• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

DKNY Be Delicious 1 yıl kadar kullandım orjinalini sonra d&p den almaya başlamıştım epey süre de d&p den kullandım babam çok severdi bu kokuyu.2011 de de Burberry Body'e geçiş yaptım 1 buçuk yıldırda hiç değiştirmeden kullanıyorum nışanlım çok beğeniyor burberry body'i :31:

Onlarca parfüm denedim ama iki koku var ki hangi erkekle dışarı çıksam, kimin yanından geçsem sohbet etsem, ayak üstü muhabbetlerden tutun da akşam kahvelerine hatta daha özel ortamlara kadar herkes '' Aylin, bu koku çok dehşet yahu'' tepkisini veriyor.
1) Miss Dior Cherie
2) Miss Dior' un pabucunu çoktan dama attıran Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir

kesinlikle benimde imza parfümüm haline geldi Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir çok değişik parfümler kullanıyorum ama hep sorulan yada fark edilen elixir . ne zaman sıksam eşim fark eder mutlaka o gün bir erkek sorar ama işin enteresan tarafı bayanların ilgisini çekmiyor :)))

Midnight Rain benim çok sevdiğim bir koku. çok özel bir akşamsa herhangi bir organizasyon varsa Channel No:5 yada givenchy amarige klasiklerinden birini kullanırım. Tartışmazsız bu iki kokuyu kullandığımda bayan yada erkek mutlaka sorarlar.

Benim ssevgilim lacoste klasik bayana bayılıyor kiii evet mükemmel bir parfüm. ben indirimdeyken almışdım 70e baya önce bu aralar almadım fiyatını bilmiyorum ama bazı yerler 150ye falan satıyor satın okadar para vermeyiiin :)

Onlarca parfüm denedim ama iki koku var ki hangi erkekle dışarı çıksam, kimin yanından geçsem sohbet etsem, ayak üstü muhabbetlerden tutun da akşam kahvelerine hatta daha özel ortamlara kadar herkes '' Aylin, bu koku çok dehşet yahu'' tepkisini veriyor.
1) Miss Dior Cherie
2) Miss Dior' un pabucunu çoktan dama attıran Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir

Bunları merak ettim,mutlaka deneyeceğim..

armani code u çok seksi bulduklarını okumuştum bir yerlerde. erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz dönemde onu kullanmaya başlamıştım asırlık kokum lacoste classice ihanet edip :) daha sonra barıştığımızda '' ıyyy bu ne senin kokun değil bu'' dedi. ben de çiçekli lacostuma geri döndüm.
bana kalırsa erkekler sizde duydukları yani sizin kokunuzla karışan parfüm kokularını seviyorlar. seksi koku bilmem ne hikaye :)

diqerlerini bilmem ama benim eşim parfüm kullanmamı istemiyo ... kendi kokum en bastan cıkarıcı kokuymuş onun için .. :) ama bi aralar candy kullanıyodum oda hoşuna gitmişti..

Merhaba...Sizin fikrinizce erkeklerin kadınlarda en çok beğendiği parfüm markaları hangileri?
Teşekkürler

Calvin Klein Euphoria
Christina Aguilera By Night
BURBERRY Weekend

Sana önerebilecegim en muhteşem parfümler bunlar :) tatlım Kesinlikle birini denemeni öneriyorum bana güven ;) kullanıp test ettiğim parfümler olmasaydı bu kadar net konusamazdım umarım bir an önce dilediğin parfümü seçersin cevabını bekliyorum hangisini seçiceksin çok merak ediyorum :)

armani code u çok seksi bulduklarını okumuştum bir yerlerde. erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz dönemde onu kullanmaya başlamıştım asırlık kokum lacoste classice ihanet edip :) daha sonra barıştığımızda '' ıyyy bu ne senin kokun değil bu'' dedi. ben de çiçekli lacostuma geri döndüm.
bana kalırsa erkekler sizde duydukları yani sizin kokunuzla karışan parfüm kokularını seviyorlar. seksi koku bilmem ne hikaye :)

al benden de o kadar çok doğru söylemişsin

Back