• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Yok canım ya çok bilindik bi koku ayrıca üretildiği ülkedeydi sanırım yasaklanmış erkekleri tahrik ediyor diye.Ben beğenmiyorum:50:
Ama yeni bi ankete göre erkeklerin beğendiği koku Chanel-candy'miş:59: Nasıl bir koku bu sanırım tr'de zor bulunuyormuş.Kullanan var mı?

Eki Görüntüle 185958

Canım Türkiye'de değil sadece hiç yerde bulunmaz.Çünkü Chanel'in candy diye bir parfümü yoktur.Gördüklerin sahte parfümler:))

eşim aşırı şekerli ve agır kokulardan hiç hoşlanmıyor malesef...bende daha soft kokuları -çiçek kokularını tercih ediyorum :40::82:

Yok canım ya çok bilindik bi koku ayrıca üretildiği ülkedeydi sanırım yasaklanmış erkekleri tahrik ediyor diye.Ben beğenmiyorum:50:
Ama yeni bi ankete göre erkeklerin beğendiği koku Chanel-candy'miş:59: Nasıl bir koku bu sanırım tr'de zor bulunuyormuş.Kullanan var mı?

Eki Görüntüle 185958

Bu parfüm chanel adı ile piyasaya çıkmıştır ama chanel'e ait değil. ancak o kadar beğenilmiş ki Avrupa'da da ilk kez bir sahte parfümün sahtesi yapılmış.
Şu anda Türkiye'de yok ama free shoplarda ve bazı ülkelerde satışı var... Sahtesi de olan tek sahte parfüm.

kzlar bi forumda okudume rkeklerin cou bayan parfümü olarak lady millonu tavsıe edıo . .:S

nişanlımın beğendiği parfümler:

1) Lancome Tresor In Love. şu anda da onu kullanıyorum.ömür boyu değiştirme diyor:70:
2) Armandi Basi In Red. fi tarihinde(!) bana hediye etmişti.halaaaa söyler durur:9:
3) Gucci Rush. diğer topicde de yazdım,sözümün arkasındayım:82:kokladığım en en en iğrenç kokuydu:92:ama kendi ba-yıl-dı resmen.çok kadınsıymış.böyle bir koku yokmuş vs vs.:36:

ben kendim J'ADORE Christian Dior un farfümünü çok çok seviyorum.Eşiminde hoşuna gidiyor.Birde LANVİN Oxigene ve Eclat d'Arpege ve CHANEL CHANCE parfümlerini çok seviyorum.Hepsi acayıp kalıcı ve çok hoş.Eşiminde hepsi hoşuna gidiyor

j'adore kesinlikle mükemmel :69:

nişanlımın beğendiği parfümler:

1) Lancome Tresor In Love. şu anda da onu kullanıyorum.ömür boyu değiştirme diyor:70:
2) Armandi Basi In Red. fi tarihinde(!) bana hediye etmişti.halaaaa söyler durur:9:
3) Gucci Rush. diğer topicde de yazdım,sözümün arkasındayım:82:kokladığım en en en iğrenç kokuydu:92:ama kendi ba-yıl-dı resmen.çok kadınsıymış.böyle bir koku yokmuş vs vs.:36:

şu mesajından çok etkilendim lancome u denemem lazım hemen :))
çiçek kokusu mu şekerli bir koku mu nasıl birşey çok merak ettim ?

şu mesajından çok etkilendim lancome u denemem lazım hemen :))
çiçek kokusu mu şekerli bir koku mu nasıl birşey çok merak ettim ?

hmmm tam şekerli değil.daha çok meyveli gibi.zaten parfümü anlatan bir sitede de meyveli çiçeksi bir koku denmiş:9:ben pek parfüm kokusu anlatmada becerikli değilimdir,kusura bakma:18:ama çok güzel,insanı baymayan bir kokusu var.işteki bayanlar da çok beğeniyor.ben çok farketmiyorum tabi burnum kokuya alıştığı için ama mesela bir koridordan geçtiysem benim oradan geçtiğimi anlıyorlarmış kokusundan.:66:

Benim erkek arkadaşım giorgio armani parfümüme bayılıyor kokusu hafif çok hoş ve kalıcı.
Giorgio-Armani-Acqua-Di-Gioia-Femme-EDP-50ML-Bayan-Parf%C3%BCm%C3%BC.png

benim nişanlım da ANGEL ve MİRACLE a bayılıyor.!!!!!!!!!.. milyonlarca değişik parfüm kullandım... en çok bunları beğendi.. ama çok pahalılar.. angel a 220 MİRACLE a 170 tl vermek zoruma geliyo.. şu an askerde diye kullanmıyorum bunları umarım bayatlamaz gelene kadar:9:

$lady-million-bottle-B.jpg

benim e$im bu kokoya dayanamiyor.
O koku uzerimde olunca, yastik carsaf ucuyor :69:

Eki Görüntüle 209358

benim e$im bu ko
koya dayanamiyor.
O koku uzerimde olunca, yastik carsaf ucuyor :69:

Canlı ve şehvetli, Lady Milyon ince ama yine de çok mevcut firar şehvetli çiçekler, bir nektar gibi, çiçeksi taze ve odunsu bir. ahududu bir dokunuş ile turunç ve çok baştan çıkarıcı ışıltı ilk nefes ortaya koymaktadır. neroli bir patlama, pürüzsüz ve parlak izler. Ama sonra açıkgöz portakal çiçeği ve öldürücü silah olan kılıf dışına kayar. Onun narkotik tatlılık büyüler ve çekimden tüm dikkat..

Parfümün açıklaması da ondan aşağı kalmıyor :))))

şu chopard wish begenip bide önerenler kabusum oldunuz iğrenç bi parfüm int.ten sipariş verdim bide iadeside yok cok begeniyosanız satıyım yaa kutusunu görünce bile kabus yaşıyorum:43::57::57:

kızlar dolce gabbbana light blue ve lady million gerçekten hem bayanların hem de beylerin beğendikleri kokular. Ben sınıfta sıktığımda içeri giren bi erkek arkadaşım içine çekip bu parfümü kim sıktı diye mest olmuş bi şekilde sormuştu. Normalde sadece erkek arkadaşımın yanında sıktığım için sadece o beğeniyor sanıyodum çünkü o hediye etti ikisini de, anlayacağınız bunlar beylerin sevdiği iki parfüm tavsiye ederim:)

Back