• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

kesinlikle esmer veya kumralsanız
Yves Saint Laurent : elle ve cinema
Christian Dior Hypnotic Poison
Escada collection

bunlara bayılmayan erkek görmedim ben :D bide bm fikrimce jil sunder sun harika bi kokuu

bvlgari-jasmin noir
miss dior-cherie leau

ikisinide sevgilim çok beğenmişti ama en güzeli bvlgari diyorum hatta o da kokumu bile kıskanmıştı çok sıkma çok çekici diye:34:

divineee!
kesinlikleee delirio çoğu.

ve turk markası bişarın sensual turuncu kutusu!
4 .6.10 tl arası ama okadar kalıcıki!!!!

armoniyi yazmadan geçemem

kızlar en son YSL_cinema yı denedim çok beğendim en kısa zamanda almayı düşünüyorum. düğün makyajımı tekin acar da yaptırmıştım ordaki makyajımı yapan kız bu kokuyu sıktı bana çok beğendim :12:

Kızlar esmerlere dior addicti tavsiye ederim çok gzl ve kalıcı bir çok kişi parfümün ne diye soruyor.

sjp lovely ve jlo deseo nasıl kokular..erkekler begenıyomu.. kullanan varmı

benim arkadaşm var snıftan 212 sexy kullan bence o güzel diyodu . yaz içinde pur blanka yı diyodu . .

Henüz 16 yaşındayım,2 yıldır hoşlandığım biri var...Bu yaz hep birlikteydik...Birsürü farklı parfüm sıkmama rağmen "lolita lempicka" ve "ck in2u" ya bayıldı. Kendisi henüz 17 yaşında... :) Yani bu yaşlardaki erkekler bu tarz parfümlerden hoşlanıyor... Kızlaar küçük bir tüyo :))

evet ya in2u ya bnm sevgilim de bayılmıstı ama onu secmemistim ilk sıktığında çok basit bi koku gibi duruyor çünkü.. ben o gun gidip ralph lauren - ralph almıştm snra da zaten küçük kardesime vermistim ama bu yaz alıcam in2u kesin taktım ona bak bi de boss classic ck güzel... =):3:

Son düzenleme:
forumları geziyordum en iyi kadın parfümleri diye bi yere girdim bi erkek aynen şöyle yazmış :)

( doğallıktan uzak ve keskin kokuları sevmem..

ter önleyici zımbırtılar neyinize yetmiyo.. ) :D

burberry weekend !!! sevgilim bayılıyo bu kokuya koklayıp duruyo beni =) sadece o değil her ama herkes soruyo bunu. bide be delicious var ki insanın başını döndürüyo çok seksi bir koku ama günlük değil dee gece bir yere çıkarken falan kullanılsa daha hoş olur biraz ağır çünkü:16:

Bencede en sexy koku Hypnotic Poison ustelik acaip kalici. Evden cikmadan once 2 tane pislatsaniz (pislatmak ne demekse neyse annadiniz siz) butun gun kalio yani. Bu nedenlede uzun sure gidio ekonomik oluo. Ve bi cok erkek bu kokuya hasta benden solemesi. Ama oyle abartip sikmayin milleti baymayin. 2 tane yeter;)

pıslatmak derken??:60::60: yani hangi anlamda:60:
benim yanımdan bazı bayanlar geçince öyle bi koku kalıyoki anlatamam..kendi ordan kayboluyor koku yanımda..yahu birde ağır olmasa neyse..ben dayanamıyorum iğrenç oluyo ağır olunca erkek napsın?
ağır parfüm kullanıyosanız lüften çok pıslamayın(sevdim bunu):60:
bu arada bi kere daha böyle olmuştu kadın çok havalı süslü falan tabi parfüm ağır,erkekler çöp kutusumu geçti be dediler..aman güzel kokçam derken bu duruma düşmeyin..

kesinlikle escada magnetizm ve sexi grafitti :) erkek arkadaşım her defasında senin bu kokun beni bitirio yiyesim gelio seni dio :16:

Benim eşim amor amor u çok seviyor uzun süredir onu kullanıyorum, teninle çok uyumlu diyor
Bu arada bugün gazetede okudum Leydi Gaga parfüm şirketine emir vermiş kendisi için kan ve sperm kokulu parfüm yaptırıyormuş:53: iğrenç ya

o bence kafayı yemiş :D hahahaha koptum :35:

Back