Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım jasmini bana tarif eder misin tatlı bir koku mu ? çiçek kokusu mu ?bvlgari-jasmin noir
miss dior-cherie leau
ikisinide sevgilim çok beğenmişti ama en güzeli bvlgari diyorum hatta o da kokumu bile kıskanmıştı çok sıkma çok çekici diye
tatlı şeker gibi bi koku değil böyle kadınsı çiçek ama öyle çiçek kokmuyo ne bilim anlatamadım ama tatlı bir koku değil tavsiye ederim çevremdeki insanlar çok beğeniyorcanım jasmini bana tarif eder misin tatlı bir koku mu ? çiçek kokusu mu ?
Henüz 16 yaşındayım,2 yıldır hoşlandığım biri var...Bu yaz hep birlikteydik...Birsürü farklı parfüm sıkmama rağmen "lolita lempicka" ve "ck in2u" ya bayıldı. Kendisi henüz 17 yaşında... :) Yani bu yaşlardaki erkekler bu tarz parfümlerden hoşlanıyor... Kızlaar küçük bir tüyo :))
Bencede en sexy koku Hypnotic Poison ustelik acaip kalici. Evden cikmadan once 2 tane pislatsaniz (pislatmak ne demekse neyse annadiniz siz) butun gun kalio yani. Bu nedenlede uzun sure gidio ekonomik oluo. Ve bi cok erkek bu kokuya hasta benden solemesi. Ama oyle abartip sikmayin milleti baymayin. 2 tane yeter
Benim eşim amor amor u çok seviyor uzun süredir onu kullanıyorum, teninle çok uyumlu diyor
Bu arada bugün gazetede okudum Leydi Gaga parfüm şirketine emir vermiş kendisi için kan ve sperm kokulu parfüm yaptırıyormuş iğrenç ya