kesinlikle . . .kesinlikle escada magnetizm ve sexi grafitti :) erkek arkadaşım her defasında senin bu kokun beni bitirio yiyesim gelio seni dio
Benim sözlüm Çilek kokusu seviyormuşş:) Bide Vanilyaa :) Vanilya kokumu ixoradan aldım 298 numarası.. ixoranın mış.. Geçen bulştuğumzda sıktım mis gibi kokuodun dedi :)):)
ben de vanilya kokusu arıyordum.Teşekkürler
Canım ilk başta ağır gelebilir ama çok güzel kaldıkca . . :) baya da kalıcı ..
30 luklar 10 tl
50 likler 15
100 ükler 20 sanırım . . 25 de olabilir tam bilmiyorum 100lükleri:)
dolce gabbana light blue erkekleri çok etkiliyormş.ben de kullandm nişanlm bayılıodu.yurt dışında bununla ilgili araştırma yapmş adamlar.gerçekte ise erkeimsi bir koku bence bayanların çoğu da böle düşünüor.ama erkekler çook sevior.
Tatlım Armani she nasıl bir parfüm şekerli falan ?çok parfüm değiştirdim ama bugüne kadar en çok
emporio armani she
cacharel noa
jean paul gaultier dikkat çekti sanırım
ZEN çok değişik ve hoş bir koku ama ben üzerime sıktırmıştım parfümeride o gün bayağı da beğenmiştim.Ama sanki mayıştırdı beni,rahatlama hissi oluştu.Sizde de oluyor mu?Tuhaflık bende miydi acaba?
Hypnotic Poison demiş herkes,en yakın zamanda koklamak lazım
Yok canım ya çok bilindik bi koku ayrıca üretildiği ülkedeydi sanırım yasaklanmış erkekleri tahrik ediyor diye.Ben beğenmiyorum
Ama yeni bi ankete göre erkeklerin beğendiği koku Chanel-candy'mişNasıl bir koku bu sanırım tr'de zor bulunuyormuş.Kullanan var mı?
Eki Görüntüle 185958
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?