bu çilekli sakız gibi kokan parfüm değil mi ?
oysa o zaten teenager bence.
Nasıl koktuğunu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu çilekli sakız gibi kokan parfüm değil mi ?
oysa o zaten teenager bence.
Nasıl koktuğunu bilmiyorum
Yok canım ya çok bilindik bi koku ayrıca üretildiği ülkedeydi sanırım yasaklanmış erkekleri tahrik ediyor diye.Ben beğenmiyorum
Ama yeni bi ankete göre erkeklerin beğendiği koku Chanel-candy'miş Nasıl bir koku bu sanırım tr'de zor bulunuyormuş.Kullanan var mı?
Eki Görüntüle 185958
Canım Türkiye'de değil sadece hiç yerde bulunmaz.Çünkü Chanel'in candy diye bir parfümü yoktur.Gördüklerin sahte parfümler:))
Yok canım ya çok bilindik bi koku ayrıca üretildiği ülkedeydi sanırım yasaklanmış erkekleri tahrik ediyor diye.Ben beğenmiyorum
Ama yeni bi ankete göre erkeklerin beğendiği koku Chanel-candy'miş Nasıl bir koku bu sanırım tr'de zor bulunuyormuş.Kullanan var mı?
Eki Görüntüle 185958
erkekler bnce çiçeksi kokular severler bayanlarda..
ben kendim J'ADORE Christian Dior un farfümünü çok çok seviyorum.Eşiminde hoşuna gidiyor.Birde LANVİN Oxigene ve Eclat d'Arpege ve CHANEL CHANCE parfümlerini çok seviyorum.Hepsi acayıp kalıcı ve çok hoş.Eşiminde hepsi hoşuna gidiyor
nişanlımın beğendiği parfümler:
1) Lancome Tresor In Love. şu anda da onu kullanıyorum.ömür boyu değiştirme diyor
2) Armandi Basi In Red. fi tarihinde(!) bana hediye etmişti.halaaaa söyler durur
3) Gucci Rush. diğer topicde de yazdım,sözümün arkasındayım:82:kokladığım en en en iğrenç kokuydu:92:ama kendi ba-yıl-dı resmen.çok kadınsıymış.böyle bir koku yokmuş vs vs.
şu mesajından çok etkilendim lancome u denemem lazım hemen :))
çiçek kokusu mu şekerli bir koku mu nasıl birşey çok merak ettim ?
Eki Görüntüle 209358
benim e$im bu kokoya dayanamiyor.
O koku uzerimde olunca, yastik carsaf ucuyor