi erkekle dışarı çıksam, kimin yanından geçsem sohbet etsem, ayak üstü muhabbetlerden tutun da akşam kahvelerine hatta daha özel ortamlara kadar herkes '' Aylin, bu koku çok dehşet yahu'' tepkisini veriyor.
1) Miss Dior Cherie
2) Miss Dior' un pabucunu çoktan dama attıran Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir
Onlarca parfüm denedim ama iki koku var ki hangi erkekle dışarı çıksam, kimin yanından geçsem sohbet etsem, ayak üstü muhabbetlerden tutun da akşam kahvelerine hatta daha özel ortamlara kadar herkes '' Aylin, bu koku çok dehşet yahu'' tepkisini veriyor.
1) Miss Dior Cherie
2) Miss Dior' un pabucunu çoktan dama attıran Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir
Merhaba...Sizin fikrinizce erkeklerin kadınlarda en çok beğendiği parfüm markaları hangileri?
Teşekkürler
armani code u çok seksi bulduklarını okumuştum bir yerlerde. erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz dönemde onu kullanmaya başlamıştım asırlık kokum lacoste classice ihanet edip :) daha sonra barıştığımızda '' ıyyy bu ne senin kokun değil bu'' dedi. ben de çiçekli lacostuma geri döndüm.
bana kalırsa erkekler sizde duydukları yani sizin kokunuzla karışan parfüm kokularını seviyorlar. seksi koku bilmem ne hikaye :)